Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

bu arada dondurulmuş transfer yaptıranlar hangi ilaçları kullandınız benim kafam karıştı iyice günde 2 estrofem ile başladım 5 gün sonra 3 çıkaracam. ayın 21,23 ve 25 inde orgalutran 27 sinde de ovitrelle iğne yapacam 10 gün sonra da kontrol. niye yumurta iğneleri kullanıyorum anlamadım. dr a sabah mesaj attım bi yanlışlık yok de mi diye yok dedi hayırlısı bakalım:)
Özelde mail adresini atarsan sana tedavimin excel tablosunu atayım. Ama ovitrelle falan bende de vardı endişelenme:)

Gecen persembe transferim olmustu.7.günüde bitirdim sayilir.hatta bugun idrar testi bile yaptim tabiki negatif.testten dolayi diil ama hic bi belirtim yok yani negatif gelio bana hic belirtisi olmayip pozitif alan duymadim.ne belim agrio ne kasiklarim ne adet agrisi hic bisy yok

Gecen persembe transferim olmustu.7.günüde bitirdim sayilir.hatta bugun idrar testi bile yaptim tabiki negatif.testten dolayi diil ama hic bi belirtim yok yani negatif gelio bana hic belirtisi olmayip pozitif alan duymadim.ne belim agrio ne kasiklarim ne adet agrisi hic bisy yok
Cnm bnm de hiç belirtim yoktu. O kdr ki 12. Günü beklemeden yüzleşip kurtulmak istedim. Bi de baktım 64;) belirti arama, kendini yorma

Cnm bnm de hiç belirtim yoktu. O kdr ki 12. Günü beklemeden yüzleşip kurtulmak istedim. Bi de baktım 64:KK66: belirti arama, kendini yorma
Valla testi cok erken yaptin biliyorum.persembe gunu transfer gununu saymazsam 6.gunum bitti.bi test daha var :) ay valla bnde bi an once yuzlesmek istiyorum pazartesi ise baslicam ise gitmeden gidip veriyim kan diyorum bilmiyorum o ani dusunmek istemiyorum negatife alistirmaya calisiyorm kndimi ama ogrendigim an cok kotu olmaktan korkuyorum

Arkadaslar benimde transferim dun oldu,dun hic ne lekelenme ne bise olmustu,az once cok minik bi lekelenme oldu koyu bi renktesizce bu iyimi kotumu,hemsire olur demisti ama yinede korkuyoorum:110:

Arkadaşlar bugün biraz ev işi yapmıştım şimdi kasıklarımda batma ve ağrı var sanki adet ağrısı gibi. ALLAH aşkına söyleyin sizce düşüyormu :KK42:

Arkadaşlar bugün biraz ev işi yapmıştım şimdi kasıklarımda batma ve ağrı var sanki adet ağrısı gibi. ALLAH aşkına söyleyin sizce düşüyormu :KK42:

EV İŞİYLE FALAN DÜŞMEZ MERAK ETME
düşük dediğin cok agır bir seyi kaldırma, perde asma gibi durumlar dışında vücudun embriyoyu kabul etmemesinden, yabancı bir varlık olarak algılamasından oluyor..
o adet agrısı yaklaşık 12 haftanın sonuna kadar ara ara oluyormuş..

bu arada dondurulmuş transfer yaptıranlar hangi ilaçları kullandınız benim kafam karıştı iyice günde 2 estrofem ile başladım 5 gün sonra 3 çıkaracam. ayın 21,23 ve 25 inde orgalutran 27 sinde de ovitrelle iğne yapacam 10 gün sonra da kontrol. niye yumurta iğneleri kullanıyorum anlamadım. dr a sabah mesaj attım bi yanlışlık yok de mi diye yok dedi hayırlısı bakalım:)
mrb tedavin hayırlı olsun inşallah bende dondurulmuş tedavisine başladım bugün tam 10 gün oldu sabah gidicem inşallah:) ama ben sadece ilk beş gün esrofem günde 1 tane diğer beş gün 2şer tane birde elevit kullandım sen neden okadar ilaçla başladın sabah ne dicek acaba doktor transfer olucak mı çok heycanlıyım:9

IMG_80857932899119.webp

mrb tedavin hayırlı olsun inşallah bende dondurulmuş tedavisine başladım bugün tam 10 gün oldu sabah gidicem inşallah:) ama ben sadece ilk beş gün esrofem günde 1 tane diğer beş gün 2şer tane birde elevit kullandım sen neden okadar ilaçla başladın sabah ne dicek acaba doktor transfer olucak mı çok heycanlıyım:9
bnm de pzrtsi 10. Gunum olck ayni ilaclari kullaniyorz arkadasim. Hayirli haberlerle don insallah. Rahim nkdr olmus yaz bna da :) buarada nar suyu ic rahmin kalinlasmasi icin sabah aksam birer bardk ac karnina

Kızlar benim bugün 9. günüm. eşim akşam kan verelim diyor sizce bekleyeyim mi vereyim mi. normalde yarın vermeyi düşünüyordum.
Kızlar bu arada ben isim ve rumuzumu değiştirdim haberiniz olsun. sevnih idi eskiden

Kızlar benim bugün 9. günüm. eşim akşam kan verelim diyor sizce bekleyeyim mi vereyim mi. normalde yarın vermeyi düşünüyordum.
Kızlar bu arada ben isim ve rumuzumu değiştirdim haberiniz olsun. sevnih idi eskiden

bende yarın sabah vericem..inanılmaz gerginlik var bende hep umutluydum şimdi paramparçayım..ne zor bir psikolojiymiş.. :(

bende yarın sabah vericem..inanılmaz gerginlik var bende hep umutluydum şimdi paramparçayım..ne zor bir psikolojiymiş.. :KK43:

canım rumuzunun hakkını ver, umutsuzluğa kapılma. ben de son gün asık suratla gitmiştim kan vermeye. belli olmuyo bu işler. belirti melirti hikaye, yazıldıysa oluyor.

Bende bugün 14 de kalp atışlarını görmek için gideceğim, inşallah hayirlisiyla güzel haberlerle donerim, benim gibi kese ve kalp atışı görecek arkadaşlar inşallah sözlerde güzel haberlerle gelirsiniz, sonuç alacak olanlara da pozitif sonuçlar diliyorum, inşallah güzel olur herşey

Back
X