Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım hayırlı olsun öncelikle.benimde senin gibi 2.kalite 1 embriyo transfer edildi.Bende dün pozitif sonucu aldım Allah'a şükür.10 gün sonra çağırdı doktorum.Bu 10 günbeklemek yine zor gelicek işalah bu arada birşey çıkmaz.Senin kan değerlerin nasıldı ben bi kere verdim kan oda dün

Canım benim transferle birlikte 12. Gün 162 , 14. Gün 396 idi bugün bakalım ne olacak doktor 780 civarında olması gerekiyor dedi hala aramalarını bekliyorum. Transfer 9 aralıkta yapılmıştı 20 ve 22 aralıkta kan verdim. Bugün hayırlısı artık. Senin sonucun çok iyiydi maşallah hemen tutunmuş demekki :)

Canım benim transferle birlikte 12. Gün 162 , 14. Gün 396 idi bugün bakalım ne olacak doktor 780 civarında olması gerekiyor dedi hala aramalarını bekliyorum. Transfer 9 aralıkta yapılmıştı 20 ve 22 aralıkta kan verdim. Bugün hayırlısı artık. Senin sonucun çok iyiydi maşallah hemen tutunmuş demekki :)
İnşallah canım ya..sonucu bekliyorum bende merakla inşallah tahmin ettiğimiz gibi çıkacaktır.

İnşallah canım ya..sonucu bekliyorum bende merakla inşallah tahmin ettiğimiz gibi çıkacaktır.

Az önce aradılar sonuç 815 çıktı 3 ocak için randevu aldım Allahıma şükürler olsun bundan sonra güzel bi hamilelik geçirmek nasip olur inşallah cümlemize :anneadayı:.

Selaam kizlaaar.. bugunn 5+4 um been:)) 2 gun once kesemizi gorduk doktor ptesi kalp atisi icin cagirdi. Ptesi 6+4 olucam insallah kalp atisi gorunur mu ? Erken mi acaba ne diyosunuz bu haftada goren duyan arkadaslar bilgi verebilirler miii? Coook heyecanliyimm

Canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Selaam kizlaaar.. bugunn 5+4 um been:)) 2 gun once kesemizi gorduk doktor ptesi kalp atisi icin cagirdi. Ptesi 6+4 olucam insallah kalp atisi gorunur mu ? Erken mi acaba ne diyosunuz bu haftada goren duyan arkadaslar bilgi verebilirler miii? Coook heyecanliyimm
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim:)darısı bizlere inşallah dua edin 3ocak sonuççç:)

Az önce aradılar sonuç 815 çıktı 3 ocak için randevu aldım Allahıma şükürler olsun bundan sonra güzel bi hamilelik geçirmek nasip olur inşallah cümlemize :anneadayı:.
lostlife hadi gözün aydınnnnn çok mutlu oldum rabbim hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah bizede dua edinnn:)

kızlar herkse iyi akşamlar iyi sonuç alan arkadaşlar sizlerinde gözü aydın umarım hep böyle olum güzel sonuçlarla sürer gebeliğiniz.
kızlar size bir şey danışıcam ben ege ünv. tedaviye başlıyorum rapor içinde bir yığın prosödür var anlıyacağınız bunlardan biride dahiliyeden konsiltasyon bugün sonuçlarım için gittim fakat dr. toplantıda olduğu için görüşemedim sonuçlardan biri olan sedimantasyon sınır 20 benikide 26 çıkmış bu ne demek oluyor şimdi canım çok ama çok sıkıldı dahiliye doktorunun bu işlem için izin vermesi gerekiyor şimdi yarın tekrar gidicem hastaneye doktor ne diyecek bilmiyorum ama benim canım çokkkk ama çokkk sıkkın şuanda o_O

kızlar herkse iyi akşamlar iyi sonuç alan arkadaşlar sizlerinde gözü aydın umarım hep böyle olum güzel sonuçlarla sürer gebeliğiniz.
kızlar size bir şey danışıcam ben ege ünv. tedaviye başlıyorum rapor içinde bir yığın prosödür var anlıyacağınız bunlardan biride dahiliyeden konsiltasyon bugün sonuçlarım için gittim fakat dr. toplantıda olduğu için görüşemedim sonuçlardan biri olan sedimantasyon sınır 20 benikide 26 çıkmış bu ne demek oluyor şimdi canım çok ama çok sıkıldı dahiliye doktorunun bu işlem için izin vermesi gerekiyor şimdi yarın tekrar gidicem hastaneye doktor ne diyecek bilmiyorum ama benim canım çokkkk ama çokkk sıkkın şuanda o_O

Ben hizlica bir internette baktim da simdi, enfeksiyon veya romatizmal hastaliklarda da yuksek cikabiliyormus. Tek basina yuksek cikmasi cok onemli degil panige kapilmayin diyor.
dr degerlendirir tabi yine ama sen stres yapma, bu donemde uzuntu stresi unutuyorsun:KK60:

Ben hizlica bir internette baktim da simdi, enfeksiyon veya romatizmal hastaliklarda da yuksek cikabiliyormus. Tek basina yuksek cikmasi cok onemli degil panige kapilmayin diyor.
dr degerlendirir tabi yine ama sen stres yapma, bu donemde uzuntu stresi unutuyorsun:KK60:
canımmmm yaa çok sağolun bende az önce bir doktor arkadaşımız var onu aradım oda aynı şekilde taka kafana takılcak bir değer değil bu dedi ama elimde değil nette farklı şeylerde okuyunca elim ayağıma dolandı ben birde troid ca hastasıyım öyle olunca daha çok endişelendim çok üzerinden 8 sene geçti ama ne yapayım elimde değil allahım cümlemize geçici dertler versin şifalar versin ... canım iyiki varsınız iyiki bende bu foruma üye olmuşum :KK60:

günaydınlar..
bu şişkinlik hakkaten başa bela.. doktor bana estrofemi bıraktırdı, cirnone günde 2 kez devam ediyorum ama şişkinlik tam gaz devam ediyor, 5 aylık gebe gibiyim..
ama ödem de var vücudumda, yüzük ve saat takamıyorum o kadar sıkıyor ki bu aralar..
ilaçlardan olurmuş hatta bu gaz ve şişkinlik kasık ve karın agrılarına sebep oluyormuş.

Kızlar Günaydın
Sabah 7:10 geçe mutfakta kahvaltı hazırlarken tost yapıyordum birden havasız kaldığıni düşündüm mutfağın camı açtım yumurta haşlanmıştim onu soymaya başladım birden başımdan aşağı sanki soğuk sular dökülmeye başladı gözlerim kararmaya başladı güçsüz kaldım eşim geldi zarzor oturma odasına kadar yürüdüm hemen yatağa yattım 5dk içinde kendime geldim sizce bunlar normal mi sizde karşılaştıniz mi böyle bir durumla :(

Kızlar Günaydın
Sabah 7:10 geçe mutfakta kahvaltı hazırlarken tost yapıyordum birden havasız kaldığıni düşündüm mutfağın camı açtım yumurta haşlanmıştim onu soymaya başladım birden başımdan aşağı sanki soğuk sular dökülmeye başladı gözlerim kararmaya başladı güçsüz kaldım eşim geldi zarzor oturma odasına kadar yürüdüm hemen yatağa yattım 5dk içinde kendime geldim sizce bunlar normal mi sizde karşılaştıniz mi böyle bir durumla :KK43:
Geçmiş olsun canım sanırım tansiyonun falan düştü.Genelde benim tansiyonum düştüğünde böyle oluyor.Birden ayakta fazla kaldıysan yada açsan olmuş olabilir sanırım.Dikkat et kendine

Kızlar ben salı günükan tahlilimi yaptırmıştım biliyorsunuz.Doktor tekrar yaptırmana gerek yok dedi ama ben bu sabah yine kan verdim 11.30gibi çıkıcakmış sonuç.Dayanamadım işe gelirken verdim.Hiç bir belirtim yok inşallah değerim ikiye katlanmıştır dualarınızı bekliyorum

Kızlar ben salı günükan tahlilimi yaptırmıştım biliyorsunuz.Doktor tekrar yaptırmana gerek yok dedi ama ben bu sabah yine kan verdim 11.30gibi çıkıcakmış sonuç.Dayanamadım işe gelirken verdim.Hiç bir belirtim yok inşallah değerim ikiye katlanmıştır dualarınızı bekliyorum
ah o kaygılar hiç bitmiyor di mi. rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah canım dualarım seninle

Back
X