Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

maddi ve manevi toparlanmam lazım biraz ara vericem dondurulmuşlarla mayıs-haziran gibi tekrar denemeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı artık..
Cok şükür dondurulmuslarin var. Ben negatigi gordum.bu ay vitaminler onumuzdeki ay histereskopi sonra yeniden baslayacak herşey
maddi ve manevi toparlanmam lazım biraz ara vericem dondurulmuşlarla mayıs-haziran gibi tekrar denemeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı artık..

Kızlar günaydın herkese... Üçüncü seferde pozitifi gören biri olarak, beklemenin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu anlıyorum. Allahım tez zamanda isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı yavrular versin.

Bu arada sevgili anne adayları 6 hafta bitmesine rağmen bende bulantı falan yok çok şükür. Ama okuduğum her yerde mide bulantısı kusmadan bahsediyor. Sizde böyle şikayetler var mı? Umarım hiç yakalanmadan atlatırız tabi ama insan merak ediyor. Bir de Lulinda Lulinda ne yaptın duydun mu kalp atışını? İkiz mi?

1 haftadır midem berbat. ..yediğim bişey durmuyor. Mutfaga giremiyorum öğürmekten içim çıkıyor. Ne zaman biter acaba bu bulantılar

Gunaydin ve iyi pazarlar arkadaslar..
biz dun kesemizi gorduk cok sukur :nazar::nazar:
esim sormus doktora ne kadarlik diye 4,5 haftalik civari demis, halbuki transfer 29 kasim, 5,5 haftalik olmasi gerekmiyor mu?
bulanti vs bende de yok sadece uykum cok var o kadar..

1 haftadır midem berbat. ..yediğim bişey durmuyor. Mutfaga giremiyorum öğürmekten içim çıkıyor. Ne zaman biter acaba bu bulantılar

Benim arkadasim dus bile alamiyordu sampuan kokusundan, ilk 12 haftada 5 kg verdi kusmaktan
simdi 13. Haftasinda ve bulantilarim azaldi, artik birseyler yiyebiliyorum diyor, hep ilk 12 hafta derler ya dogruymus demek ki..

Hanımlar kan testi sonucunu öğrenen varsa günlere göre değerini yazabilirmi. Pazartesi test günüm.
Kızlar günaydın herkese... Üçüncü seferde pozitifi gören biri olarak, beklemenin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu anlıyorum. Allahım tez zamanda isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı yavrular versin.

Bu arada sevgili anne adayları 6 hafta bitmesine rağmen bende bulantı falan yok çok şükür. Ama okuduğum her yerde mide bulantısı kusmadan bahsediyor. Sizde böyle şikayetler var mı? Umarım hiç yakalanmadan atlatırız tabi ama insan merak ediyor. Bir de Lulinda Lulinda ne yaptın duydun mu kalp atışını? İkiz mi?

Ne güzel işte hiç olmaz umarım :) benim annemde de bulantı olmamış belki bende de olmaz diyorum gerçi benim için çok erken daha ama :)

gypsy84 gypsy84 bahceci guvenc beyin hastayim ama bnm dr umda rahim temiz obur kullandigimiz ilackarin da pozitif etkisini gorebilmk icin ara vermeyi uygun gormuyorum cnku gorunurde bi sikintin yok dedi. Negatfini alip o adetle tekrar dondurulmus tedawisine baslayip pizitif goren arkadslar yazarlarsa bn we bnm gbiler icin birz rahatlatici olabilir.

Günaydın kizlarrr bendede hiç bulantı yok gayet maşallahim var tek sıkıntım sabah kalktigimda goguslerimin yanlari aciyor ayin 30u gelir mi minik kelebeğimin kalp Atislarini duymak için zaman geçsin biran once

arkadaslar yaa benim gibi surekli lekelenme yasayan varmi korkuyorum doktora gidemiyorum kontrolum bu ayin sonu olacak. Kahverengi tarzinda dun biraz pempe kan oldu sizce ne olabilir normalmi anormalmi?

Bendede bir haftadır lekelenmeler oluyor geçen hafta doktora gittiğimde kanama alanı var lekelenmelerin olabilir korkma dedi doktor yanlız hep yatacaksın dedi. Bende hep yatıyorum. Bi yemek yemeğe bide tuvalete kalkiyorum

10805734_378684398957617_3952324754851918629_n.webp

Yaaa cook korkuyorumnm. Hayirlisiyla yarini da atlatirsak tamam dicem deee:)) ya bisey sorucam alttan baktilar kesecigine dimi karindan degil

Evet canim alttan baktilar ama esim de geldi.
keseyle bitmiyor, tum riskler kalp atimina kadar devam ediyormus..
cile bulbulum cileeee :KK45:

Günaydın kizlarrr bendede hiç bulantı yok gayet maşallahim var tek sıkıntım sabah kalktigimda goguslerimin yanlari aciyor ayin 30u gelir mi minik kelebeğimin kalp Atislarini duymak için zaman geçsin biran once
Canım zeynep kamilde tedavı oldugunu hamıle oldugunu gördüm özel hastanelerden cok sıkıldım guvenım yok özellere 3. Deneme icin zeynep kamili düşünüyorum bana akıl ver kenan sofuoğlu mu doktorun:110:

Canım zeynep kamilde tedavı oldugunu hamıle oldugunu gördüm özel hastanelerden cok sıkıldım guvenım yok özellere 3. Deneme icin zeynep kamili düşünüyorum bana akıl ver kenan sofuoğlu mu doktorun:110:

Günaydın canım doktorlar her hafta değişiyor
zamanin varsa diyorum çünkü tedavi başlayınca bazen hergün kan testi icin çağırıyorlar işten izin alman problem değilse mutlaka zeynep Kamile git derim ama devlet hastanesi olduğu için özel hastaneler gibi ilgi bekleme seni herzaman yönlendirmiyorlar daha çok sen kosturuyorsun biraz yoruluyorsun ama olsun herseye değerler minik kelebekler bence bir dene derim

Back
X