• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Arkadaşım bu günlerde geçecek, bunları hissetmen normal, daha acın taze, ama Rabbim veriyor sabrını, bizim burda çalışan bi arkadaşın 4,5 aylıkkken ikizleri karnında öldü düşünsene belki isimleri bile hazırdı, duygusal bağı daha fazlaydı, acısını yaşadı zamanı geldi işe başladı beterin beteri var üzülme, bi olumsuzluk varmışki düşük yapmışsın arkadaşım, ilk üç ayda sakat bebeği vücut atıyor dışarıya, ha kolay değil çok zor ben negatifi alınca çok üzülmüştüm senin üzüntün benden daha fazla, kendini oyalayacak şeyler bul lütfen, etrafına bak ve sahip olduğun şeyler için şükret lütfen, şimdi negatifi aldıktan bi kaç gün sonra siteye yazdığım yazıyı bulup yapıştıracağım yazdıklarımda seni teselli eder inşaallah.
Bugün yataktan kendime göre uydurduğum bir melodiyle ''herşeyin başı sağlık, herşeyin başı sağlık diye kalktım:) ''
Zira 10. gün kanda negatifi aldıktan sonra önüme çıkan bütün herşey sağlığın ne kadar önemli olduğunu, beterin beteri olduğunu gözüme sokarcacına gösteriyordu. Gördüğüm şeyler ise
1-en yakın arkadaşımın görümcesi ikinci çocuğu düşünürken meme kanserine yakalanmıştı ve 2 yıl sonra bugünlerde artık hastalığı son raddesine gelmişti, negatifi aldığım gün dakikasına kalmaz bunu haber almıştım ve beterin beteri olduğunu görmüştüm, bizim negatifi almamız o hastalığın yanında bir hiçti, benim tüp bebek sürecinde kullandığım ilaçlar beni bayabi bunaltmıştı oysa sağlığını kazanabilmek için insanlar yıllarca ne çeşit ilaçlar kullanmak zorunda kalıyorlardı.
2. si: Her zaman Allahımdan hayırlı sağlıklı bir evlat istemişimdir olmuyorsa elbette bir hayır vardır, yine negatifi aldığım gün bir kadına rastladım bizim yaşlarımızda idi ve yanında maske takmış 4-5 yaşlarında bir çocuk vardı rengi öyle uçuk öyle hastalıklıydıki boynunu büküp ileride koşan çocuklara bakıyordu gözlerim yaşardı yaşardı ağladım aklıma gelince yine ağlıyorum Rabbim o çocuğa şifa, anasınada sabır versin zor durum, bizim durumumuz neki, Rabbimize her halimize Elhamdülillahi ala külli hal, her halimize şükür diyelim.
3. bizde tedavi gören bir kadına rastlarım kadın kanser hastalığının son evresinde bana hikayesini anlattı, dedimya şu bikaç gündür şahit olduğum yaşamlar halime binlerce kez elhamdülillah dedirtti, kadın ana babasının tek evladı, ana baba yıllar önce vefat etmiş. kadın evlenmiş bi sakat çocuğu olmuş, kadının kocasıda bu sıralarda vefat etmiş, şimdi kadın tek başına hiçbir geliri olmadan yaşıyor sakat çocuğu ile, kadının ayakta duracak hali yol birkaç yıldır sürekli kanser tedavisi görüyor, kayınvalidesi bakmıyor evden çıkartmış, sakat çocuğuna kimse bakmıyor zaman zaman hastaneye yatırıyor çocuğunu kendide o hasta haliyle tedaviye gidip geliyor... şimdi bunları yazdıkça kalbimden yüzlerce kez elhamdülillah diyorum, eşim benden çocuk davası görmüyor olursa olur olmazsa olmaz benim için önemli olan sensin diyor Rabbime şükrolsun.
Ama biz sanki dünyanın sonuymuş gibi davranıp emanet bedenimize ve ruhumuza üzüntüyle yeisle en önemlisi şükürsüzlükle işkence ediyoruz.
Her halimize binlerce kez şükürler olsun, Rabbim bu günlerimizi aratmasın, Rabbim iki cihandada yüzümüzü güldürsün, şimdiii negatifi alan arkadaşlarım kendinizi toparlayın, hamile olan arkadaşlarım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin inşaallah.
Ben bu arada hala adet olmadım transferimin 15. günü. 13. gün tekrar baktırmıştım yine negatifti, adetimi bekliyorum artık, çok şükür daha iyiyim bikaçgünde bu gördüklerim kendimi toparlamama yardımcı oldu.
Sana çok teşekkür ederim bunları sabırla bana yazdığın için allah razı olsun

Canım geçmiş olsun allah sabır versin her gecenin bir sabahı var elbet doktorun bişey dedi mi birden bire mi oldu lekelenme falan olmadan mı oldu
Teşekkür ederim cnm aniden oldu hiçbir belirti yokken Çeşme'den akarcasina bir kanama ile geldi hastaneye zor yetiştim o kadar kanamaya göre hala kalbi atıyordu allahım son kez dinletti bana 2 dk sonrada düştü.

İnşallah cnm göz yaşım kurudu 4 gündür evde duramiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum akıl sağlığım gidicek diye korkuyorum 1 gün 1 yıl gibi geliyo napicam ben şimdi
Kusura bakma canım giremedim maddi durumun varsa eğer gereken testleri yaptır ve bi daha dene inşallah bu sefer herşey olumlu olur ben vazgeçemiyorum tekrar denemeye korkuyorum ama olmuyor aklıma hep ilerde beni kim arayıp soracak kim anne diyecek Bayramlarda kim elimi öpecek anne nasılsın bugün diyecek bir sürü bir sürü soru....haa evladı olupta bunları yapmayan binlerce çocukta var orası ayrı ama ya işte Rabbim hayırlıysa sağlıklıysa ver demekten başka çaremiz yok inşallah şubatta tekrar denemek istiyorum... Sen hazırmısın peki? biraz daha iyimisin?

Kusura bakma canım giremedim maddi durumun varsa eğer gereken testleri yaptır ve bi daha dene inşallah bu sefer herşey olumlu olur ben vazgeçemiyorum tekrar denemeye korkuyorum ama olmuyor aklıma hep ilerde beni kim arayıp soracak kim anne diyecek Bayramlarda kim elimi öpecek anne nasılsın bugün diyecek bir sürü bir sürü soru....haa evladı olupta bunları yapmayan binlerce çocukta var orası ayrı ama ya işte Rabbim hayırlıysa sağlıklıysa ver demekten başka çaremiz yok inşallah şubatta tekrar denemek istiyorum... Sen hazırmısın peki? biraz daha iyimisin?
Sağol cnm inşallah bizede anne olmak nasip olur bende şubatta denicem kısmet olursa 3 tane dondurulmuş um var hayırlısı hepimiz için.

İnşallah cnm göz yaşım kurudu 4 gündür evde duramiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum akıl sağlığım gidicek diye korkuyorum 1 gün 1 yıl gibi geliyo napicam ben şimdi
Öncelikle geçmiş olsun canım. Ben de 9 aylık bebegimi kaybettim uç ay önce. İlk zamanlarki üzüntü acı gözyaşı sinmiyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Kurtaj sonrası uç hafta kanamam olmuştu benim.o da çok bunaltmisti.ama o açıyla yaşamayı öğretiyor hayat. Hayat durdu aklımı yitirecem derdim ben de hep ,iki ay boyunca her gün ağladım. Çok sukur bu ay daha iyiyim.sen de iyi olacaksın canım. Toparlanmak zorundayız yeni tedaviler için.guzlu olup mücadeleye devam edeceğiz.

Öncelikle geçmiş olsun canım. Ben de 9 aylık bebegimi kaybettim uç ay önce. İlk zamanlarki üzüntü acı gözyaşı sinmiyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Kurtaj sonrası uç hafta kanamam olmuştu benim.o da çok bunaltmisti.ama o açıyla yaşamayı öğretiyor hayat. Hayat durdu aklımı yitirecem derdim ben de hep ,iki ay boyunca her gün ağladım. Çok sukur bu ay daha iyiyim.sen de iyi olacaksın canım. Toparlanmak zorundayız yeni tedaviler için.guzlu olup mücadeleye devam edeceğiz.
Cnm sanada çok geçmiş olsun allah sabır versin bizim gibi olan herkese.

2 ay aradan sonra tekrar Merhaba
İlk denemem negatif sonuç vermişti
Dr.um adetin 2.günü gel dedi sanuyorum ocak 6-7 gibi gidicem.size sorum muayene edicek sonraki süreç nasıl olacak ne gibi ilaçlar kullanılıyor transfer ne zaman oluyor o_O

2 ay aradan sonra tekrar Merhaba
İlk denemem negatif sonuç vermişti
Dr.um adetin 2.günü gel dedi sanuyorum ocak 6-7 gibi gidicem.size sorum muayene edicek sonraki süreç nasıl olacak ne gibi ilaçlar kullanılıyor transfer ne zaman oluyor o_O
merhaba cnm. donmus embriyolarin mi vardi? ben de persembe gunu donmuslardna transfer yaptirdim.5 ocagi bekliyorim sonuc için

amin cnm.bende adetimin 2.günü gittim.bu tedavi süreci çok rahat geçiyor içini ferah tut.estrofem diye bi ilac verdi,gunde 3 kez kullandim hala da devam ediyirum.rahim duvarini kalinlastirmasi icinmis.2 kez gittim sadece kontrole.onun harici vitamin ve coraspin içiyorum.transferden 5 gun once vajinal jel verdi progesteron.sabah aksam kullandim ve devam ediyorum.carsamba gunu bizim minisleri uyandirdilar:) gelismeye devam ettiler persembe de transfere gittim.simdi bekliyoruz iste...:)

amin cnm.bende adetimin 2.günü gittim.bu tedavi süreci çok rahat geçiyor içini ferah tut.estrofem diye bi ilac verdi,gunde 3 kez kullandim hala da devam ediyirum.rahim duvarini kalinlastirmasi icinmis.2 kez gittim sadece kontrole.onun harici vitamin ve coraspin içiyorum.transferden 5 gun once vajinal jel verdi progesteron.sabah aksam kullandim ve devam ediyorum.carsamba gunu bizim minisleri uyandirdilar:) gelismeye devam ettiler persembe de transfere gittim.simdi bekliyoruz iste...:)

Ne güzelde soylemissin bizim minisleri uyandirdilar:KK5:çift embriyo değilmi :KK36: saol cnm tek problemim annemin rahatsızlığı aynı hafta sonuç alicaz bir ay daha ertelesemmi diye düşündüm...
Yemek borusunda varis ler çıktı mide karaciğer sıkıntılı yani Allah vermesin kötü bi Sonuç alırsak:KK42: rahat bi süreç gecirmem gerekirken bu stresle nasıl bebeğim tutunur bilemiyorum sizce ne yapim

Ne güzelde soylemissin bizim minisleri uyandirdilar:KK5:çift embriyo değilmi :KK36: saol cnm tek problemim annemin rahatsızlığı aynı hafta sonuç alicaz bir ay daha ertelesemmi diye düşündüm...
Yemek borusunda varis ler çıktı mide karaciğer sıkıntılı yani Allah vermesin kötü bi Sonuç alırsak:KK42: rahat bi süreç gecirmem gerekirken bu stresle nasıl bebeğim tutunur bilemiyorum sizce ne yapim
evet cnm cift transfer yapildi. annene acil sifalar dilerim umarim hayirli haberler alirsiniz.bu surec ne kdr kolay olursa olursa bence bu donemi stressiz ve kafan rahat gecirmelisin.allah gostermesin acil bi durum olur annenin yaninda olman gerekir.transfer sonrasi zor olur senin icin.o embriyolar icin ne zahmetler cekiyoruz biliyorsun.ben senin yerinde olsam 1 ay ertelerdim.sonuçta embriyolar icin zaman durdu.kafan rahat oldugunda bu işe baslasan daha iyi olur bence.hakkinda hayirlis olsun cnm

evet cnm cift transfer yapildi. annene acil sifalar dilerim umarim hayirli haberler alirsiniz.bu surec ne kdr kolay olursa olursa bence bu donemi stressiz ve kafan rahat gecirmelisin.allah gostermesin acil bi durum olur annenin yaninda olman gerekir.transfer sonrasi zor olur senin icin.o embriyolar icin ne zahmetler cekiyoruz biliyorsun.ben senin yerinde olsam 1 ay ertelerdim.sonuçta embriyolar icin zaman durdu.kafan rahat oldugunda bu işe baslasan daha iyi olur bence.hakkinda hayirlis olsun cnm[/QUOTE

evet cnm cift transfer yapildi. annene acil sifalar dilerim umarim hayirli haberler alirsiniz.bu surec ne kdr kolay olursa olursa bence bu donemi stressiz ve kafan rahat gecirmelisin.allah gostermesin acil bi durum olur annenin yaninda olman gerekir.transfer sonrasi zor olur senin icin.o embriyolar icin ne zahmetler cekiyoruz biliyorsun.ben senin yerinde olsam 1 ay ertelerdim.sonuçta embriyolar icin zaman durdu.kafan rahat oldugunda bu işe baslasan daha iyi olur bence.hakkinda hayirlis olsun cnm
Bilmiyorum bi taraftan erteleme kii o zaten kesinlikle istemez böyle bi şeyi ocak ayını benden daha heyecanlı bekliyor...
Güçlü olucam bu bebeği 10 senedir istiyorum çünkü:KK200: bakalım hakkımızda hayırlısı hersey bizim için :KK14:

Merhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 4. Denememizi yaptık embiryolar pgt ye ankaraya gitmişti malesef hücresi yokmuş yumurtamin gücü yokmuş bizde anlamadik. Doktorum 500bin hasta tedavi ettim siz ikincisiniz dedib:( onlar napti die sordugumuzda evine gönderdik dedi :( çok kötü günler yaşadık :( ankaradaymis bizim cagremiz bir senedir amerkikadan ankaraya gelmiş bu yöntem. Benden ameliyatla yumurtalarimdan hücre alınıp tekrar tüp bebek yapıp emiryolara enjekte edilecekmis ve fiyati da 50bin miş. Garantiside yok tabi olucak mi olmuycak mi die :( bu olayları yaşarken gene de eşim ve ordaki hemşire transfer yapalim dedi doktorum gerek görmüyorum ama siz bilirdiniz die transfer yapmıştı ve bugün adet oldum. Bi mucize beklerken şimdide neler neler yasicagimi düşünüyorum :( benim gibi olan yok dimi arkadaşlar :(

Back
X