• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhaba canım ben varim aralikta transfer edilecek. Adet olmayi bekliyorum şu an. Önümüzdeki adetin 2.3.günü gidecez ne zaman transfer olacak doktor belirleyecek
Canim merhaba hakkimizda hayirlisi benim uzun protokol bayafir bekliyom ignelere basladim araligin ucunde kintrolum var sinrasinda devam bakalim ne zaman bende bilmiyom hayirli haber aliriz insallah

kızlar günaydın kimse yokmu benim gibi iğnelere başlayan arkadaşlar aralıkta transfer bekleyenler ne kadar sıkıcı bir süreç geçmek bilmiyo birde transfer sonrası beklemek var rabbim herkesin yardımcısı olsun
ben de varım canım uzun protokol lucrin kullanıyorum 6 gündür.adet olmayı bekliyorum.adetin 3. günü kontrole gideceğim.adeti de bekledikçe gecikiyor.hepimizin tedavileri hayırlı olsun..

ben de varım canım uzun protokol lucrin kullanıyorum 6 gündür.adet olmayı bekliyorum.adetin 3. günü kontrole gideceğim.adeti de bekledikçe gecikiyor.hepimizin tedavileri hayırlı olsun..
Isin bi tarafi bana ayin 20 sinde baslucan dediler ayun 19 unda oldum adet ben aradim dr ama bsy olmaz dedi ben erken oldum devam ediyorum yqni bakalim hayirlisi hepimuz icun

Canim merhaba hakkimizda hayirlisi benim uzun protokol bayafir bekliyom ignelere basladim araligin ucunde kintrolum var sinrasinda devam bakalim ne zaman bende bilmiyom hayirli haber aliriz insallah
Aminnn canım inşallahhhh.. Benim kısa protokoldu. Yumurtalarim toplandi. Vücudun hormon ilaclarindan biraz arinmasi gerekiyor dedi doktor onun için dondurdular yumurtalari

Merhaba kislar
eger tup yaptirip defalarca tutmuyorsa tutup dusuyorsa kesinlikle embriyoda genetik arastirilsin derim
bende 3 tup denedim hicbiri tutmadi dr 4. Denemede cgh yapalim dedi ve 7 embriyodan iki tanesi temiz cikti sizde yaptirin derim
ben yaptırdım 6 embrıyonun 3 ü hastalıklı çıktı ama sınuç değşmedı o da öldü

Rabbim sabır versin geçmiş olsun...benim bebeğimin hiç kalp atışı duyulmadı yok her hafta duycaz diye gidiyoruz yok...bende aynı soruyu soruyorum tüp bebeğe karşı inancım kalmadı ama şu da var bir sürü insan evlat sahibi oluyor nasip demek kabullenmek lazım
Seni aynı gün taburcu etti mi dr un?
evet canım ılk gün tabrcu oldum hatta kürtajdan 1 saat sonra ayrıldık merkezden

kizlar herkese merhaba
bende bu ay tup bebek deneyip malesef kimyasal gebelikle sonuclananlardanim.beni hatirlayanlariniz vardir.epeydir yazmiyordum çünkü baska bir üzüntü daha yaşadım.sizlerle paylasmak istedim.ben negatif sonucu aldiktan 1 hafta sonra ablam hamile oldugunu soyledi! ilk duydugumda kendi kendime cok agladim. 7 yasinda bir oglu var ve herseyimizi paylasiriz.bunca yildir tum denemelerimizi en ince ayrintisina kadar bilir.bana hicbirsey soylemedi.yegenime 7 yildir annem bakti ve benim de anneme ihtiyacim olacigini biliyor.cocuk dusunmediklerini fln soyluyordu bana.kizlar ben kotu birisi miyim? yanlis mi dusunuyorum? sanki yangindan mal kacirir gibi tupe gittigimiz ay denemesinin altinda kotu niyet aramali miyim? cok uzattim biliyorum ama nasil davranacagimi bilemiyirim suan:(

kizlar herkese merhaba
bende bu ay tup bebek deneyip malesef kimyasal gebelikle sonuclananlardanim.beni hatirlayanlariniz vardir.epeydir yazmiyordum çünkü baska bir üzüntü daha yaşadım.sizlerle paylasmak istedim.ben negatif sonucu aldiktan 1 hafta sonra ablam hamile oldugunu soyledi! ilk duydugumda kendi kendime cok agladim. 7 yasinda bir oglu var ve herseyimizi paylasiriz.bunca yildir tum denemelerimizi en ince ayrintisina kadar bilir.bana hicbirsey soylemedi.yegenime 7 yildir annem bakti ve benim de anneme ihtiyacim olacigini biliyor.cocuk dusunmediklerini fln soyluyordu bana.kizlar ben kotu birisi miyim? yanlis mi dusunuyorum? sanki yangindan mal kacirir gibi tupe gittigimiz ay denemesinin altinda kotu niyet aramali miyim? cok uzattim biliyorum ama nasil davranacagimi bilemiyirim suan:(
Karşına al aynen sor bunları bence. cevaplarınada inanıp inanmamak sana kalmış.

kizlar herkese merhaba
bende bu ay tup bebek deneyip malesef kimyasal gebelikle sonuclananlardanim.beni hatirlayanlariniz vardir.epeydir yazmiyordum çünkü baska bir üzüntü daha yaşadım.sizlerle paylasmak istedim.ben negatif sonucu aldiktan 1 hafta sonra ablam hamile oldugunu soyledi! ilk duydugumda kendi kendime cok agladim. 7 yasinda bir oglu var ve herseyimizi paylasiriz.bunca yildir tum denemelerimizi en ince ayrintisina kadar bilir.bana hicbirsey soylemedi.yegenime 7 yildir annem bakti ve benim de anneme ihtiyacim olacigini biliyor.cocuk dusunmediklerini fln soyluyordu bana.kizlar ben kotu birisi miyim? yanlis mi dusunuyorum? sanki yangindan mal kacirir gibi tupe gittigimiz ay denemesinin altinda kotu niyet aramali miyim? cok uzattim biliyorum ama nasil davranacagimi bilemiyirim suan:KK43:
Canım benim sonuçta kaç yıllık ablan. Böyle birşey düşünmemiştir bence belki böyle birşey beklemeden olmuştur o da öğrendiğini seni uzmek istememistir ondan gizlemis olabilir.Annene ihtiyacım var demişsin bunu anlayamadım. Ablan böyle bir durumda tek başına da idare edecekti belki de.şu anki duygusalligini anlıyorum ama insanlar bize göre sekillenemezler.yanlış anlama beni.

kizlar herkese merhaba
bende bu ay tup bebek deneyip malesef kimyasal gebelikle sonuclananlardanim.beni hatirlayanlariniz vardir.epeydir yazmiyordum çünkü baska bir üzüntü daha yaşadım.sizlerle paylasmak istedim.ben negatif sonucu aldiktan 1 hafta sonra ablam hamile oldugunu soyledi! ilk duydugumda kendi kendime cok agladim. 7 yasinda bir oglu var ve herseyimizi paylasiriz.bunca yildir tum denemelerimizi en ince ayrintisina kadar bilir.bana hicbirsey soylemedi.yegenime 7 yildir annem bakti ve benim de anneme ihtiyacim olacigini biliyor.cocuk dusunmediklerini fln soyluyordu bana.kizlar ben kotu birisi miyim? yanlis mi dusunuyorum? sanki yangindan mal kacirir gibi tupe gittigimiz ay denemesinin altinda kotu niyet aramali miyim? cok uzattim biliyorum ama nasil davranacagimi bilemiyirim suan:KK43:
üzülme canım ya aynısı benim başımada geldi geçen sene aralıkta ben tedaviye başladım ilk denemem 2 ablamda ocakta hamile kaldı benim transferim filan ocagın sonunu buldu pozitif sonuç aldım ama düşükle sonuçlandı hatta benki ağlıyordum ablam benimde düşük tehditim var filan diye güya teselli etmeye çalıştı dedim şimdi senle uğraşamam neyse ikisi doğum yaptı tabi ben yine boş çocuklarını çok seviyorum yalan yok sende seveceksin hatta o ablam bana bazen kızını kucağıma almasam diyorki sen zaten düşmesini istedin hiç istemedın bu kızı ne alaka diyorum susuyor ama tüp bebektede yardım ediyor bana hem maddi hem manevi anlayacağın bizi bizden başkası anlamaz sen yine iyisin bi ablan hamile bnim ikisi aynı ay patlattılar 10 gün arayla doğurdular bende bayağı uzattım lafı en iyisi boşver de geç :KK50:

kizlar herkese merhaba

canım ben de 4 yıldır çocuk düşünürken ablam 2.yi de doğurdu...ama bu işler nasip kısmet işi..ablamla aramzıda 1 yaş falan yani düşünün...Rabbim ol dese bizim de olur dimi o yüzden alınganlıklar dargınlıklar herşey boşa...
ablamla benm aramda böyle bişey oslaydı kenslkle art niyet demezdim beni üzmemek için söyelemiştir derdim..senn ablanla arandaki ilişkiyi ablan fesat biri mi değilmi bilemem...ama hiç bir kardeş veya abla veya anne evladının bu denli evlat hasretiyle yanıp tutuştuğunu bilip buşeklde art niyetle yapmaz...emin ol sana nispet yapıyr gibi düşünmeyesin die söylememiştir..ben böyle düşünüyrm ne olursa olsun kolay şeyler yaşamıyrz ama o da hamileymiş annen tabiki de onunla kalsın..sen sadece psikolojik olarak annene ihtiyaç duyuyrsun..yardım olarak sana ne yapabilecekki tatlım...sen de üzülme ben hemen toparladım kendimi..elimizden bişey gelmiyor çünkü...

hamile haberini ilk annem aldiginda ablama neden boyle birsey yaptin ya kardesinin tutsaydi ben hanginize kosucaktim demis.ayri sehirlerde yasiyoruz.ve ilk cocugunu tamamen annem buyuttu.baska sehirlere tayin oldular annem pesinden gitti.annem gidemediginde ben ve diger kardesim baktik.ailecek seferber olduk.geceleri uykusunun bolunmesini istemedigi icin gece 10 den sonra odasina cekilip uyuyan bi tip dusunun.cocuga kim bakarsa baksin.annem yapma 2.yi bakamiyorsun diyordu ona hep.bozuluyordu boyle dusunmesine.esi ablamin uyku probleminden dolayi cocuga cok bakmisligi var ve kesinlikle istemiyorlardi konuşuyoduk herzaman.kaza degilmis kendisi soyledi.isteyerek yapmislar.benim donmus embriyolarim var onumuzdeki ay gidicegimi biliyor.ben burda tam ifade edemiyirum sanirim ben aslinda ileride yasayacagim seyler icin uzgunum.yoksa art niyette olsa ablam.yegenim de canimin ici.ama ona boyle birseyi asla asla yapmazdim.cok buyuk sinavlardan geciyoruz hepimiz..allah dayanma gücü versin

üzülme canım ya aynısı benim başımada geldi geçen sene aralıkta ben tedaviye başladım ilk denemem 2 ablamda ocakta hamile kaldı benim transferim filan ocagın sonunu buldu pozitif sonuç aldım ama düşükle sonuçlandı hatta benki ağlıyordum ablam benimde düşük tehditim var filan diye güya teselli etmeye çalıştı dedim şimdi senle uğraşamam neyse ikisi doğum yaptı tabi ben yine boş çocuklarını çok seviyorum yalan yok sende seveceksin hatta o ablam bana bazen kızını kucağıma almasam diyorki sen zaten düşmesini istedin hiç istemedın bu kızı ne alaka diyorum susuyor ama tüp bebektede yardım ediyor bana hem maddi hem manevi anlayacağın bizi bizden başkası anlamaz sen yine iyisin bi ablan hamile bnim ikisi aynı ay patlattılar 10 gün arayla doğurdular bende bayağı uzattım lafı en iyisi boşver de geç :KK50:
Cnm ilki ne kadarlikken düşük oldu

kızlar merhaba ben aralık basında yaptıracam tüp bebegı oncelıklle hepımıze hayırlı olsun allahım hayırlısını versın herkeze bırsey sorabılırmıyım purogen ılacı nasıl kullanacam ben adetımı beklıyorum amam kutudan ılac cıktı 6 adet uç cıktı ama ne sırınga nede kalem denen alet cıkmadı nasıl olucak bılmıyorum bu arada ben zeynep kamıl hastanesınde yaptıracam benım gıbı zeynep kamlıe gıden arkdaslarr varmı bu baslık altında

Back
X