- 21 Haziran 2012
- 708
- 149
- 303
- Konu Sahibi dermannuri
- #1.541
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ignenin kalemini bana hastaneden vermislerdi.sende sor istersenkızlar merhaba ben aralık basında yaptıracam tüp bebegı oncelıklle hepımıze hayırlı olsun allahım hayırlısını versın herkeze bırsey sorabılırmıyım purogen ılacı nasıl kullanacam ben adetımı beklıyorum amam kutudan ılac cıktı 6 adet uç cıktı ama ne sırınga nede kalem denen alet cıkmadı nasıl olucak bılmıyorum bu arada ben zeynep kamıl hastanesınde yaptıracam benım gıbı zeynep kamlıe gıden arkdaslarr varmı bu baslık altında
tamam canım dahah hastaneye gıtmedım ordan verırler ozaman ınsallah o dozları ayarlayam dıye korkuyorum bakalım cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcınignenin kalemini bana hastaneden vermislerdi.sende sor istersen
demekkı hastane verıyor cunku hemen hemen herkes ole almıs hayırlıs olsun hepımıze ınsalalh canımbana da hastane vermıştı
7+3 te düşük oldu canım ikizdilerCnm ilki ne kadarlikken düşük oldu
ne demek cnmtamam canım dahah hastaneye gıtmedım ordan verırler ozaman ınsallah o dozları ayarlayam dıye korkuyorum bakalım cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın
Sagol Canim insallahne demek cnmayarlarsin hic korkma.bende nasil yaparim ederim diyodum hep kendim vurdum
canım çok geçmiş olsun yaa inan çok üzüldümKızlar cuma aksami itibariyle düşük yaptım 10 haftalik.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUNKızlar cuma aksami itibariyle düşük yaptım 10 haftalik.
TERS GİDEN BİRŞE Mİ VARDI NEDEN DÜŞÜK OLDU BENDE 9. HAFTADAYIM KORKMAYA BAŞLADIM ;(Kızlar cuma aksami itibariyle düşük yaptım 10 haftalik.
canım çok üzüldüm yaa emin olki negatif sonuç almak daha iyi düşük olmasından bende ilkinde düşük yapmıştım dünyam başıma yıkılmıştı çok üzülmüştüm ama geçti sakattılar diye düşündüm sende öyle düşün şimdi kanamanda var lohusa sayılırsın benim kanamam 1 ay kadar sürmüştü ne zamanki kanama kesildi moralim düzeldi inşallah seninde düzelir moralin çok iyi anlıyorum seni canım ama üzülme hep daha kötü şeyleri getir aklına ben ole yaptım hani doğunca sakattı ondan düştü filan gibiKızlar cuma aksami itibariyle düşük yaptım 10 haftalik.
Cnm çok güzel yazmışsın inşallah öyle olur ama sanki dünya başıma yıkıldı uyku girmiyor gözüme napicami şaşırdım ev sanki üstüme geliyoDoktorum iki kez bebeğin kalbi durunca odama geldi ve dedi ki "hem yaşımdan hem insanlardan gördüm ki olmayan şeye zamanı gelince iyi ki olmamış diyeceksin çünkü daha güzel şeyler gelecek başına" bugun daha güzel şeyler yaşadığımdan değil daha kötü şeyler yaşadığım için iyi ki öLmüşler diYorum. Umarım siz iyi şeyler yaşar ve bu kötü günleri atlatırsınız
İnşallah cnm göz yaşım kurudu 4 gündür evde duramiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum akıl sağlığım gidicek diye korkuyorum 1 gün 1 yıl gibi geliyo napicam ben şimdiesinti83 üst üste kötü haberler aldık çok geçmiş olsun canım bugünlerde geçecek çok iyi biliyorum inşallah Mutlu günlerde göreceğiz... şuan herşey çok yeni acımız büyük bizi bizden başka anlayan da yok.. kimseyi görmekte istemiyorum konuşmakta hatta hamile görmeye çocuk görmeye tahammülüm yok dışarıya çıkarım diye ödüm kopuyor ama hayat devam ediyor...sadece biraz zamana ihyiyacımız var o kadar ... İnşallah sende bizlerde bu süreci hayırlısıyla atlatırız
Arkadaşım bu günlerde geçecek, bunları hissetmen normal, daha acın taze, ama Rabbim veriyor sabrını, bizim burda çalışan bi arkadaşın 4,5 aylıkkken ikizleri karnında öldü düşünsene belki isimleri bile hazırdı, duygusal bağı daha fazlaydı, acısını yaşadı zamanı geldi işe başladı beterin beteri var üzülme, bi olumsuzluk varmışki düşük yapmışsın arkadaşım, ilk üç ayda sakat bebeği vücut atıyor dışarıya, ha kolay değil çok zor ben negatifi alınca çok üzülmüştüm senin üzüntün benden daha fazla, kendini oyalayacak şeyler bul lütfen, etrafına bak ve sahip olduğun şeyler için şükret lütfen, şimdi negatifi aldıktan bi kaç gün sonra siteye yazdığım yazıyı bulup yapıştıracağım yazdıklarımda seni teselli eder inşaallah.İnşallah cnm göz yaşım kurudu 4 gündür evde duramiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum akıl sağlığım gidicek diye korkuyorum 1 gün 1 yıl gibi geliyo napicam ben şimdi
İnşallah cnm göz yaşım kurudu 4 gündür evde duramiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum akıl sağlığım gidicek diye korkuyorum 1 gün 1 yıl gibi geliyo napicam ben şimdi