• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 17,9%
  • Kasım

OY: 24 61,5%
  • Aralık

OY: 8 20,5%

• Ankete Katılan
    39
Ahahahah sağol canım benim. Eşim bile inanamıyor ilk defa bu kadar ilerledik diyor 🥹
Beta takibi yapmıcakmışız dedim nasıl yani başka kan vermek yok mu diyor garibim diğerlerinde 20 kere takip ettiğimiz için alışkın değil 😂
😅😅 artık kese takibi. Ekrandan ölçün durun :)

Daha dur annesi orada limon boyutunda diyecek ve ilk işin eline bir limon alıp karnına tutmak olcak ben öyle yapmıştım bu kadarcık şimdi demiştim😂 Bezelyeyi eşimin avcuna bıraktım anlamadı ilk boyu bu kadarcıkmış diyorum gözleri doluyor çok tatlı şeyler ya Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahhh
Çıkma vaktinde boy ne oluyor peki teyzesi :D baksana 38 hafta civarı görünüyorsa

Çıkma vaktinde boy ne oluyor peki teyzesi :D baksana 38 hafta civarı görünüyorsa
Ben oralara kadar ulaşamadığım için onu bilmiyorum nasip olmadı max 18 haftayı gördüm 🥺🥺
Ama gönülden inanıyorum ki bu sefer görücem Allah’ın izniyle hepimiz görücez❤️

Perşembe günü bebeğimi göreyim kalp atışını göreyim Allah’ın izniyle eve döner dönmez Eşref Rüya - Kadir’in dansını yaparak kutlayacağım🤣🤣

Ayyy dur gözüm korktu chatgbt sordum🤣 büyük bir bal kabağı büyüklüğü , pırasa uzunluğu diyebiliriz diyor bu 🤣

Yani 38. haftadaki bebeğin boyutu, iri bir kavun / küçük bir bal kabağı kadar diyebiliriz. 🧡

En sonada bunu not düşmüş bazı kaynaklarda böyle diyormuş

Kızlar merhabaaa
Bugün okuldayken büyük tuvaletten sonra bir ağrı girdi anlatamam ben şok hemen panik. Yakında sağlık ocağı vardı oraya gittim sakinleşeyim diye. 2 saat boyunca moral bozukluğu. Ağrım 10 üzerinden 5 falan oldu korktum.
Çıkışta benim doktora gittik. Adamı görür görmez ağlamaya başladım tabii 😂 (öncekilerden dolayı adamı gördüğüm an tetikleniyorum ağlamaya)
Karından baktı göremedi. Beta dün 1600lerdeydi.
Ben felfenayım o sırada. Vajinale geçtik ve kızlar
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun minicik kesem oradaydı. Doktor bile çok mutlu oldu 😂
Ben bu sefer de mutluluktan ağlamaktan bir şey soramadım pek. Solumda ağrı oluyor korkutuyor dedim ultrasonu gösterdi bak rahim içi dedi.
Normalde kullandığım folik asit ve ecoprin Var aspirin bunlara ek olarak duphaston yazdı.
Çarşamba gel karından da bakalım dedi. Yolk molk diye şeyler varmış onlar var mı dedim. O da daha dur bismillah yavaş yavaş dedi.
Kızlar yani çok şükür gebeliğim rahim içi ♥️♥️♥️♥️
Gözün aydın canım tebrikler cok sevındım 🥰🌸

Perşembe günü bebeğimi göreyim kalp atışını göreyim Allah’ın izniyle eve döner dönmez Eşref Rüya - Kadir’in dansını yaparak kutlayacağım🤣🤣
Ben wednesday dansı planlamıştım hahaha kadir diyor bi de
:halay: Halaya katılırız bacım biz de

Ayyy dur gözüm korktu chatgbt sordum🤣 büyük bir bal kabağı büyüklüğü , pırasa uzunluğu diyebiliriz diyor bu 🤣

Yani 38. haftadaki bebeğin boyutu, iri bir kavun / küçük bir bal kabağı kadar diyebiliriz. 🧡

En sonada bunu not düşmüş bazı kaynaklarda böyle diyormuş
Hahahah :D ben de uygulamada görünüyor mu diye sormuştum sana. Oynama yapılmıyor demek ki. Pırasa mı :) baya iyi benzetme :D

Daha dur annesi orada limon boyutunda diyecek ve ilk işin eline bir limon alıp karnına tutmak olcak ben öyle yapmıştım bu kadarcık şimdi demiştim😂 Bezelyeyi eşimin avcuna bıraktım anlamadı ilk boyu bu kadarcıkmış diyorum gözleri doluyor çok tatlı şeyler ya Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahhh
Aminn 🥹

Kızlar merhabaaa
Bugün okuldayken büyük tuvaletten sonra bir ağrı girdi anlatamam ben şok hemen panik. Yakında sağlık ocağı vardı oraya gittim sakinleşeyim diye. 2 saat boyunca moral bozukluğu. Ağrım 10 üzerinden 5 falan oldu korktum.
Çıkışta benim doktora gittik. Adamı görür görmez ağlamaya başladım tabii 😂 (öncekilerden dolayı adamı gördüğüm an tetikleniyorum ağlamaya)
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun minicik kesem oradaydı. Doktor bile çok mutlu oldu 😂
Ben bu sefer de mutluluktan ağlamaktan bir şey soramadım pek. Solumda ağrı oluyor korkutuyor dedim ultrasonu gösterdi bak rahim içi dedi.
Normalde kullandığım folik asit ve ecoprin Var aspirin bunlara ek olarak duphaston yazdı.
Çarşamba gel karından da bakalım dedi. Yolk molk diye şeyler varmış onlar var mı dedim. O da daha dur bismillah yavaş yavaş dedi.
Canım çook sevindim. Dış gebelik ihtimali elendi artık herşey rast gider inşaAllah . Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşaAllah ❤️🌸

Kızlar merhabaaa
Çok mutlu oldum ❤️❤️ Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼

selogi selogi
Canım bugün çeyrek sigara içtim sadece 4 5 fırt falan çektim yani başka hiç içmedim bulantı yüzünden asırı tiksindim bugün kokusu öyle iğrenç gelioki sokakta yuruyemiom içenlerin kokusu gelio eşim icio onun üstüne sinio iyice tiksindim sigaradan darısı başına inşallah sende tiksinirsin umarım böyle giderse birkaç güne bırakırım inşallah 🤲

selogi selogi
Canım bugün çeyrek sigara içtim sadece 4 5 fırt falan çektim yani başka hiç içmedim bulantı yüzünden asırı tiksindim bugün kokusu öyle iğrenç gelioki sokakta yuruyemiom içenlerin kokusu gelio eşim icio onun üstüne sinio iyice tiksindim sigaradan darısı başına inşallah sende tiksinirsin umarım böyle giderse birkaç güne bırakırım inşallah 🤲
İnşallah ya. Dua mı beddua mı bilmem ama bulantı gelecekse bari sigara tiksineyim valla çok isterim. Sen nerdeyse hiç içmemişsin maşallh 🧿

Yok bir kaç gün sonrası için reklam izleyerek görebiliyorsun sanırım😂 6. Haftada bir bezelye tanesi olacak😂
Baktım uygulamaya çok reklam var yav :D oyun oynadım biraz reklamda. Ben de 2-3 tane var uygulama öyle. Hepsinden bakıyorum

Ay çok komik beni aşırı güldürmüştü geçen hafta , kocam yüzünden mafya dizisi izliyorum ama bazen eğlenceli yanları oluyor tabi😂
Ah rüya :) ben ee idmanlıyım eşimden.

Back
X