- 13 Temmuz 2025
- 341
- 267
- 18
Bak hiç tamam da demiyorİnşallah kızlar çok teşekkür ederiminşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız
Amiiiinnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak hiç tamam da demiyorİnşallah kızlar çok teşekkür ederiminşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız
Ahahahah sağol canım benim. Eşim bile inanamıyor ilk defa bu kadar ilerledik diyor
Beta takibi yapmıcakmışız dedim nasıl yani başka kan vermek yok mu diyor garibim diğerlerinde 20 kere takip ettiğimiz için alışkın değil![]()
Dememiş ben de gördümBak hiç tamam da demiyorTamam artık bundan sonra stres korku yok desene kendini buna alıştırsana aaaa
Amiiiinnnnnnn![]()
Çıkma vaktinde boy ne oluyor peki teyzesiDaha dur annesi orada limon boyutunda diyecek ve ilk işin eline bir limon alıp karnına tutmak olcak ben öyle yapmıştım bu kadarcık şimdi demiştimBezelyeyi eşimin avcuna bıraktım anlamadı ilk boyu bu kadarcıkmış diyorum gözleri doluyor çok tatlı şeyler ya Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahhh
Ben oralara kadar ulaşamadığım için onu bilmiyorum nasip olmadı max 18 haftayı gördümÇıkma vaktinde boy ne oluyor peki teyzesibaksana 38 hafta civarı görünüyorsa
Ayyy dur gözüm korktu chatgbt sordumÇıkma vaktinde boy ne oluyor peki teyzesibaksana 38 hafta civarı görünüyorsa
Gözün aydın canım tebrikler cok sevındımKızlar merhabaaa
Bugün okuldayken büyük tuvaletten sonra bir ağrı girdi anlatamam ben şok hemen panik. Yakında sağlık ocağı vardı oraya gittim sakinleşeyim diye. 2 saat boyunca moral bozukluğu. Ağrım 10 üzerinden 5 falan oldu korktum.
Çıkışta benim doktora gittik. Adamı görür görmez ağlamaya başladım tabii(öncekilerden dolayı adamı gördüğüm an tetikleniyorum ağlamaya)
Karından baktı göremedi. Beta dün 1600lerdeydi.
Ben felfenayım o sırada. Vajinale geçtik ve kızlar
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun minicik kesem oradaydı. Doktor bile çok mutlu oldu
Ben bu sefer de mutluluktan ağlamaktan bir şey soramadım pek. Solumda ağrı oluyor korkutuyor dedim ultrasonu gösterdi bak rahim içi dedi.
Normalde kullandığım folik asit ve ecoprin Var aspirin bunlara ek olarak duphaston yazdı.
Çarşamba gel karından da bakalım dedi. Yolk molk diye şeyler varmış onlar var mı dedim. O da daha dur bismillah yavaş yavaş dedi.
Kızlar yani çok şükür gebeliğim rahim içi![]()
Ben wednesday dansı planlamıştım hahaha kadir diyor bi dePerşembe günü bebeğimi göreyim kalp atışını göreyim Allah’ın izniyle eve döner dönmez Eşref Rüya - Kadir’in dansını yaparak kutlayacağım![]()
Halaya katılırız bacım biz deHahahahAyyy dur gözüm korktu chatgbt sordumbüyük bir bal kabağı büyüklüğü , pırasa uzunluğu diyebiliriz diyor bu
Yani 38. haftadaki bebeğin boyutu, iri bir kavun / küçük bir bal kabağı kadar diyebiliriz.
En sonada bunu not düşmüş bazı kaynaklarda böyle diyormuş
Ay çok komik beni aşırı güldürmüştü geçen hafta , kocam yüzünden mafya dizisi izliyorum ama bazen eğlenceli yanları oluyor tabiBen wednesday dansı planlamıştım hahaha kadir diyor bi de
Halaya katılırız bacım biz de
Yok bir kaç gün sonrası için reklam izleyerek görebiliyorsun sanırımHahahahben de uygulamada görünüyor mu diye sormuştum sana. Oynama yapılmıyor demek ki. Pırasa mı :) baya iyi benzetme
![]()
AminnDaha dur annesi orada limon boyutunda diyecek ve ilk işin eline bir limon alıp karnına tutmak olcak ben öyle yapmıştım bu kadarcık şimdi demiştimBezelyeyi eşimin avcuna bıraktım anlamadı ilk boyu bu kadarcıkmış diyorum gözleri doluyor çok tatlı şeyler ya Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahhh
Canım çook sevindim. Dış gebelik ihtimali elendi artık herşey rast gider inşaAllah . Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşaAllahKızlar merhabaaa
Bugün okuldayken büyük tuvaletten sonra bir ağrı girdi anlatamam ben şok hemen panik. Yakında sağlık ocağı vardı oraya gittim sakinleşeyim diye. 2 saat boyunca moral bozukluğu. Ağrım 10 üzerinden 5 falan oldu korktum.
Çıkışta benim doktora gittik. Adamı görür görmez ağlamaya başladım tabii(öncekilerden dolayı adamı gördüğüm an tetikleniyorum ağlamaya)
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun minicik kesem oradaydı. Doktor bile çok mutlu oldu
Ben bu sefer de mutluluktan ağlamaktan bir şey soramadım pek. Solumda ağrı oluyor korkutuyor dedim ultrasonu gösterdi bak rahim içi dedi.
Normalde kullandığım folik asit ve ecoprin Var aspirin bunlara ek olarak duphaston yazdı.
Çarşamba gel karından da bakalım dedi. Yolk molk diye şeyler varmış onlar var mı dedim. O da daha dur bismillah yavaş yavaş dedi.
Çok mutlu oldumKızlar merhabaaa
Ahahahaha tamammmBak hiç tamam da demiyorTamam artık bundan sonra stres korku yok desene kendini buna alıştırsana aaaa
Amiiiinnnnnnn![]()
İnşallah ya. Dua mı beddua mı bilmem ama bulantı gelecekse bari sigara tiksineyim valla çok isterim. Sen nerdeyse hiç içmemişsin maşallhselogi
Canım bugün çeyrek sigara içtim sadece 4 5 fırt falan çektim yani başka hiç içmedim bulantı yüzünden asırı tiksindim bugün kokusu öyle iğrenç gelioki sokakta yuruyemiom içenlerin kokusu gelio eşim icio onun üstüne sinio iyice tiksindim sigaradan darısı başına inşallah sende tiksinirsin umarım böyle giderse birkaç güne bırakırım inşallah![]()
Baktım uygulamaya çok reklam var yavYok bir kaç gün sonrası için reklam izleyerek görebiliyorsun sanırım6. Haftada bir bezelye tanesi olacak
![]()
Ah rüya :) ben ee idmanlıyım eşimden.Ay çok komik beni aşırı güldürmüştü geçen hafta , kocam yüzünden mafya dizisi izliyorum ama bazen eğlenceli yanları oluyor tabi![]()