• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 16,0%
  • Kasım

OY: 29 58,0%
  • Aralık

OY: 13 26,0%

• Ankete Katılan
    50
Peki Allah korusun bir şekilde gebelik sonlanırsa ne olacak ücretin kalanı iade ediliyormu yapılmış işlemlerin fiyatını düşüp

Evet, iade ediyorlar
Zaten bütün ücreti tek seferde ödemiyorsun
İlk aldığında bir kısmını ödüyorsun sonra 6. ayda bir kısmını ödüyorsun en son taburcu olurken kalanı ödüyorsun, üçe bölüyorlar yani ve her ödemede de taksit yapıyor kartla ödeyeceksen

Evet, iade ediyorlar
Zaten bütün ücreti tek seferde ödemiyorsun
İlk aldığında bir kısmını ödüyorsun sonra 6. ayda bir kısmını ödüyorsun en son taburcu olurken kalanı ödüyorsun, üçe bölüyorlar yani ve her ödemede de taksit yapıyor kartla ödeyeceksen
Ödeme kolaylığıda varmış aslında bir yandan aklıma yatmaya başlıyor ama fiyatlarda yüksek geliyor ister istemez ya ben yine bir araştırırm

Kim ne derse desin ben olsam gitmezdim çok pimpirikliyim sen yinede doktora sorarsın ama
Ben kendim evde yapıyorum da yani gebelik düşünmeye başlayalı zaten genital bölgeye yapmıyorum rahim tarafına ama kol bacak yüz yapmakta mı zararlı acaba

Aslında mantıklı sorup fikir edinilebilir teşekkür ederim canım

Rica ederim canım
Ben bir şey almadan hemen ona soruyorum kaç adet olsun ve en iyisi hangisi diye
Bir de siz temmuz sonu gibi doğuracaksınız herhalde
Temmuz 2026 annelerini de takip ederseniz herkes aynı anda aynı şeyleri yaşıyor ve zamanla grup çok kalabalıklaşıyor
Test, vitamin, alışveriş gibi bir sürü konuda fikir alışverişi yapılıyor iyi oluyor

Rica ederim canım
Ben bir şey almadan hemen ona soruyorum kaç adet olsun ve en iyisi hangisi diye
Bir de siz temmuz sonu gibi doğuracaksınız herhalde
Temmuz 2026 annelerini de takip ederseniz herkes aynı anda aynı şeyleri yaşıyor ve zamanla grup çok kalabalıklaşıyor
Test, vitamin, alışveriş gibi bir sürü konuda fikir alışverişi yapılıyor iyi oluyor
Bilmiyorum ki tahmini doğum 29 temmuz diyor google ama doktor birşey demedi ben bir tek burayı takip ediyorum ama orayada bakayım hemen

Bilmiyorum ki tahmini doğum 29 temmuz diyor google ama doktor birşey demedi ben bir tek burayı takip ediyorum ama orayada bakayım hemen

Doktorlar 40 haftaya göre söylüyor ama 38 sonrasını bekleyin diyorlar
Hele sezeryan istiyorsan zaten direkt ağrılar sancılar gelmeden 38 sonu gibi alırız diyorlar ama tabii bebeğin daha da erken gelmesi ayrı bir konu
Sağlıkla gelsin tüm minnoşlar 🩷🩵

Yerinde duruyordur annesi kaçacak yeri yok🤣
İsteyenin bi yüzüüü demişler:) sen ricanı yap da bakalım verirler
Evet teyzeleri kontrol bitti yolda dinlenmek için oturdum haber veriyim dedim yürüyerek dönüyoruz 1 saatten fazla yol az kaldı ama eve 😂
Büyümüş fasulye 9+1 ile uyumlu çıktı yumurtlama ya göre tam gününe uygun cok şükür bir sıkıntımız yok 🥰 sizce cinsiyet neye benziyor fikriniz varmı 🤭

Eklentiler

• IMG_20251210_153308.webp
    IMG_20251210_153308.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 17
Doktorlar 40 haftaya göre söylüyor ama 38 sonrasını bekleyin diyorlar
Hele sezeryan istiyorsan zaten direkt ağrılar sancılar gelmeden 38 sonu gibi alırız diyorlar ama tabii bebeğin daha da erken gelmesi ayrı bir konu
Sağlıkla gelsin tüm minnoşlar 🩷🩵
Amiiinnnn amiiinn amiiiinnn Allah duysun sesini sağlıkla gelsinler inşallah😍

Evet teyzeleri kontrol bitti yolda dinlenmek için oturdum haber veriyim dedim yürüyerek dönüyoruz 1 saatten fazla yol az kaldı ama eve 😂
Büyümüş fasulye 9+1 ile uyumlu çıktı yumurtlama ya göre tam gününe uygun cok şükür bir sıkıntımız yok 🥰 sizce cinsiyet neye benziyor fikriniz varmı 🤭
Eeee ama bu tek bebek😂 Maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın güzel gidiyor gebeliğin hep böyle gitsin inşallah. Ben hiç anlamam ama kız bebek diyim😂 Kız çocuklarını büyük bir şans olarak görüyorum biraz 🙈

Eeee ama bu tek bebek😂 Maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın güzel gidiyor gebeliğin hep böyle gitsin inşallah. Ben hiç anlamam ama kız bebek diyim😂 Kız çocuklarını büyük bir şans olarak görüyorum biraz 🙈

Ben de sabahtan beri senin kızın olacağını hissediyorum canım biliyor musun 🩷
Ben normalde kimsenin cinsiyetini tahmin edemem
Birkaç saat önce konuşurken hissettim birden
Neyse dedim yazmayayım
Şimdi bir kez daha konusu açılınca söyleyeyim dedim ☺️

Ben de sabahtan beri senin kızın olacağını hissediyorum canım biliyor musun 🩷
Ben normalde kimsenin cinsiyetini tahmin edemem
Birkaç saat önce konuşurken hissettim birden
Neyse dedim yazmayayım
Şimdi bir kez daha konusu açılınca söyleyeyim dedim ☺️
Ben ilk gebelikte hep kızım olsun diye dua ettim erkek bebekti ve kaybettim bunda hiç ağzımdan öyle bir kelime çıkmıyor sağlıkla gelsin inşallah başka şey istemem diyorum hep. Ama Allah ta biliyor ya kız çocuklarına aşırı bir düşkünüm eşimde ilk öğrendi şoku atlattı sonra onunda içine kız bebek doğdu 😍
Hissini paylaştığın için teşekkür ederim😍 Hissin bilgin fikrin ne olursa olsun mutlaka söyle bana karşı en azından öyle olmanı isterim hepimiz tecrübe ediyoruz birbirimizin hisleri bilgileri tecrübeleride önemli bence o yüzden hep rahat ol 😍 Korkuyorum inşallah kız ya da erkektir diyemiyorum o yüzden Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun hepimizin minişi😍

Ben ilk gebelikte hep kızım olsun diye dua ettim erkek bebekti ve kaybettim bunda hiç ağzımdan öyle bir kelime çıkmıyor sağlıkla gelsin inşallah başka şey istemem diyorum hep. Ama Allah ta biliyor ya kız çocuklarına aşırı bir düşkünüm eşimde ilk öğrendi şoku atlattı sonra onunda içine kız bebek doğdu 😍
Hissini paylaştığın için teşekkür ederim😍 Hissin bilgin fikrin ne olursa olsun mutlaka söyle bana karşı en azından öyle olmanı isterim hepimiz tecrübe ediyoruz birbirimizin hisleri bilgileri tecrübeleride önemli bence o yüzden hep rahat ol 😍 Korkuyorum inşallah kız ya da erkektir diyemiyorum o yüzden Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun hepimizin minişi😍

Ben teşekkür ederim canım samimiyetin için ❤️
Çoğumuzun ilk gebeliği o yüzden bence de cinsiyetin pek önemi yok
Önemli olan hepsi sağlıklı olsun, sağlıkla gelsin ama tabii insanın gönlünden bir cinsiyet geçiyor olabilir, bu çok normal ☺️
Allah herkesin gönlüne göre versin, kimseye üzüntüler yaşatmasın 🥰

Ben teşekkür ederim canım samimiyetin için ❤️
Çoğumuzun ilk gebeliği o yüzden bence de cinsiyetin pek önemi yok
Önemli olan hepsi sağlıklı olsun, sağlıkla gelsin ama tabii insanın gönlünden bir cinsiyet geçiyor olabilir, bu çok normal ☺️
Allah herkesin gönlüne göre versin, kimseye üzüntüler yaşatmasın 🥰
Amiiiinnnn inşallah ❤️🙏🏻

Back
X