• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 15,7%
  • Kasım

OY: 30 58,8%
  • Aralık

OY: 13 25,5%

• Ankete Katılan
    51
Dün arkadaşlarla görüştük
O da hamile, benden 2 hafta geride
Onun da bulantısı hala devam ediyor
Başka yeni doğuran ya da hala hamile olan arkadaşlarım var, onlarda hiç benim kadar bulantı olmadı
Birkaç gün bulandı geçti
Bünyeyle de alakası var yani canım
Hiç kestiremiyorum kendimi şu an nasıl geçer diye

Aklındaki soruları senin sormanı bekliyor olabilir riskli durumlarda kendileri direkt uyarıyor ama genelde ben soruyorum özelde muayne oluncada böyleydi beslenme için bir broşür gibi birşey vermişlerdi sağlıklı beslenme için falan ama ne zaman gelmen gerektiğini onun söylemesi lazım
liste verdi ama ne zaman gelmem gerekiyor diye ben sordum nelere dikkat etmem gerekiyor ben sordum heyecandan ne soracağınıda bilemiyor insan

liste verdi ama ne zaman gelmem gerekiyor diye ben sordum nelere dikkat etmem gerekiyor ben sordum heyecandan ne soracağınıda bilemiyor insan
Ay bide kalp atışını duyup bebeği gördükten sonra hiç akıl kalmıyor insanın aklı uçuyor😂 benim şuan yarın sorcaklarım aklımda ama muhtemelen unutcam😂

Tüh aynı şehirdeyiz sandım 😅

Ben paketi Acıbadem’den aldım
Sezeryan istiyorum
Seneye sadece sezeryan şu anki doğum paketinin fiyatı kadar olur dediler
Şimdi alınca doğumumuz seneye ama fiyat değişmiyor
Çok avantajlı yani
Paket fiyatı şu an gidip sadece sezeryan yaptırıp çıkanla aynı neredeyse yani kan testleri taramalar muayeneler şu an bile bedavaya geliyor gibi
Seneye zaten kim bilir ne kadar olur hepsi ayrı ayrı düşünemiyorum

Kızlar doğumumuzda mevsim geçişinde olcak sanırım yenidoğan kıyafet alışverişini yazlık alacağımız kıyafetleri sınırlı tutmamız gerekcek tecrübesizlik zor ya 0-3 ay kaç tane zıbın alalım mesela gibi gibi şeyler erken telaşlar ben 6. Aydan sonra başlayacağım alışverişe ama bir fikir sahibi olmakta istiyorum

Sezeryan istiyorum
Çok avantajlı yani
Paket fiyatı şu an gidip sadece sezeryan yaptırıp çıkanla aynı neredeyse yani kan testleri taramalar muayeneler şu an bile bedavaya geliyor gibi
Peki Allah korusun bir şekilde gebelik sonlanırsa ne olacak ücretin kalanı iade ediliyormu yapılmış işlemlerin fiyatını düşüp

Sezeryan istiyorum
Çok avantajlı yani
Çok haklısınız

Hiç kestiremiyorum kendimi şu an nasıl geçer diye

Ben benim böyle olacağını tahmin ediyordum zaten hep midesi hassas biriyim
Heyecanlanınca, stres yapınca falan hemen mideme vurur
Burada mayıs annelerini takip ediyorum
Onların da çoğunda bulantı oldu, hala devam ediyor ama tabii geçenler de var
Bebeğin cinsiyetiyle de alakası yok bu arada

Ben benim böyle olacağını tahmin ediyordum zaten hep midesi hassas biriyim
Heyecanlanınca, stres yapınca falan hemen mideme vurur
Burada mayıs annelerini takip ediyorum
Onların da çoğunda bulantı oldu, hala devam ediyor ama tabii geçenler de var
Bebeğin cinsiyetiyle de alakası yok bu arada
Benim de normalde mideme vurur heyecan stres falan ama bakalım hayırlısı olsun

Kızlar doğumumuzda mevsim geçişinde olcak sanırım yenidoğan kıyafet alışverişini yazlık alacağımız kıyafetleri sınırlı tutmamız gerekcek tecrübesizlik zor ya 0-3 ay kaç tane zıbın alalım mesela gibi gibi şeyler erken telaşlar ben 6. Aydan sonra başlayacağım alışverişe ama bir fikir sahibi olmakta istiyorum

Ben ChatGPT’ye sormuştum
Zıbın için 0-1 ay 3- 4 adet, 1-3 ay 5-8 adet demişti

Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum aranızda lazer yapan ya da yaptıran var mı ? Hamilelikte bunlar zararlı mı yasak mı?

Back
X