• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 15,7%
  • Kasım

OY: 30 58,8%
  • Aralık

OY: 13 25,5%

• Ankete Katılan
    51
Kızlar doktordan çıktım. Pazartesi karından gözükmemişti vajinal bakmıştı. Bugün ise karından gözüktü 7.5-8 mm olmuş 🥹
2 hafta sonra gel dedi nasıl geçecek bilmiyorum 🤦🏼‍♀️
Bu arada 5-5.5 haftalık gibisin dedi. Sat a göre 5+4 üm.
Yolk sordum yine o haftaya çıkar ama önemli olan kalp o yüzden 2 hafta sonra gel dedi.
Ceviz ye vitaminlerini al karın ağrın normal dedi.
Decavit
Ecopirin (aspirin)
Duphaston kullanıyorum

Zaten her şeyi böyle düşünürsek sıyırırız bi yerde :) salalım az ya. Ben şahsım adına cidden gerim gerim geriliyorum. Her yerde bi şey okuyorum. Diş macunu, güneş kremine kadar detaylandırmaya başlamışlar forumlarda gördüm. 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum:D
Ya çok önemli mi bakım ürünleri ben ürünlerimden çok memnunum gebeliğe uygun mu bilmiyorum 😂

Evet teyzeleri kontrol bitti yolda dinlenmek için oturdum haber veriyim dedim yürüyerek dönüyoruz 1 saatten fazla yol az kaldı ama eve 😂
Büyümüş fasulye 9+1 ile uyumlu çıktı yumurtlama ya göre tam gününe uygun cok şükür bir sıkıntımız yok 🥰 sizce cinsiyet neye benziyor fikriniz varmı 🤭
Ay maşallah ❣️ ben de anlamam hiç erkek deyim bari

Arkadaşlar kadın doğuma ilk defa gidecem ya sadece beta mı bakar ne yapar aç mı gitmek lazım yarın

Zaten her şeyi böyle düşünürsek sıyırırız bi yerde :) salalım az ya. Ben şahsım adına cidden gerim gerim geriliyorum. Her yerde bi şey okuyorum. Diş macunu, güneş kremine kadar detaylandırmaya başlamışlar forumlarda gördüm. 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum:D
Bende geriliyorum ama insan bir kayıp yaşayınca o kadar umutlanıp aylarca, daha bir dikkatli oluyor üstüne titriyor inşallah kimse bunu anlamak zorunda kalmaz. Ben sadece doktorum ne diyorsa dinlemeye çalışıyorum işte farklı fikirler söyleyince doktorlar en doğru geleni yapmaya çalışıyorum o kadar takmıyorum sadece ilaç konusunda doktorun dediğinin dışına çıkmamaya çalışıyorum yoksa her kafadan bir ses herkesin tecrübesi farklı oluyor.

Ben ilk kez yapıyorum var mı sizce

Eklentiler

• IMG_6686.webp
    IMG_6686.webp
    19 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_6685.webp
    IMG_6685.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 6
Back
X