• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 15,1%
  • Kasım

OY: 30 56,6%
  • Aralık

OY: 15 28,3%

• Ankete Katılan
    53
Sanırım hormonlardan ya bende anlamadım sadece sivilce olurdu ama yüzüm doldu resmen. Derler ya kız çocuk annenin güzelliğinden çalar çirkinleştirir diye hayırlısı bakalım😂
Kız mııı istiyosun sen sankii

Herkes öyle dedi. Devlet kontrolüm de var olmazsa orda yaptırırım özelden isteneni :) teşekkürler
Ben tiroid hastasiyim ve zaten 37.5 mg lik ilaç kullanıyordum hergun bugün gittim verdim 5.33 cıktı tsh dozu direkt 5 gün 50mg 2 gün 75 50mg çıkardı çünkü gebelikte ekstra önemli bu hormon bence kesinlikle bununicin hi dahiliye doktoruna got ve gebe olduğunu söyle

Ben tiroid hastasiyim ve zaten 37.5 mg lik ilaç kullanıyordum hergun bugün gittim verdim 5.33 cıktı tsh dozu direkt 5 gün 50mg 2 gün 75 50mg çıkardı çünkü gebelikte ekstra önemli bu hormon bence kesinlikle bununicin hi dahiliye doktoruna got ve gebe olduğunu söyle
Kadın doğum da yazar ya da yönlendirir sanıyorum

Kız çocuklarının yeri farklı aşırı düşkünüm ilkinde çok kız olsun dedim şimdi sadece sağlıkla gelsin diyorum cinsiyet hiç farketmez😍
Gönlüne göre nasip olsun canım hayırlısıyla 🌺

Birşeyi daha merak ediyorum tecrübeli annelerde görür inşallah cevaplar biliyorlarsa. Devlette detaylı ultrason renkli mi acaba biliyor musunuz ☺️?

Hepimizin inşallah 😍 Senin var mi gönlünden geçen 🥰
Sanki erkek gibi ama ikisini de çok seviyorum zaten 2 çocuk nasip olsun istiyorum bilmiyorum artık. Rabbim hayırlı sağlıklı versin 🤲🏻 artık olarak da gönlümüze göre versin

Himm anladım canım ayrı ayrı deyince ben bir sürü ilaç flan sandim😅 demek ki aciliyete sıraya göre neyse ona göre ayarlamış doktorun o zaman ne güzel. İnşallah bizler de alanında uzman ilgili doktorlara düşeriz ya aminn.

İnşallah canım
Doktor çok çok önemli
Hepimiz ilgili ve doğru yönlendiren doktorlarla karşılaşalım inşallah

Ebeler kızıyomuş bağırma, nazlanma diye:D kimseyi de almıyorlar yanına yalvar yakarmış. Ondan uzak durmaya çalışıyorum :))) yoksa daha güvenilir biliyorum ama işte. Doktor önemli.
Ben oğlumda korona zamanı olmasına rağmen 2020 kasım korona nın patladığı zaman esenler kadın doğumda yaptım annemle beraber aynı odada kaldık cok ilgiliydiler kimse kızmadı bagırmadı sezeryanımı da oldukça güzel yaptılar cok memnun kaldım aynı gün akşam ayaklandım ertesi gün hiç oturmadım eve geldiğim gün çay bulaşık işimi yaptım öyle iyi baktılar bana dikişler de güzel atıldı neredeyse iz kalmadı hastane önemli her devlet kötü değil araştırmak lazım canım kendıni korkutma 🥰

Evet teyzeleri kontrol bitti yolda dinlenmek için oturdum haber veriyim dedim yürüyerek dönüyoruz 1 saatten fazla yol az kaldı ama eve 😂
Büyümüş fasulye 9+1 ile uyumlu çıktı yumurtlama ya göre tam gününe uygun cok şükür bir sıkıntımız yok 🥰 sizce cinsiyet neye benziyor fikriniz varmı 🤭
Bana nedense kız gibi geldi 💕 sağlıkla vakitlice al inşallah kucağına 🙏🏻

Sanki erkek gibi ama ikisini de çok seviyorum zaten 2 çocuk nasip olsun istiyorum bilmiyorum artık. Rabbim hayırlı sağlıklı versin 🤲🏻 artık olarak da gönlümüze göre versin
Amiiiiinnnn 🩵 Bende nasipse 2 çocuk istiyorum daha deneyimlemedim tabi ama şuanki fikrim aralarına 1 sene bile koymamak max 2 yaş fark olcak şekilde Allah nasip ederse tabi bide ilk çocuğu deneyimleyelim bakalım nasıl olacak😂😂

Back
X