- 25 Ekim 2025
- 1.542
- 991
- 38
- 32
Kız mııı istiyosun sen sankiiSanırım hormonlardan ya bende anlamadım sadece sivilce olurdu ama yüzüm doldu resmen. Derler ya kız çocuk annenin güzelliğinden çalar çirkinleştirir diye hayırlısı bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız mııı istiyosun sen sankiiSanırım hormonlardan ya bende anlamadım sadece sivilce olurdu ama yüzüm doldu resmen. Derler ya kız çocuk annenin güzelliğinden çalar çirkinleştirir diye hayırlısı bakalım![]()
Çok teşekkür ederim inşallahAyy maşallahhayırlı olsun
Ben tiroid hastasiyim ve zaten 37.5 mg lik ilaç kullanıyordum hergun bugün gittim verdim 5.33 cıktı tsh dozu direkt 5 gün 50mg 2 gün 75 50mg çıkardı çünkü gebelikte ekstra önemli bu hormon bence kesinlikle bununicin hi dahiliye doktoruna got ve gebe olduğunu söyleHerkes öyle dedi. Devlet kontrolüm de var olmazsa orda yaptırırım özelden isteneni :) teşekkürler
Tedavi yok öyle kontrole gitmiştim genel. Amin canım sağolPcos mu var. Kulladığın ilaçlar var mıydı destek çatlama iğnesi falan. Doktor takiplisin sanırım. Kolaylıkla nasip olsun![]()
Aç gidecem herhaldeBen olsam aç giderdim ama bilenler cevap versinn![]()
Kadın doğum da yazar ya da yönlendirir sanıyorumBen tiroid hastasiyim ve zaten 37.5 mg lik ilaç kullanıyordum hergun bugün gittim verdim 5.33 cıktı tsh dozu direkt 5 gün 50mg 2 gün 75 50mg çıkardı çünkü gebelikte ekstra önemli bu hormon bence kesinlikle bununicin hi dahiliye doktoruna got ve gebe olduğunu söyle
KaçtaAç gidecem herhalde![]()
Kız çocuklarının yeri farklı aşırı düşkünüm ilkinde çok kız olsun dedim şimdi sadece sağlıkla gelsin diyorum cinsiyet hiç farketmezKız mııı istiyosun sen sankii
11 de
Gönlüne göre nasip olsun canım hayırlısıylaKız çocuklarının yeri farklı aşırı düşkünüm ilkinde çok kız olsun dedim şimdi sadece sağlıkla gelsin diyorum cinsiyet hiç farketmez![]()
İdare edebilirsin o zaman öyle yap canım
Aynen öyle yapayımİdare edebilirsin o zaman öyle yap canım
Hepimizin inşallahGönlüne göre nasip olsun canım hayırlısıyla![]()
Kendin de çatladın bizi de çatlattın şükür geldiiiiAynen öyle yapayımsonunda geldi o gün bakalım ne oluyor

Sanki erkek gibi ama ikisini de çok seviyorum zaten 2 çocuk nasip olsun istiyorum bilmiyorum artık. Rabbim hayırlı sağlıklı versinHepimizin inşallahSenin var mi gönlünden geçen
![]()
Himm anladım canım ayrı ayrı deyince ben bir sürü ilaç flan sandimdemek ki aciliyete sıraya göre neyse ona göre ayarlamış doktorun o zaman ne güzel. İnşallah bizler de alanında uzman ilgili doktorlara düşeriz ya aminn.
Ben oğlumda korona zamanı olmasına rağmen 2020 kasım korona nın patladığı zaman esenler kadın doğumda yaptım annemle beraber aynı odada kaldık cok ilgiliydiler kimse kızmadı bagırmadı sezeryanımı da oldukça güzel yaptılar cok memnun kaldım aynı gün akşam ayaklandım ertesi gün hiç oturmadım eve geldiğim gün çay bulaşık işimi yaptım öyle iyi baktılar bana dikişler de güzel atıldı neredeyse iz kalmadı hastane önemli her devlet kötü değil araştırmak lazım canım kendıni korkutmaEbeler kızıyomuş bağırma, nazlanma diyekimseyi de almıyorlar yanına yalvar yakarmış. Ondan uzak durmaya çalışıyorum :))) yoksa daha güvenilir biliyorum ama işte. Doktor önemli.
Bana nedense kız gibi geldiEvet teyzeleri kontrol bitti yolda dinlenmek için oturdum haber veriyim dedim yürüyerek dönüyoruz 1 saatten fazla yol az kaldı ama eve
Büyümüş fasulye 9+1 ile uyumlu çıktı yumurtlama ya göre tam gününe uygun cok şükür bir sıkıntımız yoksizce cinsiyet neye benziyor fikriniz varmı
![]()
AmiiiiinnnnSanki erkek gibi ama ikisini de çok seviyorum zaten 2 çocuk nasip olsun istiyorum bilmiyorum artık. Rabbim hayırlı sağlıklı versinartık olarak da gönlümüze göre versin