- 6 Kasım 2025
- 499
- 341
- 18
- 28
Aa tamamYok yok o istemiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa tamamYok yok o istemiyor![]()
Söyle söyliyim yumurtlama gününü biliyorsan yap ama emin değilsen bekle ben günümü bildiğim için yaptım yoksa sat a göre yapsam geç yumurtladım normalde sat 30 eylüldü yumurtlamama göre doktor düzenleme yaparak 5 ekim dedi hatta 7 ekim yapması lazımdı ama 5 ekim olarak belirledi öyle söyledim her kontroldeBende yapsam mi acaba test pazartesi 18 Kasım sat ama 35 40 gün adet benim
Lh testi yaptım 4 ekim yumurtlama 5 ekim çatlama. OlduSöyle söyliyim yumurtlama gününü biliyorsan yap ama emin değilsen bekle ben günümü bildiğim için yaptım yoksa sat a göre yapsam geç yumurtladım normalde sat 30 eylüldü yumurtlamama göre doktor düzenleme yaparak 5 ekim dedi hatta 7 ekim yapması lazımdı ama 5 ekim olarak belirledi öyle söyledim her kontrolde
Ekimmi kasımmı aralıkmı anlamadım öyleyse baya geçmiş oluyorLh testi yaptım 4 ekim yumurtlama 5 ekim çatlama. Oldu
İyice geriye gitmişim AralıkEkimmi kasımmı aralıkmı anlamadım öyleyse baya geçmiş oluyor
Ben ekim 21 i akşam saati yoğun sol kasık agrısı ve akıntıdan anlayıp ertesi güne yani 22 sine randevu alıp kadın doğuma gitmiştim doktor yumurtan çatlamış büyük ihtimalle öyle bir görüntü var demişti 30 ekimde de testte silik görmüştüm 31 inde de kanda 26.21 çıkmıştı hcg
8 gün sonra mı oluyor catlamadanEkimmi kasımmı aralıkmı anlamadım öyleyse baya geçmiş oluyor
Ben ekim 21 i akşam saati yoğun sol kasık agrısı ve akıntıdan anlayıp ertesi güne yani 22 sine randevu alıp kadın doğuma gitmiştim doktor yumurtan çatlamış büyük ihtimalle öyle bir görüntü var demişti 30 ekimde de testte silik görmüştüm 31 inde de kanda 26.21 çıkmıştı hcg
Evet ama asırı silikti emin olamayıp 31 ı tekrarladım kaset testle bir tık daha belirgin çıkınca kan vermiştim bence garanti olması acısından dpo 11 12 gibi yap çünkü döllenme ve yerleşme değişebiliyor kana geç karısabiliyor aklında soru işareti kalmaması acısından bekle8 gün sonra mı oluyor catlamadan
Evet evet bekliycem zaten testlerim çarşamba geliyor o zaman dpo 12 oluyor sanirimEvet ama asırı silikti emin olamayıp 31 ı tekrarladım kaset testle bir tık daha belirgin çıkınca kan vermiştim bence garanti olması acısından dpo 11 12 gibi yap çünkü döllenme ve yerleşme değişebiliyor kana geç karısabiliyor aklında soru işareti kalmaması acısından bekle