- 30 Ekim 2025
- 180
- 114
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 ay bırakmıştım. Aklımdan 2 dakika bile çıkaramadım o sürede :) sonra dedim ki bir bakayım güzel bırakabilmiş miyimİşte akıldan zorum variradem geçerli sebepler olunca tecelli ediyor yoksa tırt
![]()
Değerlerin çok güzel artmış 2 gün sonra vajinalden kese gözükebilirKızlar ben yine gidip kan verdim bi değerlendirir misiniz artık kan vermeme gerek var mı 22 aralıkta randevum var
Dpo 10 72,3
Dpo 12 248,2
Dpo 15 859
Çok güzel artıyor kuzum. Ben olsam vermezdim daha. Sakince randevunu bekle, bebeğinin tadını çıkarKızlar ben yine gidip kan verdim bi değerlendirir misiniz artık kan vermeme gerek var mı 22 aralıkta randevum var
Dpo 10 72,3
Dpo 12 248,2
Dpo 15 859
Hepsini yaptım aşkım ohoo 2 gündür neler yapıyorum neler yiyip içiyorum bi bilsenBaktım biraz araştırdım 7-8 mm yeterliymiş. 1 günde de 1-2 mm kalınlaşabilirmiş sanırım. Chatgpt ile sohbet et kalınlaşması için ayak bel sıcaklığı öneriyor. Tansiyona dikkat etmek lazımmış. Sigara konusunu söyledi. Ölçüm erken yapılmış olabilir diyor bir de
Neler yiyorsun gerçekten merak ettim ben hala beslenmemi düzenlemedim çünkü. Ovülasyon dönemine yakın mısınHepsini yaptım aşkım ohoo 2 gündür neler yapıyorum neler yiyip içiyorum bi bilsenİnşallah faydasını görürüm
![]()
Ama öyle oluyor daha önce içen biri özellikle uzun yıllar bıraksa bile 1 tane içince geri başlıyor o riski hiç almadım hamileliklerimde bıraktım dedim elime sürmedim çünkü şimdi desem 1 tane içim daha içmem kendimi kandırmak olur çünkü şuan bile aklıma geliyor gelmiyor desem yalan ama kendime hakim oluyorum bu süreçte arkadaslarla görüşmüyorum sigara icen eşimde gidip bahçede icio bana gozukmedenBen 1 ay bırakmıştım. Aklımdan 2 dakika bile çıkaramadım o sürede :) sonra dedim ki bir bakayım güzel bırakabilmiş miyimiçmiştim 1 ay sonra. Bilsem asla sürmezdim ağzıma
![]()
bakıcam ama bıraktım artık takip işini 3 4 ay daha denerim olmazsa bakarım.Biz 40’larında patıradan doğuran atalara sahibiz relax. Denemek istiyor musun tüp bebek? Fiyatları da hiç bilmiyorum gerçi.
Aşkım ben şu an femara kullanıyorum yumurta gelişsin diye. Cumartesi doktora gittim biraz daha bekleyelim dedi ilaca devam et dedi rahim de ince geldi zaten. Yarın vitamin değerlerime baktırmak için sağlık ocağında kan vericem ordan doktora geçicem bakıcak her şey yolundaysa çatlatma iğnesi vericek. Valla rahim kalınlaşsın diye yoga yapıyorum 2 gündür bugün de yapıcam onun değişik hareketleri varmış internetten buldum. Avokado, çiğ badem-ceviz-fındık vs, nar suyu bir bardak, pancar turşusu (3 parça yiyebildim çok kötüydü), kuru incir, mandalina, balık, kelle paça (hiç sevmem ama protein içinNeler yiyorsun gerçekten merak ettim ben hala beslenmemi düzenlemedim çünkü. Ovülasyon dönemine yakın mısın
Artık verme gayet güzel artmıs maşallah randevunu bekle az kalmıs zatenKızlar ben yine gidip kan verdim bi değerlendirir misiniz artık kan vermeme gerek var mı 22 aralıkta randevum var
Dpo 10 72,3
Dpo 12 248,2
Dpo 15 859
O kısım var. Tüm çevreyi değiştirmek lazımAma öyle oluyor daha önce içen biri özellikle uzun yıllar bıraksa bile 1 tane içince geri başlıyor o riski hiç almadım hamileliklerimde bıraktım dedim elime sürmedim çünkü şimdi desem 1 tane içim daha içmem kendimi kandırmak olur çünkü şuan bile aklıma geliyor gelmiyor desem yalan ama kendime hakim oluyorum bu süreçte arkadaslarla görüşmüyorum sigara icen eşimde gidip bahçede icio bana gozukmeden![]()
Güzel haberlerle dönmek nasip olsun inşallahhhhhArtık verme gayet güzel artmıs maşallah randevunu bekle az kalmıs zaten24 üde benim var pes peşe gidiyoruz nerdeyse
![]()
Ya bu dönemde evet geline bile gitmiyorum o içiyor gidersem dayanamam dıe kaçıyorumO kısım var. Tüm çevreyi değiştirmek lazımannem 40 küsür yaşında bıraktı. Helal olsun diyorum. Tek içmeyen de o çevremde :))) eşine helal olsun gerçekten. Benimki de bana sataşma aşkım diyor
ahh ahh
AMİN canım âminGüzel haberlerle dönmek nasip olsun inşallahhhhh![]()
Çiçeğimm tüm tuşlar aktiifffAşkım ben şu an femara kullanıyorum yumurta gelişsin diye. Cumartesi doktora gittim biraz daha bekleyelim dedi ilaca devam et dedi rahim de ince geldi zaten. Yarın vitamin değerlerime baktırmak için sağlık ocağında kan vericem ordan doktora geçicem bakıcak her şey yolundaysa çatlatma iğnesi vericek. Valla rahim kalınlaşsın diye yoga yapıyorum 2 gündür bugün de yapıcam onun değişik hareketleri varmış internetten buldum. Avokado, çiğ badem-ceviz-fındık vs, nar suyu bir bardak, pancar turşusu (3 parça yiyebildim çok kötüydü), kuru incir, mandalina, balık, kelle paça (hiç sevmem ama protein için) iki gündür bunları yiyorum işte bir umut.
Bir de sıcak su torbası koydum hep rahim bölgesine ve ayaklara. Yabancı bi blogta uyurken çorap giyin diyodu ne alaka bilmiyorum ama onu da yapıyorum
Aşkım bugün 13. gündeyim. Keşke en başından itibaren bunları yapsaydım onun pişmanlığı var ama olsun hiç yapmamaktan iyidirÇiçeğimm tüm tuşlar aktiifffnerde ne okuduysam duyduysam yapıyorsun. Pancar nar cidden çok sık karşıma çıkıyor. Beslenme düzeni için liste oluşturup alışveriş yapacağım ben de. Oturtmak ve akılda yer etmek lazım artık. Çorap ayak sağlığı. Rahimi üşüten, regl sancısınu arttıran genelde o soğukluk. Döngünün kaçıncı günündesin bugün
Kahve çay sigara sohbetYa bu dönemde evet geline bile gitmiyorum o içiyor gidersem dayanamam dıe kaçıyorum
Benim annem hayatında hiç içmedi ama babam 59 yasında 4 sene önce bıraktı 55 yaşındayken o günden beri agzına sürmedi maşallah bende dedim kendime babam bırakmıski günde 2 paket içen adam kaç senelik içici sen kimsin bırakamıcan cürmün neannene de helal olsun tebrık ederim ellerinden öpüyorum ❤
Sataşma ama sana göstermesin caktırmadan usulca içsin normalde biz ayrılmayız beraber içmeye gideriz şimdi kaçarak usulca gidip içiyor![]()
İyi ya ben hamile kaldığım ay 21. gün görmüştüm yumurtlamayı. Sen de bugünlerde görürsün az kalmış eşine de keçiboynuzu pekmezini dayaAşkım bugün 13. gündeyim. Keşke en başından itibaren bunları yapsaydım onun pişmanlığı var ama olsun hiç yapmamaktan iyidir
Bu ay tüm tuşlara basıcam inşallah ay sonunda bu grupta yerimi alıcam![]()
Çiğ kabak çekirdeği de ye canım iyi geliyormuşAşkım ben şu an femara kullanıyorum yumurta gelişsin diye. Cumartesi doktora gittim biraz daha bekleyelim dedi ilaca devam et dedi rahim de ince geldi zaten. Yarın vitamin değerlerime baktırmak için sağlık ocağında kan vericem ordan doktora geçicem bakıcak her şey yolundaysa çatlatma iğnesi vericek. Valla rahim kalınlaşsın diye yoga yapıyorum 2 gündür bugün de yapıcam onun değişik hareketleri varmış internetten buldum. Avokado, çiğ badem-ceviz-fındık vs, nar suyu bir bardak, pancar turşusu (3 parça yiyebildim çok kötüydü), kuru incir, mandalina, balık, kelle paça (hiç sevmem ama protein için) iki gündür bunları yiyorum işte bir umut.
Bir de sıcak su torbası koydum hep rahim bölgesine ve ayaklara. Yabancı bi blogta uyurken çorap giyin diyodu ne alaka bilmiyorum ama onu da yapıyorum
Evet bak sigara bırakınca kahve de icmemeye basladım canım istemiyor 3 4 gündür içmiyorum hiçKahve çay sigara sohbetdoktora nikotin bandı soracağım ya. Sigaraya göre ekstra bir zararı yoksa denemek istiyorum. El ve zaman alışkanlığından kurtulabilirsem bandı çıkartabilirim mesela. Öyle düşünüyorum yani bilmiyorum. Senin bu konuda başarılı olmanı çok sevindim. Yeni alışkanlıklarına alıştığın zaman aklına gelmemeye başlar inşallah