• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,5%
  • Kasım

OY: 36 56,3%
  • Aralık

OY: 20 31,3%

• Ankete Katılan
    64
Hurma trabzon hurmasi degil mi? Digerini doguma yakin yiyin kasilma yapiyor demislerdi
Değil :)) çok mu yapıyor? Arkadaşım haftada 1-3 yiyormuş hem şeker dengelemesi hem de kolay doğum için. Zararlı mı diyorsun

Sen nerelerdesin ya 🤨 iyiyim, 1 saate randevum var. Haftasonu kanama gördüm, doktora çok soracaklarım var 😅😅 Sen nasılsın
Ben de yiuim balim benim de kanamam oldu hatta kipkirmizi su gibi bir seydi. Neyseki sorun yokmus sadece yatiyorum🥺 sıkıldım uzanmaktan ( daha 2 gun oldu uzanali) 😅 neyseki leke meke baska bir sey gelmedi. Ama dedim aha gidiyor diye😅

Değil :)) çok mu yapıyor? Arkadaşım haftada 1-3 yiyormuş hem şeker dengelemesi hem de kolay doğum için. Zararlı mı diyorsun
Ya ben deneyimlemedim. Ananasi ve hurmayi doguma yakin yenildigini okumustum sadece. Ben secerim ama yiyemedim 3 ayi atlatirdsm belki bir iki agzim hevesino alsin diye yerim❣️ Ama lover daha ileri gebelikte o daha fazla biliyor bir sey yapmiyor diyorsa yapmiyordur🤍 abartma yine de

Turuncu kuru kayısıların çoğu kükürtleme işlemi görüyor o yüzden hamilelikte koyu kahverengi olanlardan tüketmek daha iyi canım
Hurmayı 1. ve 2. trimesterde günde 1- 2 adet yiyebilirsin ama 3. trimesterde doğumu başlatmaya yardımcı olduğu için önermiyorlar, aklında bulunsun ☺️
Bağışıklık için portakal ve mandalina ye canım
Bebişin gelişimi için yumurta, yoğurt ve peynir de önemli
Ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri her hafta balık yiyorum ve o kadar tiksindim ki 🤢
Her yediğimde midem ya yanıyor ya da bulanıyor
Bu cumartesi yine gideceğiz aklıma geldikçe ıyy diyorum 😬
Bu akşam Omega 3 takviyesine başlayacağım
Artık belki her hafta yerine 10- 15 günde bir yerim 🤦🏼‍♀️
Balıkların da hepsi yenilmiyor duymuşsundur
Hamsi somon istavrit sardalya arasında dönüp duruyorum
Karides ve kalamar da yok
Her gün ceviz de ye canım, bebişin beyin gelişimi için önemli
Senin beslenme de güzel 👌🏼 mezgit istavrit hamsi dönerim diye düşünüyorum. Renklilere girmem 😅😅 tamam kahve kayısıdan alırım. Gün kurusu muydu neydi adı ama bildim :)) haberleşiriz. Çıkıyorum evden, dua edin

Yanliş biliyorsam duzelt kuzum ama hurma suanda yemesi sorunlu degil mi. Kasilma yapan bir sey. Doguma yakin yiyin normal doguma yardim eder derler de

Günde 1- 2 adetten fazla yemek zararlı canım, şeker oranı da yüksek
Son trimesterde dediğin gibi yiyeceksen doğuma yakın yiyorsun ki doğumu başlatsın ama ilk iki trimesterde günde 1- 2 tane yediğin sürece sorun olmuyormuş
Ben bugün 20+1 oldum, başından beri sadece 1 adet hurma yedim o da umreden gelmiş diye
Kasılma falan da yapmadı
Lifli olduğu için kabızlığa iyi gelir, enerji verir, magnezyum içerdiği için krampları azaltır, demir içerdiği için kansızlığa iyi gelir diyenler var
Onlar günde 1- 2 tane tüketiyor ama ben yemiyorum
Doğuma son trimesterde etki ediyor deseler de ben yine de başından beri tedbirli davranıyorum

Günde 1- 2 adetten fazla yemek zararlı canım, şeker oranı da yüksek
Son trimesterde dediğin gibi yiyeceksen doğuma yakın yiyorsun ki doğumu başlatsın ama ilk iki trimesterde günde 1- 2 tane yediğin sürece sorun olmuyormuş
Ben bugün 20+1 oldum, başından beri sadece 1 adet hurma yedim o da umreden gelmiş diye
Kasılma falan da yapmadı
Lifli olduğu için kabızlığa iyi gelir, enerji verir, magnezyum içerdiği için krampları azaltır, demir içerdiği için kansızlığa iyi gelir diyenler var
Onlar günde 1- 2 tane tüketiyor ama ben yemiyorum
Doğuma son trimesterde etki ediyor deseler de ben yine de başından beri tedbirli davranıyorum
Oh cok sukur saglikla ilerlesin masallah baya buyudu zaman azaldi 🤩 ne heycanli. Ben de ramazanda deli gibi arayan biriyim. O vakit belki bir iki atarim agzima rahatladim😅 20 haftaliksin ya detayli ultrason falan yaptirdin miiiiiii🤩

Senin beslenme de güzel 👌🏼 mezgit istavrit hamsi dönerim diye düşünüyorum. Renklilere girmem 😅😅 tamam kahve kayısıdan alırım. Gün kurusu muydu neydi adı ama bildim :)) haberleşiriz. Çıkıyorum evden, dua edin

Evet canım gün kurusu adı
Onlar doğal kurutuluyor, bizler için daha iyi ☺️
Dualarımız seninle 🙏🏼
Güzel haberlerini bekliyoruz ❤️

Oh cok sukur saglikla ilerlesin masallah baya buyudu zaman azaldi 🤩 ne heycanli. Ben de ramazanda deli gibi arayan biriyim. O vakit belki bir iki atarim agzima rahatladim😅 20 haftaliksin ya detayli ultrason falan yaptirdin miiiiiii🤩

Amin inşallah 🥰
Bu zamana kadar zamanı pek hissetmiyordum ama 20. haftaya girince çok az kaldı hissi gelmeye başladı
Canın çekerse 1- 2 tane yersin canım, ondan bir şey olmaz
Hurma yiyince bebek iyi huylu oluyormuş o yüzden de yiyorlar 😄
Detaylı ultrason randevum 29 Aralık‘ta
Ona da heyecanlıyım
Şu an her şey çok güzel gidiyor
İnşallah o gün de bir şey çıkmaz 🙏🏼

Amin inşallah 🥰
Bu zamana kadar zamanı pek hissetmiyordum ama 20. haftaya girince çok az kaldı hissi gelmeye başladı
Canın çekerse 1- 2 tane yersin canım, ondan bir şey olmaz
Hurma yiyince bebek iyi huylu oluyormuş o yüzden de yiyorlar 😄
Detaylı ultrason randevum 29 Aralık‘ta
Ona da heyecanlıyım
Şu an her şey çok güzel gidiyor
İnşallah o gün de bir şey çıkmaz 🙏🏼
Daha da güzel gider inşallah🤩 29 aralığa az kaldı🧿 fetal falan yaptırdın mı kuzum

Daha da güzel gider inşallah🤩 29 aralığa az kaldı🧿 fetal falan yaptırdın mı kuzum

İnşallah 🥰
Ben ikili tarama yaptırdım canım
Ultrasonda bebişin ense kalınlığı ve burun kemiği iyi çıktı
Ultrason iyi çıkınca Fetal Dna çok didikliyor diye eşim istemedi
İkili taramada da çok şükür bir sorun çıkmadı zaten ikisi de risk istatistiğini gösteriyor, kesin tanı değil
Maalesef Fetal Dna’da da yanlış sonuç alanlar oluyor
Allah korusun bir şey çıksa da gebeliği sonlandırma gibi bir düşüncemiz olmadığı için yaptırmadık
29 Aralık’ta perinatolog bakacak
İnşallah o da sorunsuz geçer 🙏🏼

İnşallah 🥰
Ben ikili tarama yaptırdım canım
Ultrasonda bebişin ense kalınlığı ve burun kemiği iyi çıktı
Ultrason iyi çıkınca Fetal Dna çok didikliyor diye eşim istemedi
İkili taramada da çok şükür bir sorun çıkmadı zaten ikisi de risk istatistiğini gösteriyor, kesin tanı değil
Maalesef Fetal Dna’da da yanlış sonuç alanlar oluyor
Allah korusun bir şey çıksa da gebeliği sonlandırma gibi bir düşüncemiz olmadığı için yaptırmadık
29 Aralık’ta perinatolog bakacak
İnşallah o da sorunsuz geçer 🙏🏼
Umarım sorunsuz geçer. Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsiniz balım😍🙏🙏🙏🧿

Kızlar doktordan sigara konusunda fırça yedim. Anneler maalesef umursamıyorlar kesinlikle az içmek falan değil, tamamen bırakın dedi. Hiç esnek değil. Tatlı dilli biri. 30 aralık’ta gel görelim kalp atışını dedi. Yalnız muayene yine ücretli olacak 14 günü geçiyor 😅 neyse ailedeki rahatsızlıkları sordu, migren ve reflümü söyledim. Sadece gaviscon dedi. İlaç 4 ay yok dedi. Progesteron yazdı. Tsh için yeniden testler istedi, benim yanımda götürdüğüm testleri eski buldu (5 aralık) onun dışında bilgilendirmeler ve aciliyet durumlarını söyledi, 5’ten fazla kusmak ya da çok kanama olması gibi. Kan testi listesiyle yeniden gitmem, ona göre tiroid başlaması lazımmış. Kesem ve yolk kesem göründü. Dış ve boş gebeliği eledik dedi şükürler olsun 🤲🏻 Kanama alanı var mı dedim, çok hafif dedi normal dedi rahimde kasılmalar oluyor dedi Life Lover Life Lover M matmatt Vignette Vignette O orguseverkiz gurbetsel gurbetsel

Normal canım rahim büyüyor oradaki sinirler gerildikçe kasıkta karında bacakta ağrı sızlama gibi şeyler hissetmek normal bazen böyle bir hat boyunca sinirin ağrıdığını bile hissedebilirsin ama tabi normal olduğunu bilmeme rağmen bende endişeleniyorum daha bebeğimi görmediğim için
Evet normal aslında illaki ağrı sızı da olur yani de işte hep akıl orada olunca 😂

Back
X