• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 11,6%
  • Kasım

OY: 36 52,2%
  • Aralık

OY: 25 36,2%

• Ankete Katılan
    69
Öyle oluo ama ara verince hamlıyor vücut adapte süresi var olsun doğumdan sonra da yapıcaz daha alısırız 😂😂
Haha hayat böyle konuşurken 10 kere düşünmemiz lazım 😂
Aynen 🤭
Ben öğlenden beri oğlana mandalina kostümü yapıyorum ya yeni bitti yemek koyuyom şuan ateşe bi dinlenemedim ya ana okuluda zor sürekli bişi istiyorlar yarına da cupcake yapmam lazım yerli malı icin oy oy 😂
Nası olmuş kostumumuz 🥰
Muhteşem olmuş elinize sağlık daha dün eşimle konustuk ileride bizim velede yerli malı için kostüm isterlerse gece geç saatlere kadar ağlayarak karton keser miyiz :))

Olabilir bendede var iştah bulantıya rağmen 😂😂 olmasa ne olcak abov😂
İnşallah daha iyi gibi sanki bu haftalarda hafifledi 10+3 teyiz
Migde yanması geçmiyor ama onu doğuma kadar cekmiştim reflü yüzünden en cok bundada öyle gider kesin
Bırakamıyorum şuan nesquik yiyorum acıktım yemek olana kadar 😂😂
Bende de önceden reflü gastirit vardı o yüzden yanıyor midem demekki. En ufak bir şeyde mide hatırladı yanmayı

Kıtlık vardı bizim burada zar zor buldum avokadoyu 😂
Valla taneyle almaktansa kilo ile avokado satan sayfalar var antalya alanya tarafında onlardan alıp ezip veya dilimleyip difrize atabilirsiniz çok fazla saklama tarifi var. Hem fiyat olarakta daha uyguna geliyor. Bi değrlendirin derim 😇

Valla taneyle almaktansa kilo ile avokado satan sayfalar var antalya alanya tarafında onlardan alıp ezip veya dilimleyip difrize atabilirsiniz çok fazla saklama tarifi var. Hem fiyat olarakta daha uyguna geliyor. Bi değrlendirin derim 😇
Denediniz mi hiç? Tadında bozulma olmuyor mu? Bozulma olmuyorsa yapılabilir aslında

Denediniz mi hiç? Tadında bozulma olmuyor mu? Bozulma olmuyorsa yapılabilir aslında
Evet evet ben alıyorum. Zaten baya olgunlaşmış geliyor. Bir de ben ekmeğin üzerine sürmeyi sevdiğim için ğaketleyip atıyorum buzluğa. Çok tarif var bakabilirsiniz

Evet evet ben alıyorum. Zaten baya olgunlaşmış geliyor. Bir de ben ekmeğin üzerine sürmeyi sevdiğim için ğaketleyip atıyorum buzluğa. Çok tarif var bakabilirsiniz
Buzluk kokusundan nefret ediyorum tadında bozulma koku olmuyorsa bende yaparım. Teşekkür ederimmmm ben tarif bakayım🥰🥰

Muhteşem olmuş elinize sağlık daha dün eşimle konustuk ileride bizim velede yerli malı için kostüm isterlerse gece geç saatlere kadar ağlayarak karton keser miyiz :))
Cok teşekkürler 🥰
Haha evet öyle oluyor ama okadar uzun sürmüyor ya 🤭 burda ogünleri de konuşucaz inşallah 🥰🤲

Kızlar devlet hastanesinde doktorlar mesaiye 13.30 da başlamıyor mu ?
Randevu bakıyorum 13.10da var diye gözüküyor

Kızlar ben bir şey yaptım ve yarına devlet hastanesinden randevu aldım. 6+5 olacağım. Kalp atışı duyulur mu acaba yaaa özelde olsa duyulur da sanki devlet hastanesinde cihazlar bi tık eski diye düşündüm ama yine de sabredemedim 🥺🥹🥹

Ben de Proceive F kullandım
1 Temmuz’da başladım, 25 Ağustos’ta 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Yumurta kalitesini arttırmak için inositol öneriyorlar
Proceive F’yi o yüzden kullandım
Bence gerçekten etkisi var
Bende inostol aldım seker için almıştım dr yumurta kalitesi içinde iyi iyi yapmışsın almakla devam dedi

Ay ben hiç yemedim almak istiyorum tadını da bilmiyorum ama seveceğimi de düşünmüyorum. 😂 sırf hamilelikte faydalı diye almak istiyorum iyisini seçmeyi de bilmiyorum dşye bıraktım almadım

Ay ben hiç yemedim almak istiyorum tadını da bilmiyorum ama seveceğimi de düşünmüyorum. 😂 sırf hamilelikte faydalı diye almak istiyorum iyisini seçmeyi de bilmiyorum dşye bıraktım almadım
Valla o kadar çok avokado sayfası var ki onlara sorarak alabilirsiniz. Zaten direkt onlar gönderiyorlar kargo ile

Metroda dondurulmuş var doğranmış hazır. Bebek avokado anamurda var sayfayı hatırlayamadım gönderiyor heryere

Limon sık yada muzla ye o zaman 😄 sadece güzel değil metro markette dondurulmuş var

Back
X