- 17 Eylül 2025
- 590
- 334
- 18
- 27
Bakalım alırsam öyle yaparımYumuşak olsun. İçine limon tuz karabiber mükemmel oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım alırsam öyle yaparımYumuşak olsun. İçine limon tuz karabiber mükemmel oluyor
Dışı tırtıklı koyu yeşil olan türü ben rahat tüketiyorum , elinizle basınca hafif yumuşak oluyor minik bir sapı oluyor onu çıkarınca yeşilimsi ise taze ve olgun oluyor çok kahverengi ise içi de kahverengi çıkıyor, ben de ya limon tuz ile ya da en sevdiğim kızarmış ekmek üstü sade tuzlu avakado ezmesi üstüne çırpılmış yumurta buna bayıla bayıla yiyorumBakalım alırsam öyle yaparım![]()
Sizi hatırlıyorum, öğretmendiniz siz de benim gibi. Lütfen biraz sakin olmaya çalışın bu kadar kaygı size de bebeğe de zarar verebilir. Her şey yolunda emin olun. İnşallah sağlıkla süreci atlatacaz hepimizKızlar burnum tıkandı uyandım ve uyuyamıyorum saatlerdir belki de heyecan stres yaptım yarına randevu aldım ama öğle aramda yetişir mi yetişmez mi stresi var. Ultrasonda gözükür mü gözükmez mi stresi var kalbim pıt pıt atıyor anksiyete tavan![]()
ben çok erken öğrendim daha 4 haftalıkken, 6+3e kadar 4 defa gittim ama hem özele hem devlete farklı doktorlardı kafam karışık olduğu için doktor işini netleştirmedim belki de bu yönlendirmemeler benden kaynaklanmıştır.. bu akşam randevum var bu haftadan itibaren düzen oturtmayı düşünüyorum inşallah bebiş sağlıklıysaBirde doktorun yönlendirmemesi garip geldi bana eğer devlette muayne oluyorsan perinatolog randevusu alabilmen için kayıt açıyorlar her hastanede perinatolog yok
Eğer midenle ilgili sorunun yoksa sarımsağı ince ince doğra üstüne bal ve 3 4 damla limon bunu kendini iyi hissedene kadar yut. Hastalık başlangıcında yapıldığında hemen önlüyor oğlumunda geçen gece burnu tıkanmıştı iki akşamdır veriyorum bu gece çok rahat uyudu artık. Benimde biraz burnum tıkanır gibi oldu bende dün başladım bi kaç gün yutucam kışın ilaç savarımız bu bizim hasta olmasa bile oğluma her hafta sonu veriyorum. O yüzden kışları ilaçsız geçiriyoruz. Ayrıca gece burun tıkanıklığına da sıcak suyun içine soğan at yanına koy o da çok iyi geliyor ve düzenli serum fizyolojikle burun temizliğiKızlar gebelik te burun tıkanıklığı ve öksürük ne iyi gelir
Ayyy inşallah evet öğretmenim dersime kadar yetişir inşallahSizi hatırlıyorum, öğretmendiniz siz de benim gibi. Lütfen biraz sakin olmaya çalışın bu kadar kaygı size de bebeğe de zarar verebilir. Her şey yolunda emin olun. İnşallah sağlıkla süreci atlatacaz hepimiz![]()
Sizi hatırlıyorum, öğretmendiniz siz de benim gibi. Lütfen biraz sakin olmaya çalışın bu kadar kaygı size de bebeğe de zarar verebilir. Her şey yolunda emin olun. İnşallah sağlıkla süreci atlatacaz hepimiz![]()
Aaaa meslektaşlarım buradaymışAyyy inşallah evet öğretmenim dersime kadar yetişir inşallah![]()
Amin inşallah çalışıyor musunuz şu an?Aaaa meslektaşlarım buradaymışsağlıkla güzel haberler alırsınız inşallah
Ne yazık ki kpss çalışanlardanım dndkdkdkdjAmin inşallah çalışıyor musunuz şu an?
Cok şükür canımGünaydın kızlar lekle olayım şükür bitti dün hiç akmadi sadece losyon kivaminda akıntım var ama hâlâ regl oldum olacam gibi de bir ağrı ve idrarim iğrenç kokmaya başladı. Bunların hepsi normalmiş lekelenmem devam etseydi kendi doktoruma gidecektim ama şu anlık bir sorun yok ilk kan verdiğim yere aile hekimine gidecem bugün tam 48 saat oldu çünkü inşallah anlamlı bir artış olur dua edin.Dün okulda çok yoruldum bugün ve alabilsem yarın içinde rapor alacam evde dinlenecem inşallah![]()
Umarım bebiş sana atanmayı da getirir inşallahNe yazık ki kpss çalışanlardanım dndkdkdkdj
Çok sağ ol canım evet verdiler bu dört gün bol bol dinlecem inşallah. Benim de öyle peçete hep sarı oluyor akıntının rengini ayırt edemiyorum ama benim idrar da çok yoğun ve çok kötü kokuyorCok şükür canımo akıntı normal bendede olmuştu başlarda şuan daha cok yumurta akı gibi ama renk sarımsı enfeksiyon da yok oğlumda da aynıydı o da normalmiş mesela vücut garip birşey hepsini tepkisi farklı
Amin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sonuçların yarına çıkar ozaman en geç
Amin umarım izin verirler biraz dinlenmiş olursun❤
Çok güzel artmış bence canim için rahat etsin inşallah benimde artmıştır.xMerhaba hanımlar,
16 Aralık'ta (regle 4 gün kala)
kan testi vermiştim.
16 Aralık: 42.44
Bugün (regle 2 gün kala)
18 Aralık: 131.4
Artış nasıl sizce? Normal mi?