• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 10,8%
  • Kasım

OY: 39 52,7%
  • Aralık

OY: 27 36,5%

• Ankete Katılan
    74
Evet evet ayva yerken yanağına bastırıp parmağınla gamze yaparsan bebekte gamzeli doğarmış diyenler var😂 Yanağa bastırınca olabilir bence mesela özellikle kız bebek olursa burnuna sürekli masaj yapcam derileri henüz yeni olduğu için şekillenebilir bana da inandırıcı geliyor o😂 Kaşa kalemi duymadım hiç öğrendiğim iyi oldu😂
Bizim atasal bilgiler 😅😅

Aynen öyle canım Rabbim ol der olur burda komşum var cok severim melek gibi biri 14 senedir çocuk hasreti cekiyor herşeyi denedi tüp bebek dahil halada deniyor sürekli operasyon ameliyat ilaç iğne henüz hıc gebe kalamadı onada dua edelim hep birlikte kımın duası kabul olur bilinmez inşallah oda tez zamanda kavuşur mucizesine 🤲🥰🌸
Amin 🤲 Herşeyin zamanı var işte sabretmek gerekiyor sadece ❤
Amin Rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰🌸
10+4 olduk biz bugün 🥰 24 ünde randevu var 11+3 olcaz cok merak ediyorum nekadar büyüdü nasıl 🥰
Benim bir arkadaşım da 3-4 yıl hamile kalamadı eşiyle. Bazı sorunları oldu işte neyse ayrıldılar ikisinin de şimdi çocuğu var yani hayatta bazen gerçekten böyle ya. Komşuna söylenen problem ne peki yumurta rezervi mi az ya da ne bileyim sperm sorununu mu? İnşallah Rabbim tez zamanda onu da evlat nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla

Ben daha yeni yazıyorum buraya Ben 32 yaşındayım 19 yaşından beri çocuk tedavisi ameliyat iğne ilaç herşey uğraştım geçen sene Yine tüp Bebek tedavisine başlayacağım rabbim hamilelik nasip etti ama boş gebelik kürtaj oldum bu sene tekrar nasip etti hamileyim şimdi de bebeği gördüm şükür kalp atışını duymadım adet dönemine göre 8 haftalık olması lazım ama 6 haftalık görünüyor bebek bu biraz tedirgin etti ama herşey Allah'tan rabbim inşallah sağlıkla hayırla kucağıma almayı nasip eder inşallah 🤲🏻🤲🏻🤗🤗🥰🥰
Belki o ay döngünüz uzayacaktı, yumurtlama geç olmuştur. Sıkıntı yapmayın hiç 💜 sebepsiz infrlte miydi yoksa kist vs mi vardı acaba özel değilse. Mucizenize çoook sevindim. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah’ım 🤲🏻 güzel haberlerinizin devamını da duyalım inşallah.

Belki o ay döngünüz uzayacaktı, yumurtlama geç olmuştur. Sıkıntı yapmayın hiç 💜 sebepsiz infrlte miydi yoksa kist vs mi vardı acaba özel değilse. Mucizenize çoook sevindim. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah’ım 🤲🏻 güzel haberlerinizin devamını da duyalım inşallah.
Ben laparoskopi ameliyati oldum tüpler tıkalı açılma olmaz doğuştan dendi rahimde şekil bozukluğu var o yüzden doktorlar normal yoldan olmaz tüp Bebek deniyor du onun için de raporda olsa ücret oluyor o yüzden parayı biriktirip gidelim diyorduk Rabbim de gerek kalmadan nasip etti inşallah kısmet de eder hayırla sağlıkla kucağıma alırım kalp atışını duyarım evlat sahibi olmayı çok istiyorum Hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı vatana millete hayırlı olacak inşallah da nasip kısmet etsin rabbim amin amin 🤲🏻 🤲🏻

Eveet üniversite yurdunda oda arkadaşımmm eşim de il dışına gidicek zaten inşallah yumurtaladaki yetmistir göremiycem beyimi bi süre 🥲🥲🥲
Ohh neşeniz boll olsun. Civciv kaç gün değerlendirme yaptın? Postala eşini bak keyfine :D

Ben laparoskopi ameliyati oldum tüpler tıkalı açılma olmaz doğuştan dendi rahimde şekil bozukluğu var o yüzden doktorlar normal yoldan olmaz tüp Bebek deniyor du onun için de raporda olsa ücret oluyor o yüzden parayı biriktirip gidelim diyorduk Rabbim de gerek kalmadan nasip etti inşallah kısmet de eder hayırla sağlıkla kucağıma alırım kalp atışını duyarım evlat sahibi olmayı çok istiyorum Hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı vatana millete hayırlı olacak inşallah da nasip kısmet etsin rabbim amin amin 🤲🏻 🤲🏻
Ah ahh inşallah 🙏🏼 hepimizin ortak duası. 💜 tüpleriniz mi açıldı ameliyatla? Çok şükür ne güzel de olmuş 🌸🌸

Rabbim ona da mucize nasıp etsin inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü gönlüne göre evlat nasip etsin amin amin gerçekten kimin duası kabul olur bilinmez Rabbim edilen duaları geri çevirmesin gireceğimiz şu 3 aylar hürmetine maaşallah senin de iyi 3 aya yakalamış ayy şimdi tam görünür ultrason da hareketi falan hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin amin 🤲🏻 🤲🏻 bende o günleri görürüm inşallah amin amin 🤲🏻 🥰 🥰
Amin amin amin 🤲🥰🌸
Evet canım bolca dua edelim birbirimize ve evlat isteyen herkeze inşallah 🤲🥰
Evet şükür geçti zaman gecmez gecmio derken 🥰 11+3 te gidince söylicem 2li test yaptırıcam dıe onuda 12 13 hafta arası yaptırırım randevu nasıl denk gelirse artık hem ultrasonda da iyi inceliyorlar belki cinsiyet te söyler tahminde olsa devlet hastanesi biraz gıcık ama olsun 🤭
Amin amin Allah ragzı olsun 🤲🥰🌸
Amin amin göreceksin inşallah hep birlikte güzel yüreginden öpüyorum 🤲🥰🌸

Benim bir arkadaşım da 3-4 yıl hamile kalamadı eşiyle. Bazı sorunları oldu işte neyse ayrıldılar ikisinin de şimdi çocuğu var yani hayatta bazen gerçekten böyle ya. Komşuna söylenen problem ne peki yumurta rezervi mi az ya da ne bileyim sperm sorununu mu? İnşallah Rabbim tez zamanda onu da evlat nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla
Eşinde sorun yokmuş kendisinde rahim gelişimi geri çocuk rahimi gibi denmiş 9 10 yasındaki çocuklar aynı durumda cok tedavi oldu ameliyat oldu ilaç hormon herşeyi yaptı kredi çekti hala uğraşıyor git gel cok üzülüyorum onu görünce hamile olduğumu bile söyleyemedim başka komşudan duymuş tebrik etti utandım nedense kötü hissettim Rabbim ona tez zamanda çifter çifter versin inşallah emeklerini boşa çıkarmasın 🤲🥺 Amin Amin Amin 🤲🤲🤲

Amin amin amin 🤲🥰🌸
Evet canım bolca dua edelim birbirimize ve evlat isteyen herkeze inşallah 🤲🥰
Evet şükür geçti zaman gecmez gecmio derken 🥰 11+3 te gidince söylicem 2li test yaptırıcam dıe onuda 12 13 hafta arası yaptırırım randevu nasıl denk gelirse artık hem ultrasonda da iyi inceliyorlar belki cinsiyet te söyler tahminde olsa devlet hastanesi biraz gıcık ama olsun 🤭
Amin amin Allah ragzı olsun 🤲🥰🌸
Amin amin göreceksin inşallah hep birlikte güzel yüreginden öpüyorum 🤲🥰🌸
AMİN AMİN rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah sende dediğin gibi inşallah cinsiyeti öğrenirsin belki doktorun da vicdanlı merhametli insanlar olsun inşallah amin 🤲🏻 🥰 🥰

AMİN AMİN rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah sende dediğin gibi inşallah cinsiyeti öğrenirsin belki doktorun da vicdanlı merhametli insanlar olsun inşallah amin 🤲🏻 🥰 🥰
Amin 🤲🥰
Biraz sanssızım o konularda ama bakalım amin 🤲🥰🤭

Ah ahh inşallah 🙏🏼 hepimizin ortak duası. 💜 tüpleriniz mi açıldı ameliyatla? Çok şükür ne güzel de olmuş 🌸🌸
Yok açılmadı doğuştan kapalı dendi rahim filmde kapalı görünmüştü o yüzden önerildi laparoskopi ameliyati ama doğuştan gelen tıkanıklık açılmaz dendi Ama işte rabbim muzice nasıp etti inşallah da kucağıma alırım kalp atışını duyarım gerçekten kötü şeyler düşünmek istemiyorum çünkü tedavi süreçleri herşey çok yordu 19 yaşından beri uğraşıyorum çabalıyorum Rabbim şimdi nasip etti Elhamdülillah inşallah devamı olur sağlıkla sıhhatle inşallah amin amin amin 🤲🏻 🤲🏻

Amin 🤲🥰
Biraz sanssızım o konularda ama bakalım amin 🤲🥰🤭
Birbirimizi ettiğimiz dualar dan olur ben çok inanırım duaya gerçekten de her zaman her yerde Rabbim vicdanlı merhametli insanlar karşılaştırsin diye çok şükür de öyle denk geliyor doktor bile inşallah senin için de öyle olur vicdanlı merhametli insanlar olsun hayatında her zaman her yerde amin amin 🤲🏻 🤲🏻 🥰

Ya kızlar e nabızda hamilelik sekmesi açılan var mı? Önceki kayıp olan hamileliğimde e nabızda bebek/fetüs simgesi olan bir sekme açılmıştı kaç haftalık olduğum tahmini doğum zamanım gibi şeyler yazıyordu ama bulamadım e nabızda değişmiş artık yok mu acaba bilginiz var mı

Birbirimizi ettiğimiz dualar dan olur ben çok inanırım duaya gerçekten de her zaman her yerde Rabbim vicdanlı merhametli insanlar karşılaştırsin diye çok şükür de öyle denk geliyor doktor bile inşallah senin için de öyle olur vicdanlı merhametli insanlar olsun hayatında her zaman her yerde amin amin 🤲🏻 🤲🏻 🥰
Amin amin amin 🤲🥰 haklısın dua her şeyin ilacı ❤🌸

Kızlar ben randevuyu yarına çektim çarşambadan(24 aralık) çünkü ikili test içinde gidicem pes peşe olmasın dedim 12+ larda gidicem çünkü ikiliye en azından araya 2 haftaya yakın süre girsin yarın 10+5 oluyoruz 2 hafta sonra gitsem ozaman 12+5 olur daha iyi olur dedim yarın 15.40 randevum 😍 haber veririm girip çıkınca 🥰
Bide bu aldıgım randevu başka doktora belki bu daha iyidir diğer doktoru hiç begenmemiştim

Back
X