• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 10,8%
  • Kasım

OY: 39 52,7%
  • Aralık

OY: 27 36,5%

• Ankete Katılan
    74
İçerde yerlşmeden kalan kan olabilir. Rahim büyüdükçe ince damarlar kanama yapabilirmiş normal dedi bana. Bende de oldu haftasonu bilmiyorum okudun mu da progestan yazdı her ihtimale karşı.
Kese görünmeden yazmazlar diye düşünüyorum ben 2 hafta kanamadan ağrılardan mahvolmuştum kimyasala dönebilir ve ya düşük olabilir diye progestan vermediler vermek istemediler senin için daha kötü olur dediler keseyi görür görmez direkt iğne başladılar sonra hap olarak almaya başladım en sonda fitil olarak devam etmiştim ilkinde . Bunda şuan için başlatmadılar genelde düşükten sonra oluşan gebelikte başlatıyorlar sordum hatta başlatmak istemediler herhangi bi lekelenme falan yok diye

İçerde yerlşmeden kalan kan olabilir. Rahim büyüdükçe ince damarlar kanama yapabilirmiş normal dedi bana. Bende de oldu haftasonu bilmiyorum okudun mu da progestan yazdı her ihtimale karşı.
Evet evet okudum. Doktorum progestanı haftaya kontrole kadar bırakmamış söylemişti elimdeki bitince. Kırmızı renkli olmadığı için ve peçeteye sadece çok açık kahve geldiği için chatgpt de önceden kalma olabilrcrğini çok sık rastlandığını söyledi

Evet evet zaten sana bir dahaki geleceğin zamanı söylücek doktorun sana özel olunca daha ilgi oluyorlar bu da bir gerçek. Söylemezse sen sorarsın🤣
Ee tabi reçetemde de şey yazıyor ‘sonradan peşin ödeme’ :) özel sağlık sigortası olup olmadığını bile görüyorlar. Herkes 1.5 saat beklemiş ben hemen girdim. Paraya göre muamele gibi. Devlet doktorları tripleri de beni üzer şu dönemde eğer anlatıldığı gibiyse. Aman eskiler doktora gitmeden doğuruyordu. Ben de eski kafalıyım biraz. Allah korusun düşük olacaksa bile ne yapabilirim ki? Gidip gelip moral bozarım sadece. Sık gitmeyi ben de tercih etmeyeceğim ilaçları alıp kalp atışını duyduktan sonra. Ama senin yeni ultrason fotonu iple çekiyorum:D

Zaten bende inanmıyorum ki ama bi merakta oluştu😅 Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim🙏🏻🙏🏻 Foto azcık yukarda kalmış ama dur ekliyim yine😅😂
Ben kız diyorum hemde nedense baya eminim içime öyle doğdu bakar bakmaz 😍❤ hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🌸

Evet evet okudum. Doktorum progestanı haftaya kontrole kadar bırakmamış söylemişti elimdeki bitince. Kırmızı renkli olmadığı için ve peçeteye sadece çok açık kahve geldiği için chatgpt de önceden kalma olabilrcrğini çok sık rastlandığını söyledi
Chatgpt evdeki doktor ya valla kim icat ettiyse Allah razı olsun gerçekten. Bilgilere rahatlıkla ulaşmak hatta fotoğraf yorumlatmak çok rahatlatıcı oluyor :) dayanılmaz ağrı olursa ya da yoğun kırmızıya dönerse ihmal etme. Onun dışında içini rahat tut, dua et. Başka da yapacak bi şeyimiz yok.

Chatgpt evdeki doktor ya valla kim icat ettiyse Allah razı olsun gerçekten. Bilgilere rahatlıkla ulaşmak hatta fotoğraf yorumlatmak çok rahatlatıcı oluyor :) dayanılmaz ağrı olursa ya da yoğun kırmızıya dönerse ihmal etme. Onun dışında içini rahat tut, dua et. Başka da yapacak bi şeyimiz yok.
Çok sağol canım 🙏🏼🙏🏼

Merhabalar hanımlar ne güzel olmuş bu topik böyle sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiz İnşallah bende 20 Kasım da hamile olduğumu öğrendim şuan 8 haftalık olduk yarın tekrar kontrolümüz var yaklaşık 1 buçuk 2 haftadır bulantı kusma öğürme çok hat safhada ilerliyor sizde durumlar nasıl

Kese görünmeden yazmazlar diye düşünüyorum ben 2 hafta kanamadan ağrılardan mahvolmuştum kimyasala dönebilir ve ya düşük olabilir diye progestan vermediler vermek istemediler senin için daha kötü olur dediler keseyi görür görmez direkt iğne başladılar sonra hap olarak almaya başladım en sonda fitil olarak devam etmiştim ilkinde . Bunda şuan için başlatmadılar genelde düşükten sonra oluşan gebelikte başlatıyorlar sordum hatta başlatmak istemediler herhangi bi lekelenme falan yok diye
Olabilir o kadar bilgim yok. Ama embriyo tutunmaya çalışıyor mesela niye vermiyorlar ki beta falan pozitif olunca. 🤔

Merhabalar hanımlar ne güzel olmuş bu topik böyle sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiz İnşallah bende 20 Kasım da hamile olduğumu öğrendim şuan 8 haftalık olduk yarın tekrar kontrolümüz var yaklaşık 1 buçuk 2 haftadır bulantı kusma öğürme çok hat safhada ilerliyor sizde durumlar nasıl
Hayırlı olsun 🥰 marmeladın topiğinden mi biliyorum acaba seni? Hatırlıyor gibi oldum :)) sat ve bat ne zamandı? Sana yakın anneler var burda :) ben daha 5+6 :))) kusmam yok, ağrım yok. Halsizlik var ve kafamdan hamile olduğum düşüncesi hiç çıkmıyor. Eski hayatıma dönemiyorum :) neler kullanıyorsun?

İlk resim vajinal mi abdominal mi ramzi teoremi var herkeste tutmuyor ama atayim
Tutmuyor bu hiç ya bizim gelinin erkek olması lazım buna göre ama kız keseside erkek kesesi gibi sözde 😂 benim oglanda başta sağdaydı kese içinde sonra sola geçti ama eğlenceli tahmin yapmak 🤭

Merhaba hoşgeldin canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🥰
Cok normal bende öyleydim haftalardır mahvoldum gece 12 den sabah 7 ye kadar kustum cok şükür bir kaç gündür iyiyim bulantı neredeyse geçti miğde yanması var sadece bide gece yatınca bir miğde bulantısı oluo gecio koku hassasiyeti cok o bulandırıo agır koku alınca 10+4 üz biz bugun 10. Haftadan sonra rahatlamaya baslıyor 3. Aydan sonra tamamen gecer inşallah merak etme 🤲🥰

Ee tabi reçetemde de şey yazıyor ‘sonradan peşin ödeme’ :) özel sağlık sigortası olup olmadığını bile görüyorlar. Herkes 1.5 saat beklemiş ben hemen girdim. Paraya göre muamele gibi. Devlet doktorları tripleri de beni üzer şu dönemde eğer anlatıldığı gibiyse. Aman eskiler doktora gitmeden doğuruyordu. Ben de eski kafalıyım biraz. Allah korusun düşük olacaksa bile ne yapabilirim ki? Gidip gelip moral bozarım sadece. Sık gitmeyi ben de tercih etmeyeceğim ilaçları alıp kalp atışını duyduktan sonra. Ama senin yeni ultrason fotonu iple çekiyorum:D
Hayır hayır bence böyle düşünme bu yanlış çünkü eskilerin yedikleri ile bizim şuan yediklerimiz arasında dağlar kadar fark var sebzeden tut ete yumurtaya kadar. Onun dışında takiplerinle birlikte pıhtılaşma tiroid rahim ağzı yetmezliği gibi düşük ve erken doğuma sebep olan şeylerin önüne geçilebilir sağlıklı gebelikler dahi son buluyor böyle şeylerden. Benim çevremde o kadar var ki pıhtılaşma yüzünden bebek kaybeden rahim ağzı yetmezliğinden erken ölü doğum yapan. Felaket tellalı olmaya çalışmıyorum sadece kontrollerimizin düzenli olması taraftarıyım sadece sağlıksız bir gebelikse o bebek düşüyor doğsa bile yaşamıyor ona yapılcak birşey yok ama tedavi ile dikkatle sağlıklı bebeklerin gelişimine destek olunabiliyor bu da aklında bulunsun🥰

Olabilir o kadar bilgim yok. Ama embriyo tutunmaya çalışıyor mesela niye vermiyorlar ki beta falan pozitif olunca. 🤔
Kimyasal gebeliktede pozitif oluyor beta canım ve ya anomali bir oluşumda da pozitif oluyor her doktorun yaklaşımı farklı tabi ben ilk gebelikte yaşadım bunları ve onlarca doktora muayne oldum sürekli ağrılarla kıvranıyordum veremeyiz dediler hep sonra keseyi gördükten sonra verdiler tutunmasına yardımcı olucaz genetik bozukluk varsa düşücek yapcak birşey yok dediler nitekim öylede oldu

Gözün aydın olsun hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende aynı durumdayım bugün gittim bebek görüldü şükür ama kalp atışını duyamadım 6 haftalık göründü adet tarihime göre 8 haftalık olması lazımken haftaya tekrar gideceğim dua edin duyayım inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Cok teşekkürler canım amin hepimiz inşallah 🤲🥰
Gec döllenme olmuştur canım yumurtlamanı net bilmiyorsan cok normal bi sıkıntı olsa doktor söylerdi o gördügünde kalp atısını dinletmesede kendi görüyor mutlaka görmustur küçük olduğu ıcın dinletmiyorlar genelde büyümesini bekliyorlar
Amin duyacaksın inşallah için rahat olsun 🤲🥰

Ay yapmıcaktım hiç inanmıyorumda ama dayanamadım🙈 kızlar sizce cinsiyet nedir😂 Keseye göre tahmin yapıyorlar ya
Ben yazmıştım tekrar yazıyım kız hissediyordum sende halada kız diyorum kese şekli yeri falan bunlar hurafe zaten tutmuyor sadece hissim o yönde direk kız doğdu içime 🥰 sağlıkla gelsin inşallah 😍🤲

Merhaba hoş geldin ❣️ hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen de.
6. Haftada mı başladı mide bulantısı 🫣

Hayır hayır bence böyle düşünme bu yanlış çünkü eskilerin yedikleri ile bizim şuan yediklerimiz arasında dağlar kadar fark var sebzeden tut ete yumurtaya kadar. Onun dışında takiplerinle birlikte pıhtılaşma tiroid rahim ağzı yetmezliği gibi düşük ve erken doğuma sebep olan şeylerin önüne geçilebilir sağlıklı gebelikler dahi son buluyor böyle şeylerden. Benim çevremde o kadar var ki pıhtılaşma yüzünden bebek kaybeden rahim ağzı yetmezliğinden erken ölü doğum yapan. Felaket tellalı olmaya çalışmıyorum sadece kontrollerimizin düzenli olması taraftarıyım sadece sağlıksız bir gebelikse o bebek düşüyor doğsa bile yaşamıyor ona yapılcak birşey yok ama tedavi ile dikkatle sağlıklı bebeklerin gelişimine destek olunabiliyor bu da aklında bulunsun🥰
İyi ki de yapmamaya çalıştın :) yeni anksiyete ekledin bana. Pıhtılaşma nasıl takip edicez ya? Ben doktora dedim anneanneme pıhtıdsn felç vurdu, annem de kan sulandırıcı kullanıyor dedim bana bi sey vermedi. Oyle bi ihtimalim var mı acaba. Allah korusun

Back
X