- 6 Kasım 2025
- 629
- 440
- 18
- 28
Aynen öyle canım bende öyle duymuştum biraz daha sabır bulantı çeken arkadaslarım 10. Haftadan sonra rahatlamaya baslıcaksınızEvet doktorum da aynı şeyi söyledi beta HCG yükselince kusmalar oluyor Muş 3. Ayda tam sabit kalınca geçiyor
İnşallah kuzum aman sağlıklı olsun da bulantı kusma çekerim hiç sorun değilAynen öyle canım bende öyle duymuştum biraz daha sabır bulantı çeken arkadaslarım 10. Haftadan sonra rahatlamaya baslıcaksınız
Ayyy evet ordaydim canım bende seni hatırladım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla gelsin çok sevindim senin adına da sat 21 Ekim bat 21 kasimdi canım ben günüme 2 gün kala öğrendim gebeligimiHayırlı olsunmarmeladın topiğinden mi biliyorum acaba seni? Hatırlıyor gibi oldum :)) sat ve bat ne zamandı? Sana yakın anneler var burda :) ben daha 5+6 :))) kusmam yok, ağrım yok. Halsizlik var ve kafamdan hamile olduğum düşüncesi hiç çıkmıyor. Eski hayatıma dönemiyorum :) neler kullanıyorsun?
Haberdar et biziKızlar ben randevuyu yarına çektim çarşambadan(24 aralık) çünkü ikili test içinde gidicem pes peşe olmasın dedim 12+ larda gidicem çünkü ikiliye en azından araya 2 haftaya yakın süre girsin yarın 10+5 oluyoruz 2 hafta sonra gitsem ozaman 12+5 olur daha iyi olur dedim yarın 15.40 randevumhaber veririm girip çıkınca
Bide bu aldıgım randevu başka doktora belki bu daha iyidir diğer doktoru hiç begenmemiştim
Aa seninle hemen hemen aynıyız sat 22 ekim benimde 8+1 bugünAyyy evet ordaydim canım bende seni hatırladım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla gelsin çok sevindim senin adına da sat 21 Ekim bat 21 kasimdi canım ben günüme 2 gün kala öğrendim gebeligimi
Aminİnşallah kuzum aman sağlıklı olsun da bulantı kusma çekerim hiç sorun değil
Mutlaka edicemHaberdar et biziUmarım doktoru seversin içine siner Komşun için de duamızı eksik etmeyiz Allah inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ona da bizede Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Muayne sıklığı ne kadar olmalı canım 4 haftada 1 değil mi ben mi yanlış okudum acaba. 8+1 benim bugun bir dahaki muayneyi 11-12 haftalara düşünüyordum dayanabilirsem tabiAmin❤ aynen öyle evlat için herşeye katlanılır ❤
Mutlaka edicem❤
İnşallah ya devlette doktordan yana hiç şansım yok başka hastaneye gittim 9+larda doktoru okadar övdü gelin ben hiç beğenmedim doğru düzgün ilgilenmedi kalp atısı hiç acmadı bana göstermedi 20 saniye baktı kaldırdı şansım yok pek
Amin Allah ragzı olsun güzel kalpli arkadaşım
Amin amin❤
Yok doğrusu öyle canım ben normalde 7+3 te gittim en son 9 da gitmicektim abimin eşi doktoru övdü git hem perinatoloji ye de kayıt actır 2li test ve renkli detaylı ultrasonda girersin orası o doktor acıyor dedi için gittim 9+3 te boşuna gittim doğru düzgün muayene etmedi bırak kayıt acmayı eli boş döndüm ultrasonda girdim ama girmedim gibi 20 saniye kontrolmü olur kalp atısı hiç bişi dinlemedi resim bile kendim çektim muayene bitimi ekrandanMuayne sıklığı ne kadar olmalı canım 4 haftada 1 değil mi ben mi yanlış okudum acaba. 8+1 benim bugun bir dahaki muayneyi 11-12 haftalara düşünüyordum dayanabilirsem tabiYanlış mı yapıyorum
Çok Başında öğrenmişsinizz. Hayırlı olsun. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba bende 16 Aralık 12,65 işe öğrendim bugün 18 Aralık 55,36 çıktıyükselme nasıl sizce
Bende öyle bana kalsa hergün gider görürümYok doğrusu öyle canım ben normalde 7+3 te gittim en son 9 da gitmicektim abimin eşi doktoru övdü git hem perinatoloji ye de kayıt actır 2li test ve renkli detaylı ultrasonda girersin orası o doktor acıyor dedi için gittim 9+3 te boşuna gittim doğru düzgün muayene etmedi bırak kayıt acmayı eli boş döndüm ultrasonda girdim ama girmedim gibi 20 saniye kontrolmü olur kalp atısı hiç bişi dinlemedi resim bile kendim çektim muayene bitimi ekrandanhiç içime sinmedi oyüzden tekrar gidiyorum 10+5 oluyoruz yarın bidaha 2 lı test için gidicem 12+ larda ondan sonra 15 ten önce gitmem oda cinsiyet için daha sonra 4 haftada 1 gidicem sık sık gitmem zaten bebişide hissetmeye baslarım 15 ten sonra gitmeye gerek kalmaz
Ama insan sabırsız oluo biza kalsa günlük gideriz
Ah ahBende öyle bana kalsa hergün gider görürümYalnız doktor ne sinir bozucuymuş bende kalp atışı duyar duymaz ikili test için açtılar alan. Devlette renkli ultrason var mı ki acaba ya ben detaylı ultrasonları hiç özelde yaptırmak istemiyorum ne yalan söyliyim Fetal dna yaptırcam zaten bide onlarada masraf çıkarmak istemiyorum canım kocama özel muaynelerde başlayacak çünkü
Amin inşallahÇok Başında öğrenmişsinizz. Hayırlı olsun. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben ceza mı aldım anlamıyorum şuanda bu mesajı çok zor şartlar altında yazıyorumKızlar doktora çıktım karından baktı bir şey göremedi. Neden erken geldin dedi. Ben de dedim dayanamadım stres yaptım. Salı günü gel görürüz dedi. Ben de alttan da bakalım mı belki görürüz dedim. Tamam dedi baktık bebek oluşmaya başlamış ama daha çok küçükSalı günü tekrar gideceğiz
Ben ceza mı yedim ya ne oluyor ekranda sadece kodlar varAh ah
Bende şans yok diyom ya doktordan yana
Bana acmadılar detaylı 20 haftada oluo ozaman acılıo şuan acılmaz dedi gönderdi
Var canım her hastanede değil ama İstanbul'da şehir hastanesi var başak şehir cam Sakura onda bakılıyor renkli ve detaylı orda yaptırıcam özele para veremem yazık 6000 tl dedi ki ocaktan sonra zam gelicek ne gerek var devlet varken ki daha güvenilir bence sende arastır mutlaka yapan vardır bu konularda devlete güven özeller para için kirli işler yapabiliyor doğum da hep devlette yaptım ben özele sadece muayene lere gitmiştim hep bunda devlete gidiyorum sadece özele pek gitmem sadece 14. 15. Hafta larda düşünüyorum 1 kereliğine özele gitmeyi cinsiyet için bakalım duruma göre
Kocalar battı zaten yazık biraz dikkat edelimama eşime diyorum bak sigarayı bıraktım ordan kardasın bunuda hesaba kat
Kesecem seni haBir tek bir gün önce ve sonra askim
Siteye bi sey oldu ben de yeni girdim. Kodlar falan görünüyorduBen ceza mı aldım anlamıyorum şuanda bu mesajı çok zor şartlar altında yazıyorumYüklenmiyor sayfa ekranda sadece kodlar var ne oluyor anlamadım help help
İnşallah çooook iyidir ve bilgilidir ve insan seviyordurKızlar ben randevuyu yarına çektim çarşambadan(24 aralık) çünkü ikili test içinde gidicem pes peşe olmasın dedim 12+ larda gidicem çünkü ikiliye en azından araya 2 haftaya yakın süre girsin yarın 10+5 oluyoruz 2 hafta sonra gitsem ozaman 12+5 olur daha iyi olur dedim yarın 15.40 randevumhaber veririm girip çıkınca
Bide bu aldıgım randevu başka doktora belki bu daha iyidir diğer doktoru hiç begenmemiştim
2 hafta var aramızda o zamann. Benim piklerde sen hamileymişsinnnAyyy evet ordaydim canım bende seni hatırladım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla gelsin çok sevindim senin adına da sat 21 Ekim bat 21 kasimdi canım ben günüme 2 gün kala öğrendim gebeligimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?