Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 10,8%
  • Kasım

OY: 39 52,7%
  • Aralık

OY: 27 36,5%

• Ankete Katılan
    74
Ayyy evet ordaydim canım bende seni hatırladım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla gelsin çok sevindim senin adına da sat 21 Ekim bat 21 kasimdi canım ben günüme 2 gün kala öğrendim gebeligimi

Haberdar et bizi Umarım doktoru seversin içine siner Komşun için de duamızı eksik etmeyiz Allah inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ona da bizede Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Ayyy evet ordaydim canım bende seni hatırladım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla gelsin çok sevindim senin adına da sat 21 Ekim bat 21 kasimdi canım ben günüme 2 gün kala öğrendim gebeligimi
Aa seninle hemen hemen aynıyız sat 22 ekim benimde 8+1 bugün Bende 3 gün kala öğrenmiş 2 gün kala kan testi vermiştim sanırım bende yazdım ilk teste pozitif görünce o topiğe ama pek kalmadım orada

İnşallah kuzum aman sağlıklı olsun da bulantı kusma çekerim hiç sorun değil
Amin aynen öyle evlat için herşeye katlanılır ❤
Mutlaka edicem
İnşallah ya devlette doktordan yana hiç şansım yok başka hastaneye gittim 9+larda doktoru okadar övdü gelin ben hiç beğenmedim doğru düzgün ilgilenmedi kalp atısı hiç acmadı bana göstermedi 20 saniye baktı kaldırdı şansım yok pek
Amin Allah ragzı olsun güzel kalpli arkadaşım
Amin amin

Muayne sıklığı ne kadar olmalı canım 4 haftada 1 değil mi ben mi yanlış okudum acaba. 8+1 benim bugun bir dahaki muayneyi 11-12 haftalara düşünüyordum dayanabilirsem tabi Yanlış mı yapıyorum

Muayne sıklığı ne kadar olmalı canım 4 haftada 1 değil mi ben mi yanlış okudum acaba. 8+1 benim bugun bir dahaki muayneyi 11-12 haftalara düşünüyordum dayanabilirsem tabi Yanlış mı yapıyorum
Yok doğrusu öyle canım ben normalde 7+3 te gittim en son 9 da gitmicektim abimin eşi doktoru övdü git hem perinatoloji ye de kayıt actır 2li test ve renkli detaylı ultrasonda girersin orası o doktor acıyor dedi için gittim 9+3 te boşuna gittim doğru düzgün muayene etmedi bırak kayıt acmayı eli boş döndüm ultrasonda girdim ama girmedim gibi 20 saniye kontrolmü olur kalp atısı hiç bişi dinlemedi resim bile kendim çektim muayene bitimi ekrandan hiç içime sinmedi oyüzden tekrar gidiyorum 10+5 oluyoruz yarın bidaha 2 lı test için gidicem 12+ larda ondan sonra 15 ten önce gitmem oda cinsiyet için daha sonra 4 haftada 1 gidicem sık sık gitmem zaten bebişide hissetmeye baslarım 15 ten sonra gitmeye gerek kalmaz
Ama insan sabırsız oluo biza kalsa günlük gideriz

Bende öyle bana kalsa hergün gider görürüm Yalnız doktor ne sinir bozucuymuş bende kalp atışı duyar duymaz ikili test için açtılar alan. Devlette renkli ultrason var mı ki acaba ya ben detaylı ultrasonları hiç özelde yaptırmak istemiyorum ne yalan söyliyim Fetal dna yaptırcam zaten bide onlarada masraf çıkarmak istemiyorum canım kocama özel muaynelerde başlayacak çünkü

Ah ah
Bende şans yok diyom ya doktordan yana
Bana acmadılar detaylı 20 haftada oluo ozaman acılıo şuan acılmaz dedi gönderdi
Var canım her hastanede değil ama İstanbul'da şehir hastanesi var başak şehir cam Sakura onda bakılıyor renkli ve detaylı orda yaptırıcam özele para veremem yazık 6000 tl dedi ki ocaktan sonra zam gelicek ne gerek var devlet varken ki daha güvenilir bence sende arastır mutlaka yapan vardır bu konularda devlete güven özeller para için kirli işler yapabiliyor doğum da hep devlette yaptım ben özele sadece muayene lere gitmiştim hep bunda devlete gidiyorum sadece özele pek gitmem sadece 14. 15. Hafta larda düşünüyorum 1 kereliğine özele gitmeyi cinsiyet için bakalım duruma göre
Kocalar battı zaten yazık biraz dikkat edelim ama eşime diyorum bak sigarayı bıraktım ordan kardasın bunuda hesaba kat

Kızlar doktora çıktım karından baktı bir şey göremedi. Neden erken geldin dedi. Ben de dedim dayanamadım stres yaptım. Salı günü gel görürüz dedi. Ben de alttan da bakalım mı belki görürüz dedim. Tamam dedi baktık bebek oluşmaya başlamış ama daha çok küçük Salı günü tekrar gideceğiz

Ben ceza mı aldım anlamıyorum şuanda bu mesajı çok zor şartlar altında yazıyorum Yüklenmiyor sayfa ekranda sadece kodlar var ne oluyor anlamadım help help

Ben ceza mı yedim ya ne oluyor ekranda sadece kodlar var

Ben ceza mı aldım anlamıyorum şuanda bu mesajı çok zor şartlar altında yazıyorum Yüklenmiyor sayfa ekranda sadece kodlar var ne oluyor anlamadım help help
Siteye bi sey oldu ben de yeni girdim. Kodlar falan görünüyordu

İnşallah çooook iyidir ve bilgilidir ve insan seviyordur

2 hafta var aramızda o zamann. Benim piklerde sen hamileymişsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…