• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 16,7%
  • Kasım

OY: 11 61,1%
  • Aralık

OY: 4 22,2%

• Ankete Katılan
    18
Tehlike kaçıncı hafta geçiyor öyle bir süre var mı? Üzülme ya hormonlar zaten ağlatıp durur şu an. Özlem de çok başka bi hüzün. Onlar gelir belki sürpriz yaparlar. Kaç saat mesafeniz
Tehlike hep var tabiki ama normal sağlıklı gebeliklerde özellik ilk 12 hafta dikkatli olunması gerektiği söyleniyor diye duymuştum belli haftalardan sonra doktor izni olmadan seyahat falanda edilmiyor sanırım tam hakim değilim sanırım 2. Trimestir dönemi en rahat dönem olarak geçicek😂

Tek fark alt karnımdaki hafif yumuşak şişkinlik diyebilirim ve biraz bile bastırınca karın gölgeme ağırıyor aşırı hassas normalde regli zamanlarımda bile böyle olmaz da bilmiyorum neler neler okuyoruz burada
Ay ne diyosunnn rahim mi büyümeye calısıyor dersin. Zaman da geçmez şimdi sana

Stres yapmıyorum ama yürürken gerilme kasılma hala sağ tarafa yakın. Onu anlamıyorum bir türlü allah korusun dış boş falan olmasın da
Hayır hayır korkma benimde öyle ara ara vuruyor tek taraflı ama ben keseyi gördüm dış gebelik değil çok şükür senin yarın kan verdiğini düşünürsek en geç pazartesi gebelik resmileşicek tadını çıkar ben hep boşuna stres yaptım bende geçtim o düşüncelerden şuan tek derdim bian önce 11 aralık gelsin kalp atışını duyayım ilk tanışma olarak görüyorum onu😂

Kızlar tedirgin oluyorum ya çok takıntılıyım.
Gece biliyorsunuz uyanınca ağrım vardı ayaklarımı kalorifere koydum geçti.
Şuan okuldayım kendimi yormamaya çalışıyorum fakat alt karnım şiş hafif kasık ağrım var ani hareket edince ağrım oluyor. Arada iğne batıyor.
Az önce akıntım oldu bi anda afedersiniz acaba idrar mı kaçtı dedim hiçbir şey yok. Vajinama da iğne battı gibi biraz offf .
Sizin de oluyor mu ağrılardan

Bende sürekli ağlıyorum normalde 15 aralıkta aileme gitmeyi istiyordum dün akşam yeğenlerimi göremicem diye oturdum çocuk gibi ağladım gurbete evlenmekte zor🥺
Aboooo Gamze senin yine duygusal bir şey dün sitcom tarzı bie şeyler izliyorduk eşimle durum komedisi işte eşim haykırarak gülüyor ben ağlıyorum ve neye biliyor musun izlediğim adamın espirisine arkadaşları gülmedi diye . Söleyeceklerim bu kadar :):):)

Tehlike hep var tabiki ama normal sağlıklı gebeliklerde özellik ilk 12 hafta dikkatli olunması gerektiği söyleniyor diye duymuştum belli haftalardan sonra doktor izni olmadan seyahat falanda edilmiyor sanırım tam hakim değilim sanırım 2. Trimestir dönemi en rahat dönem olarak geçicek😂
Sata göre 6’da bile olabilirim. 1.5 ay daha dikkatli olabilirim. Ay ağlama demişken, geçen akşam ağladım ben de. Rahmim gerildi çok tuhaftı. Oldu mu sende de

Aboooo Gamze senin yine duygusal bir şey dün sitcom tarzı bie şeyler izliyorduk eşimle durum komedisi işte eşim haykırarak gülüyor ben ağlıyorum ve neye biliyor musun izlediğim adamın espirisine arkadaşları gülmedi diye . Söleyeceklerim bu kadar :):):)
Kız sen yanmışsınnnn :D

İşte bunlar da garanti olsun diye 1 gün önceden herkese 8.30’da topluyorlar kan verdiyorlar sonra da yolluyorlar öyle anladım. Yıllar önce annem de 8.30’da giderdi. Burda böyle demek ki napalım sağlık olsun yarın veririm
Aynennn öyle güzel sağlıklı haberler alacaksın Allahın izniyle :)

Çok tatlısın yalnız😂

Şuan okuldayım kendimi yormamaya çalışıyorum fakat alt karnım şiş hafif kasık ağrım var ani hareket edince ağrım oluyor. Arada iğne batıyor.
Az önce akıntım oldu bi anda afedersiniz acaba idrar mı kaçtı dedim hiçbir şey yok. Vajinama da iğne battı gibi biraz offf .
Evet yavrum. Ben de adet oldum sandım birden ıslaklık hissettim ama su gibi akıntıymış. Olacak heralde bunlar. Yürürken de zorlanıyorum sağlık ocağına gittim geldim, hiç eskisi gibi değil

Gebelik var mı? Varsa çok ayakta kalmamaya çalış bence ağrılar oluyor malesef 🥹

Evet yavrum. Ben de adet oldum sandım birden ıslaklık hissettim ama su gibi akıntıymış. Olacak heralde bunlar. Yürürken de zorlanıyorum sağlık ocağına gittim geldim, hiç eskisi gibi değil
Ay evet evet. Sağlık ocağına gitsem mi diyorum ben de ama ne dicek ki normal der herhalde
Yarın tekrar kan vereceğim
Pazartesi de doktora inşallah 🥹🥹

Sata göre 6’da bile olabilirim. 1.5 ay daha dikkatli olabilirim. Ay ağlama demişken, geçen akşam ağladım ben de. Rahmim gerildi çok tuhaftı. Oldu mu sende de
Sen sata göre 6 haftaysan lütfen folik asit geçiktirmeden başla lütfen bak

Var canım dün 208 beta öğrendim bat ise bugün. Aksi gibi çok yoğun bir hafta bi an önce haftasonu gelsin istiyorum
Yaaa hayırlı olsun sağlıkla geçsin gebeliğin inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin🩵 Bat bugün ise ağrıların çok normal adet olcakmış gibi ağrılar oluyor çünkü

Var canım dün 208 beta öğrendim bat ise bugün. Aksi gibi çok yoğun bir hafta bi an önce haftasonu gelsin istiyorum
Gelir kuzum sıkma canını son iki gün

bu kadar kendını dınleme kuzucum daha yeni yerleşiyor cok normal kanama olmazsa sıkınytı yapma kanama olsa bile stres olma bazı gebelıklerde oluyor. cok cok rahatsız hisserdersende doktora gıtmekten cekınme :*

Back
X