• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 15,8%
  • Kasım

OY: 12 63,2%
  • Aralık

OY: 4 21,1%

• Ankete Katılan
    19
Şuanki ikinci gebeliğim onuda geçen sene kasım ayında öğrenmiştim bunuda kasım ayında öğrendim Allah ın izniyle güzel geçer ve sağlıkla gelir miniğim inşallah
Aynı benim de öyle oldu ilkini de 30 kasımda öğrenmiştim bunu da sağlıkla gelsinler inşallah doğum günleri birlikte kutluycaz aslan bebeklerinin 🙏

Olsa iyi olur aslında her ihtimale karşı. Var mı ablan kardeşin aktif olarak teyze hala mısn
teyze sayılırımmm kuzenimin kızı elimde büyüdü :KK200: ama ultra bilgili de değilim. Ve biliyor musunuz bu kuzenim ikinci doğumunu az kalsın arabada yapıyordu :110:

Sonucunu hemen yaz 🥹
Çok yarım akıllıyım ya. Gittim ilk randevuyu aldım hem de. Ama kan veremedim. Çünkü sabah 8.30da randevusuz veriliyormuş. Elime kâğıt verdi. İstediği tahlilleri, yarın sabah alacaklar. Boşuna da aç bekledim :( pıhtılaşma oluyormuş bekleyince kanda falan filan ama hormonlarımdan herhalde üzüldüm

Sağlık ocaklarında bir gün sonra hastanelerde 2 saat sonra çıkıyor benim yaşadığım yerde hep ama şimdi sen bekle dur nasıl zaman geçecek

Sağlık ocaklarında bir gün sonra hastanelerde 2 saat sonra çıkıyor benim yaşadığım yerde hep ama şimdi sen bekle dur nasıl zaman geçecek
Öyleymiş ama kanımı yarın alacaklar ya. Beta pazar günü çıkar tahminimce dedi. Diğeri işin cumartesi öğlen dedi. Nabıza yüklenirmiş. Kanı verseydim gerisi gelirdi de :D sen naptın

Çok yarım akıllıyım ya. Gittim ilk randevuyu aldım hem de. Ama kan veremedim. Çünkü sabah 8.30da randevusuz veriliyormuş. Elime kâğıt verdi. İstediği tahlilleri, yarın sabah alacaklar. Boşuna da aç bekledim :( pıhtılaşma oluyormuş bekleyince kanda falan filan ama hormonlarımdan herhalde üzüldüm
Allah allahhh ne alaka cidden ya al kanı okut işte
Pıhtılaşmayı kim söyledi

Allah allahhh ne alaka cidden ya al kanı okut işte
Pıhtılaşmayı kim söyledi
Doktor söyledi. Laboratuvarın alım saatleri var sanırım. Şimdi alsam, ne zaman gelir bekledikçe de pıhtılaşma yapıp doğru sonuç vermiyor yaşadık bunu da dedi.

Doktor söyledi. Laboratuvarın alım saatleri var sanırım. Şimdi alsam, ne zaman gelir bekledikçe de pıhtılaşma yapıp doğru sonuç vermiyor yaşadık bunu da dedi.
Sağlık ocağında mı veriyorsun canım ben İstanbuldayım sonraki gün çıkmıştı sonuç e nabıza düşme saatleri belli olmuyor

Ay ben dayanamazdım koş bi acile testim pozitif çıktı ama kan testi vermedim ilaç kullancam ve ya ağrılarım var alırlar kanı😅

Sağlık ocağında mı veriyorsun canım ben İstanbuldayım sonraki gün çıkmıştı sonuç e nabıza düşme saatleri belli olmuyor
Evet canım, sağlık ocağına bildiri yapmak gerekiyormuş. Bugün için ilk randevuyu aldım ama daha 9 olmadan kan alım yapılıp araç gidiyormuş. Zaten bi gün önceden gidip kağıt almak lazımmış. Yapılacak test kağıdımı alabildim. Kadın doğuma da git mutlaka sonra buraya yeniden bildir takip yapılması lazım dedi. Kilo vs

Back
X