Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 21,7%
  • Kasım

OY: 13 56,5%
  • Aralık

OY: 5 21,7%

• Ankete Katılan
    23
Evrenden zeynoya evrensel mesajlar Z zeynos11 doğru rüya sahibine aitmiş. Ben de duydum onu. Malum olmuş sana da. Ben 2 ay önce yerleşme kanaması gördüm rüyamda, 3 gün sonra da zaten hamilesin diye bi ses vardı sadece onu hatırlıyorum hatta o ay kesin hamileyim diye dolandım ortalarda sonra da istemeye başladım gecikmeli 2 ay oldu ama olsun.

Cumartesi yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem ama bir bakmışsın arın sabah yapmışım kendime çok güvenemiyorum evde sadece 3 tane awox testim var
Adetten 5 gün önce yap bence en erken varsa bile negatif çıkabilir üzülme boşuna

amin canım inşalalh dualarınıza talibimm
Ben kendi gebeliğimi öğrendikten sonra özellikle sizlere isteyen herkese Allah nasip etsin diye dua etmediğim gün yoktur diye düşünüyorum Allah hiçbirimize aratmasın hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlat hatta evlatlar

Neee al bi mesaj daha. Bu da mı tesadüf. 2 vakte kadar sende bu söyliyim benim boğa arkadaşım da hamile. Gerçi cinsiyeti de belli onun ama boğalarda doğurgan dönemde söyliyim

Gecikmeli değil bence tam zamanında senin biraz daha erken içine doğmuş bana göre Çok şükür Allah kucağına almayıda nasip etsin

Üzme kendini ama sabretmek çok zor biliyorum insanın içi içine sığmıyor benim testlerim anında koyulaşmasına rağmen kanda görmeden içim rahat etmedi ama şu da var ki şuan tutunmaya çalışma aşamasında gerçekten stres yapmaman gereken bir dönemdesin Allah’ın izniyle olucak

Gecikmeli değil bence tam zamanında senin biraz daha erken içine doğmuş bana göre Çok şükür Allah kucağına almayıda nasip etsin
Amin canım sağ olasın. Bi de burda herkes demeyeyim ama çoğu olumsuz düşüncelerde. Yazılanları okuyup keyfim kaçıyordu. Olumsuz düşünceleri görünce. Ben de hep olur, bugün olmaz öbür gün olur. Allah bana niye nasip etmesin ki gibi hep yüksek düşünüyorum. Olumludayım çoğu zaman. Bi ara korktum galiba olmaz diye. :) neyse ki korktuğum gibi olmadı çok şükür

Sorma sadece burası değil benim kendi kuzenim tüp bebek tedavisine başlayacak daha ben korunmayı bırakalı 1 ay olmuş bana doktorunu öneriyor tabi onunda psikolojisi iyi değil ama benimkinide bozdu hemen koştum doktoruma 1 ay öncesine muayne olmuştum halbuki tamda yumurtlama zamanım azarlamıştı beni kimseye kulak asma diye herşey yolunda görünüyor gebelik zaten oluşmuş daha 1 ay olmuş neyin stresi bu diye

İnşallah Allahımm inşallah

Gerçekten kasım ayında karar almıştım bir daha ovülasyon yapmayacaktım kasım ayı sondu gezdim güzelce kafamdan atmaya çalıştım özellikle burayı okumamaya çalıştım ve tuttu olumlu düşünmek kendimize işkence etmemek gerek bide bu stres eşlerimizede yansıyor iki kişide stresli olursa hayırlı bir işle nasıl sonuçlansın ki demi bir sağlık problemi tedavi gerektiren bir durum yoksa akışına bırakmak ve anın tadını çıkarmak en güzeli

Hahahah evet cidden herkes kendi penceresinden baktığı için iyi niyetle de olsa, nasihatlar ve düşünceler kendi yönlerinde oluyor. Rabbim ona da sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Ne zaman başlıyor peki rezervleri ne durumdaymış

Sanırım tedavilere başladı pek sormuyorum o zamandan sonra biraz uzaklaştım çünkü gebeliğimi kendi kardeşlerim annem ve eşimin kardeşleri annesi babası dışında kimseye söylemedim şuanlık göbeğim belli olana kadar söylemeyide planlamıyorum bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…