Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 4 18,2%
  • Kasım

OY: 13 59,1%
  • Aralık

OY: 5 22,7%

• Ankete Katılan
    22
O da aynısını der. Dediği gibi olursa 22’den sonrası aslan burcu :) hadi bakalım yengeç istersen daha çabuk davranırsın hahahaha

Ama gebeliğin son aylarının kışa denk gelmesi güzel hem ağırlaşcaz sıcak basmaları mahvedicek bizi sezaryan doğum olursa daha zor

aynen haklısın valla hepsi ihtimal dahilinde birde canı ne zaman gelmek isterse artık paşanın o da bir etken fjhgh paşa dedim çünkü erko olacak öyle hissettimmm

Ya bizim göbekler ultrasona engel olmaz inşallah. Ver ben yutarım hocam ya daha iyi duyulur içerden

Ya bizim göbekler ultrasona engel olmaz inşallah. Ver ben yutarım hocam ya daha iyi duyulur içerden
Malesef etkiliyor yağ dokusu doktorlar en azından iyi doktorlar mecburi durum görmedikçe vajinal muayneyi tercih etmiyor kese içinde beklemiştim onuda vajinal değil karından gördük şükür mümkün olduğunda vajinal muayneden doğuma kadar kaçıcam inşallah

doktorunu iyi seç valla kilodan dolayı acımaları yok djkcfvhfv çat çat söylerler göbekten görünmüyor diye. zaten kilo olmasaydı da göbekten görünmesi ilk zamanalarda pek mümkün değil ki. vajinal ultrasonunda sanılanın aksine sıkıntı yarattığı bir durum yok. diğer türlü doktor nasıl görecek keseyi falan mecbur alttan bakacak

aynen haklısın valla hepsi ihtimal dahilinde birde canı ne zaman gelmek isterse artık paşanın o da bir etken fjhgh paşa dedim çünkü erko olacak öyle hissettimmm
Eşim bunu beğendi senin gönlünden geçen var mı paşa mı prenses mi

selogi bol bol su iç ve sık sık iç çamaşırını değiştir malesef idrar yolu enfeksiyonları gebelikte kaçınılmaz diyorlar ne kadar az olsa o kadar iyi idrarını tutmamaya çalış hissettiğin gibi yap benim doktorumun tavsiyeleri bunlar haftamızda yakın paylaşmak istedim

buna katılıyorum ben 4 haftalıktı karından gozukmediı kese alttan bakabılır mıyım dıye sordu orda gormüştü.

Eşim bunu beğendi senin gönlünden geçen var mı paşa mı prenses mi
benimde eşimin de gönlünden geçen prenses. ama eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda hiiiççç fark etmezz yeter ki nasip etsin allahım
bütün arkdaşlarım benim için erkek annesi diyor. öyle hissiyat alıyorlar benim genel karakterimden ötürü. eğer kız olursa şaşırırım kendimi o kadar erkeğe odakladım ki onlar yüzünden djhdffh

Hiçbirini tanımıyorum, ismi güzel olanı rastgele seçtim desem Bir kaç devlet kontrolünden sonra özele geçerim. Onlar da sezaryen diye tutturmasa bari

Hiçbirini tanımıyorum, ismi güzel olanı rastgele seçtim desem Bir kaç devlet kontrolünden sonra özele geçerim. Onlar da sezaryen diye tutturmasa bari
ilk 3 ay dikkat etmeye çalış sen yine de. kilo almaya pay olsun yani o bakımdan diyorum. gebelik şekeri çıkmazsa sezeryan olmazsın gibi bebeğin kilosuna da bağlı tabii şeker olunca bebekte iri oluyor ondan dolayı sezeryane alıyorlar

selogi bende kadın dogumcumu netten tipine bakıp seçmiştim sükür iyi de cıktı hahaha:) aklıma geldi bak

Ay hiç ihmal etmem. Duydum daha da dikkat ederim. Teşekkür ederim. 1.5-2 lt gibi içiyorum galiba sen ne kadar içiyorsun? En önemsediğim ŞEY :) bi video var ya, sürekli her şeye ‘en sevmediğim şey’ diyen çocuk

Gebelik şekeri bildiğim şekerlerle alakalıysa keseyim hemen onu yapabilirim çünkğ. Of ben si***ra içiyorum ya. Nasıl yapıcam bunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…