• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 20,8%
  • Kasım

OY: 14 58,3%
  • Aralık

OY: 5 20,8%

• Ankete Katılan
    24
Sen lütfen bian önce folik asit başla onun dışında herhangi bir takviye demir şu bu doktorun önermeden alma gerisi dediğin gibi hallolur Allah ın izniyle. Bana aile hekimi demir yazdı kadın doğum kızdı şuan kullanmayacaksın diye 12. Haftadan sonra başlancak diye çok düşük olmadıkca demir vermiyorlar ilk aylar sanırım. Balık hiç sevmem balık ekledim artık haftada 1 zorluyorum ve yiyorum haftanın bir kaç günü avokado yiyorum ve ceviz mutlaka yiyorum bide kivi önerisi gördüm bir doktor videosunda onuda günlük bir tane yemeye çalışcam muz yerine potasyom oranları aynıymış kabızda olunmamış olur🙄
sabah beslenmenizde ceviz yumurta mutlaka olsun . bebişe en iyi gelen seylerden biri.

Bi şey sorcam. Cinsiyet de belli oluyor ya mesela ultrasonda kaçıncı hafta, fetalde kaç hafta
Simdi fetal 10.haftadan alinabiliyor AMA bazen yetersiz dna oluyormus ve tekrar almak zorunda kaliyorlarmis. O yuzden 12.haftadan sonra verilmesi daha iyi diyorlar.sonuclar bu labta 2 haftaya onsonuc cikiyor. Cinsiyette ogreniliyor yani 14.hafta diyelim. Ama ultrasonda ne zaman ogreniliyor bilmiyorum o bebege bagli kimi direkt gosteriyor kimi daha gec gosteriyor diyorlar

Kızlarrrr göğsüm bugün ağrıyor şişti gibi iyice. Aynada bakayım dedim ucu büyümüş yaaaa 75 b kadınım ben bi değişik oldum sizin de büyüdü mü farkettiniz mi 🥴🥴🤯
Evet canım büyüdü benim de normalde küçüktür 75 falan ama dpo9 a kadar bi fark yoktu sonrasında acımaya başladı çok hafif ve büyümeye de başladı şimdi rengi değişiyor hafiften de

sabah beslenmenizde ceviz yumurta mutlaka olsun . bebişe en iyi gelen seylerden biri.
Teşekkür ederim 🥰 kilo alımına dikkat edemiyorum halbuki 3 ayda 20 kiloya yakın verdim 18 kilo vermiştim sanırım gebeliği öğrendiğimde ama bi iştahım açıldı ki bu hafta öyle böyle değil🙈 ceviz , yumurta, avokado, muz, kefir, balık ,sebze yemekleri falan hepsine dikkat ediyorum 2 haftadır hepsinden yemeye ve almaya özen gösteriyorum

Ve kızlar çiğ et ,çiğ yumurta ve çiğ süt yememeye dikkat edin elbette biliyorsunuzdur ama ilk tecrübesi ve ya bilgisi olmayan varsa yinede söylemek istedim. Sucuk,salam,sosis bence bunlarıda yemeyin illa yiyecekseniz iyi pişmesine dikkat edin

Sen lütfen bian önce folik asit başla onun dışında herhangi bir takviye demir şu bu doktorun önermeden alma gerisi dediğin gibi hallolur Allah ın izniyle. Bana aile hekimi demir yazdı kadın doğum kızdı şuan kullanmayacaksın diye 12. Haftadan sonra başlancak diye çok düşük olmadıkca demir vermiyorlar ilk aylar sanırım. Balık hiç sevmem balık ekledim artık haftada 1 zorluyorum ve yiyorum haftanın bir kaç günü avokado yiyorum ve ceviz mutlaka yiyorum bide kivi önerisi gördüm bir doktor videosunda onuda günlük bir tane yemeye çalışcam muz yerine potasyom oranları aynıymış kabızda olunmamış olur🙄
Balık benim işim balık yerim bol bol bu aldığım vitaminin içinde demir var sanki ya, gerçi bende de kansızlık da var sürekli kahve içmekten. Şimdi onu azaltmaya çalışıyorum

Simdi fetal 10.haftadan alinabiliyor AMA bazen yetersiz dna oluyormus ve tekrar almak zorunda kaliyorlarmis. O yuzden 12.haftadan sonra verilmesi daha iyi diyorlar.sonuclar bu labta 2 haftaya onsonuc cikiyor. Cinsiyette ogreniliyor yani 14.hafta diyelim. Ama ultrasonda ne zaman ogreniliyor bilmiyorum o bebege bagli kimi direkt gosteriyor kimi daha gec gosteriyor diyorlar
Bunu o zaman biraz düşünüp araştırıp karar vermem lazım

Ve kızlar çiğ et ,çiğ yumurta ve çiğ süt yememeye dikkat edin elbette biliyorsunuzdur ama ilk tecrübesi ve ya bilgisi olmayan varsa yinede söylemek istedim. Sucuk,salam,sosis bence bunlarıda yemeyin illa yiyecekseniz iyi pişmesine dikkat edin
Tamam canım teşekkür ederiz. Sigara içiyorsanız sigarayı bırakın kahve tüketiyorsanız kahveyi bırakın, kafeinden uzak durun. Söylemeye gerek yok alkol ağzınıza sürmeyin.

Kızlar ben uyumuşum ya garip garip saatlerde hiç beklemezken uyuyakalıyorum 😴

Tamam canım teşekkür ederiz. Sigara içiyorsanız sigarayı bırakın kahve tüketiyorsanız kahveyi bırakın, kafeinden uzak durun. Söylemeye gerek yok alkol ağzınıza sürmeyin.
Evet bana mesela yanında bile sigara içilmesin aynı ortamda olma denildi. Hep kötü tecrübeleri paylaşcak değiliz ya birazda bilgi alışverişi yapmakta fayda var birbirimize destek olup paylaşalım herşey güzel olcak inşallah 😍

O değilde kahveden uzak durmak çok zor normalde 1 fincan türk kahvesine izin var ama ben iki günde bir içmeye çalışıyorum hergün içerdim oysa

Back
X