Yaaa çok güzel bir hiç kaç haftalıkBenimde öyle perşembe randevum var kalp atışını duymaya gitcez duyduktan sonra aklım başımda kalırsa sorucam doktoruma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok güzel bir hiç kaç haftalıkBenimde öyle perşembe randevum var kalp atışını duymaya gitcez duyduktan sonra aklım başımda kalırsa sorucam doktoruma![]()
6+1 çok şükür. Allah kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallahYaaa çok güzel bir hiç kaç haftalık
Amin inşallah ben 10+4 bulantıların var mı6+1 çok şükür. Allah kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallah
Yok henüz çok şükür sende var mı varsa kaçıncı haftada başladıAmin inşallah ben 10+4 bulantıların var mı
Maşallah sağlıkla gelsinAmin inşallah ben 10+4 bulantıların var mı
O kadar mıymış ya sigara meselesi nasıl bırakıcam benEvet bana mesela yanında bile sigara içilmesin aynı ortamda olma denildi. Hep kötü tecrübeleri paylaşcak değiliz ya birazda bilgi alışverişi yapmakta fayda var birbirimize destek olup paylaşalım herşey güzel olcak inşallah![]()
Her gün her saat günde 2-3 kez. Bağımlı gibi bi seyim ben. Azalttın mıO değilde kahveden uzak durmak çok zor normalde 1 fincan türk kahvesine izin var ama ben iki günde bir içmeye çalışıyorum hergün içerdim oysa
Yaa nedenKızlar benim saçlarım çok dökülüyor yaaa
Evet mecburen azalttım günde 1 fincan türk kahvesi içilebilir ama ben iki günde bir içiyorum şuanlık dişimizi sıkcaz canım el mecbur ama sonucu çok güzel olcak Allah ın izniyleHer gün her saat günde 2-3 kez. Bağımlı gibi bi seyim ben. Azalttın mı
Senden bir oğlan anası vibeı alıyorum aşkım ben ya içime doğdu söyliyim dedimYaa neden
Gunde ne kadar iciyorsun kuzumO kadar mıymış ya sigara meselesi nasıl bırakıcam ben
Bebeğim için mentale ihtiyacım varEvet mecburen azalttım günde 1 fincan türk kahvesi içilebilir ama ben iki günde bir içiyorum şuanlık dişimizi sıkcaz canım el mecbur ama sonucu çok güzel olcak Allah ın izniyle![]()
ay benn mi 3-5 türk kahve, filtre, 3ü1 arada pis kahve hepsi var bende. Yerine ne koyabilirim. Ballı süt yapmaya başladım. Sıcak çikolatalı süt bi de. Sigara olmasa hiçbi içeceği aramam da. Akıl ver lütfenGunde ne kadar iciyorsun kuzum
Sen nerdesin yaSenden bir oğlan anası vibeı alıyorum aşkım ben ya içime doğdu söyliyim dedim![]()
Ben de kahvesiz yapamam diye düşünürdüm ama iki hafta önce bir mide yanması yaşadım şuan korkudan içemiyorum. Halbuki tam bir kahve delisiyim 1 haftada 3 falan içtim toplam normalde hiç içmediğim gün 2 tane içerdimay benn mi 3-5 türk kahve, filtre, 3ü1 arada pis kahve hepsi var bende. Yerine ne koyabilirim. Ballı süt yapmaya başladım. Sıcak çikolatalı süt bi de. Sigara olmasa hiçbi içeceği aramam da. Akıl ver lütfen
Amin canım inşallahBebeğim için mentale ihtiyacım varmental işin zararlı şeylere. Migren tutarsa naparım ben ya. Allahım kolaylıkla vesile kıl sigarayı da bırakmayı bana, tüm anne adaylarına inşallah
![]()
Si***ra kullanıyor musunBen de kahvesiz yapamam diye düşünürdüm ama iki hafta önce bir mide yanması yaşadım şuan korkudan içemiyorum. Halbuki tam bir kahve delisiyim 1 haftada 3 falan içtim toplam normalde hiç içmediğim gün 2 tane içerdim
Ay bende iciom ya pf ilk 2 gebelikte bıraktım öğrenir öğrenmez de bunda içiyorum günde 3 Max 4 tane baya azalttım bırakmaya çalışıyorum inşallah başarırız BirlikteO kadar mıymış ya sigara meselesi nasıl bırakıcam ben
Başın ağrımadı mi hiç yoksunluktan? Migrene dönerse çok korkuyorum, ilaç yasakAy bende iciom ya pf ilk 2 gebelikte bıraktım öğrenir öğrenmez de bunda içiyorum günde 3 Max 4 tane baya azalttım bırakmaya çalışıyorum inşallah başarırız Birlikte![]()
Agrıdı ondan mı bilmiom da 3 gün önce ilk gün fenaydı agrı sonraki gün hafifledi bugün iyiyim agrı kalmadı ilaçta içmedim hiç kendisinin geçmesini bekledim bulantı lar sayesinde azalttım ben bulantı krizi başlayınca kokusuna bile dayanamıomBaşın ağrımadı mi hiç yoksunluktan? Migrene dönerse çok korkuyorum, ilaç yasakyok mu bitkisel tiksindirici bi şeyler acaba