• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 17,9%
  • Kasım

OY: 17 60,7%
  • Aralık

OY: 6 21,4%

• Ankete Katılan
    28
Ben de başarsam ya hazır bahanem varken. Tebrik ederim seni
Sağol canım başarırsın hele bi kalbini duy kıyamıcaksın ona ❤ cok sürmicek tamamen bırakıcam bende adım adım hedefe yaklasıyorum senide takipteyim bu konu önemli önce azalttıgını sonra bıraktıgını duyucam inşallah 🤲💐

Sağol canım başarırsın hele bi kalbini duy kıyamıcaksın ona ❤ cok sürmicek tamamen bırakıcam bende adım adım hedefe yaklasıyorum senide takipteyim bu konu önemli önce azalttıgını sonra bıraktıgını duyucam inşallah 🤲💐
İnşallah ya umutsuz vaka değilimdir umarım :D sen kesin bırakırsın ama o ışığı gördüm sende

İnşallah ya umutsuz vaka değilimdir umarım :D sen kesin bırakırsın ama o ışığı gördüm sende
AMİN canım öyle düsünme beynine güzel mesajlar ver kendine inan 👍😘
Bence sende kesin bırakıcaksın sadece kendine güven ve biraz inatcı ol şu eşlere yaptıgımız inadı biraz burda kullanalım 😂😂

selogi selogi kan verdinmi 😍 sonuçları e nabızdan takıp et yarına çıkar en geç 😍
verdim, bak bunların ama gebelik için doktorun tahmini pazar çıkacağı yönünde. Ayrıca bugün verdiğim için, pazarda acilde veririm. Aynı gün artışa da bakarım diyorum. Pazartesi yine sağlık ocağına yorumlatırım. Heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_2539.webp
    IMG_2539.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 14
verdim, bak bunların ama gebelik için doktorun tahmini pazar çıkacağı yönünde. Ayrıca bugün verdiğim için, pazarda acilde veririm. Aynı gün artışa da bakarım diyorum. Pazartesi yine sağlık ocağına yorumlatırım. Heyecanlıyım
Sonuç çıktı sandım heyecanlandım 😊

AMİN canım öyle düsünme beynine güzel mesajlar ver kendine inan 👍😘
Bence sende kesin bırakıcaksın sadece kendine güven ve biraz inatcı ol şu eşlere yaptıgımız inadı biraz burda kullanalım 😂😂
:D çok doğru bi gazlanış. Daha doktor kontrolü olmadığından herhalde tam ciddiyet yok üzerimde ama halledeceğiz 💪🏼
:KK14:

Heryer farklımı okadar ya burda sabah verince gece çıkıyor 4 5 gibi e nabıza düşüyo bende sabah görmüş oluyorum sen yinede düzenli bak belki erken düşer 😍 evet pazarda acilde ver iyi değer takibi olur hem acilde cabuk çıkıyor kaç kez kan takibi yapmayı düşünüyorsun ben 3 kez yaptım bundada oğlum dada kızımdan cok bahsedemiyorum yaştan dolayı hiç bişi hatırlamıyorum neredeyse çokta zamanda geçti üzerinden 13 yıl neredeyse 🥴

:D çok doğru bi gazlanış. Daha doktor kontrolü olmadığından herhalde tam ciddiyet yok üzerimde ama halledeceğiz 💪🏼
:KK14:
Yaa biliyorum bizim zaafımız 😂
Onu bende yaptım ondan sonra azalttım zaten asıl azaltma da kalp atısından sonra oldu aynı sekıl hatta daha iyisini bekliyorum sendende diğer içer kızlardanda inşallah 🤲💐

Back
X