- 25 Ekim 2025
- 1.162
- 765
- 38
- 32
Günaydın hayırlı olsunBende 26 kasimda beta 11 iken aldim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hayırlı olsunBende 26 kasimda beta 11 iken aldim![]()
Evet suan 4+1 beta 1150 sali kese gorecez insallahGünaydın hayırlı olsunbeta takipte misin? Doktor gördü mü
Size de hayirli olsun inşallah Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin en kisa ve en hayirli zamandaGünaydın hayırlı olsunbeta takipte misin? Doktor gördü mü
Değeriniz çok güzel Allah bağışlasın sağlıkla keseyi de görün inşallahEvet suan 4+1 beta 1150 sali kese gorecez insallah![]()
Sağol canım başarırsın hele bi kalbini duy kıyamıcaksın ona ❤ cok sürmicek tamamen bırakıcam bende adım adım hedefe yaklasıyorum senide takipteyim bu konu önemli önce azalttıgını sonra bıraktıgını duyucam inşallahBen de başarsam ya hazır bahanem varken. Tebrik ederim seni
Hey maşallah artmazmı ne güzel koyulasmısBeta artıyor sanırım sağlıklı şekilde.
GünaydinKızlar günaydın![]()
İnşallah ya umutsuz vaka değilimdir umarımSağol canım başarırsın hele bi kalbini duy kıyamıcaksın ona ❤ cok sürmicek tamamen bırakıcam bende adım adım hedefe yaklasıyorum senide takipteyim bu konu önemli önce azalttıgını sonra bıraktıgını duyucam inşallah❤
![]()
AMİN canım öyle düsünme beynine güzel mesajlar ver kendine inanİnşallah ya umutsuz vaka değilimdir umarımsen kesin bırakırsın ama o ışığı gördüm sende
Daha sakinim sabahki test baya koyu çıktıGünaydın çiçeğim nasılsın
verdim, bak bunların ama gebelik için doktorun tahmini pazar çıkacağı yönünde. Ayrıca bugün verdiğim için, pazarda acilde veririm. Aynı gün artışa da bakarım diyorum. Pazartesi yine sağlık ocağına yorumlatırım. Heyecanlıyım
Sonuç çıktı sandım heyecanlandımverdim, bak bunların ama gebelik için doktorun tahmini pazar çıkacağı yönünde. Ayrıca bugün verdiğim için, pazarda acilde veririm. Aynı gün artışa da bakarım diyorum. Pazartesi yine sağlık ocağına yorumlatırım. Heyecanlıyım
AMİN canım öyle düsünme beynine güzel mesajlar ver kendine inan
Bence sende kesin bırakıcaksın sadece kendine güven ve biraz inatcı ol şu eşlere yaptıgımız inadı biraz burda kullanalım![]()
Heryer farklımı okadar ya burda sabah verince gece çıkıyor 4 5 gibi e nabıza düşüyo bende sabah görmüş oluyorum sen yinede düzenli bak belki erken düşerverdim, bak bunların ama gebelik için doktorun tahmini pazar çıkacağı yönünde. Ayrıca bugün verdiğim için, pazarda acilde veririm. Aynı gün artışa da bakarım diyorum. Pazartesi yine sağlık ocağına yorumlatırım. Heyecanlıyım
Ay ay ay ben de öyleyim ya ne tuhafmışSonuç çıktı sandım heyecanlandım![]()
Yaa biliyorum bizim zaafımızçok doğru bi gazlanış. Daha doktor kontrolü olmadığından herhalde tam ciddiyet yok üzerimde ama halledeceğiz
![]()