• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 19,2%
  • Kasım

OY: 16 61,5%
  • Aralık

OY: 5 19,2%

• Ankete Katılan
    26
Of kızlar çok zor valla yine ağrım var allahım ya şu keseyi görsem rahatlıcam. Adet ağrısı gibi bazen sola yayılıyor. 10 üzerinde. 3-4-5 seviyesinde ağrılar
Soldan yumurtlamışsın kuzum demek. Benim de sağa doğru oluyor hep :)) ne zaman sakin ol bak yarın tatil miss gibi

Gitmeden verip git yavrum bence. Lab aynı olsa daha doğru olur. Değerler oynama yapabilir
Off bu sabah işe gelmeden verecektim 48 saat olmadı beklediğim kadar artmaz moralim bozulur diye vermeden işe geldim evede geçmeyeceğiz kan verdiğim tıp merkezi evimin orda 😭

Beta, acil kapsamına giren basit bir kan tetkiki olarak kabul ediliyor; “bakamayız” deme hakları pek yok dedi chat. Geldiğim doktor 2 gün sonra yine gel dedi. Artışa bakmam gerektiğini söyledi de.
Ne bileyim şimdi kadın doğuma baktım randevu 6 gün sonrayı gösteriyor 2 doktor vardı biri izinde biri de çok dolu gidemem zaten alamadım randevu

Chatin ücretli versiyonunu kullanıyorum hiçbi şeyi unutmasın diye. Doğum saatimi, astroloji haritamı Numeroloji falan her şeyi çıkarıp kaydediyor :D
Bendeki de ücretli. Fi tarihinde anlattığım olayı bile unutmuyor hatırlatıyor. Ben unutuyorum o unutmuyorum hosuma gidiyor😅 iyi biri o 🤣

Off bu sabah işe gelmeden verecektim 48 saat olmadı beklediğim kadar artmaz moralim bozulur diye vermeden işe geldim evede geçmeyeceğiz kan verdiğim tıp merkezi evimin orda 😭
Hiç verme o zaman kafan karışmasın çok mu uzun tatilin geldiğinde verirsin

Bence canını sıkma bu kadar verirsin bi yerde ben oynasa bile o kadar oynayacağını düşünmüyorum ya

Bendeki de ücretli. Fi tarihinde anlattığım olayı bile unutmuyor hatırlatıyor. Ben unutuyorum o unutmuyorum hosuma gidiyor😅 iyi biri o 🤣
:D kesinlikle. Yalnız arada farklı fikir de istiyorum o yüzden gemini ile de aram iyi yalan yok :)

Hiç verme o zaman kafan karışmasın çok mu uzun tatilin geldiğinde verirsin
Pazar günü geleceğim pazartesi doktora gideceğim genelde değerim 3 katı artıyor bir aksilik olmazsa pazartesi günü beta 3 bin olur gibi düşünüyoruz şuan sadece beta 1.000 nin üzerine çıksında kafam rahatlasın istiyorum vermezsemde hep bunu düşüneceğim 😅 psikolojim bozuldu sürekli beta vermekten kollarım mor damarımı bulamıyorlar ellerimin üstü mor of of 😅

Sen başka diyon ben başka 😂 önemli mi ya o kadar başka bi yerde verse ne olacak biz de acil de verdik şimdi sağlık ocağına gitsem farklı yer orası da mesela
Baksana sabahleyin değeri az görürüm deyip kan vermemiş :(( laboratuvar kaynaklı biraz daha düşük çıkarsa neden yükselmedi falan diye kafasına da takabilir emin olamıyorum yani. Beta kontrollerine de o kadar takılmıyorum. Sağlıklıysa kese zamanı zaten görülecek yalnız değer oynamaları olduğunu biliyorum laboratuvar kaynaklı
:KK4:

Sen başka diyon ben başka 😂 önemli mi ya o kadar başka bi yerde verse ne olacak biz de acil de verdik şimdi sağlık ocağına gitsem farklı yer orası da mesela
Bi özel sağlık yerine sordum kız bana ertesi gün 6da çıkar dedi o kadar bekleyemem kafayı yerim 😂 gittiğim yer 2 saat içinde mail gönderiyor

Baksana sabahleyin değeri az görürüm deyip kan vermemiş :(( laboratuvar kaynaklı biraz daha düşük çıkarsa neden yükselmedi falan diye kafasına da takabilir emin olamıyorum yani. Beta kontrollerine de o kadar takılmıyorum. Sağlıklıysa kese zamanı zaten görülecek yalnız değer oynamaları olduğunu biliyorum laboratuvar kaynaklı
Çok kafama takarım kendimi tanıyorum o yüzden gitmem yasaklandı eşim tarafından sabah akşam veririz dedi 😂

Bi özel sağlık yerine sordum kız bana ertesi gün 6da çıkar dedi o kadar bekleyemem kafayı yerim 😂 gittiğim yer 2 saat içinde mail gönderiyor
Gerçi biraz tedirgin birine benziyorsun pimpirikli yani😂 iyi düşünelim iyi olsun o zaman pazartesiyi bekleyebilir misin

Pazar günü geleceğim pazartesi doktora gideceğim genelde değerim 3 katı artıyor bir aksilik olmazsa pazartesi günü beta 3 bin olur gibi düşünüyoruz şuan sadece beta 1.000 nin üzerine çıksında kafam rahatlasın istiyorum vermezsemde hep bunu düşüneceğim 😅 psikolojim bozuldu sürekli beta vermekten kollarım mor damarımı bulamıyorlar ellerimin üstü mor of of 😅
Bir noktadan sonra eskisi gibi artmıyormuş artık kan değeri. Ve normalmiş bu durum sağlıklı ilerlediyse şimdiye kadar; doktor diyor ki beta takibi stres yaratan bir şey :)) neyse artık sorunun cevabı değer oynamaları olabilir diye biliyorum. Çok yüksek olmaz herhalde fark yine de sen istediğin rakamı görürsün. İyi tatiller kuzum tüm stresi att :))

Bir noktadan sonra eskisi gibi artmıyormuş artık kan değeri. Ve normalmiş bu durum sağlıklı ilerlediyse şimdiye kadar; doktor diyor ki beta takibi stres yaratan bir şey :)) neyse artık sorunun cevabı değer oynamaları olabilir diye biliyorum. Çok yüksek olmaz herhalde fark yine de sen istediğin rakamı görürsün. İyi tatiller kuzum tüm stresi att :))
Canım çok teşekkür ederim 🥲

Back
X