- 17 Eylül 2025
- 399
- 203
- 18
- 27
Bi şey de demek istemiyorum şimdi ben de bir kere kan verdim iki gün geçti bugün akşama doğru vermem lazımHahahah tam olarak öyleyim hatta öğrendiğimden beri baya pimpirikli oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi şey de demek istemiyorum şimdi ben de bir kere kan verdim iki gün geçti bugün akşama doğru vermem lazımHahahah tam olarak öyleyim hatta öğrendiğimden beri baya pimpirikli oldum![]()
Değerler küçükken farklı lab can sıkar mı acaba? Senin kaç çıkmıştı beta değerinSen başka diyon ben başkaönemli mi ya o kadar başka bi yerde verse ne olacak biz de acil de verdik şimdi sağlık ocağına gitsem farklı yer orası da mesela
99.3 çıkmıştı akşama doğru Dpo12 de 3 AralıkDeğerler küçükken farklı lab can sıkar mı acaba? Senin kaç çıkmıştı beta değerin
Bekleyebiliyorsan sabırlıysan bekle çünkü sürekli kan vermek çok yorucu ve stres hepBi şey de demek istemiyorum şimdi ben de bir kere kan verdim iki gün geçti bugün akşama doğru vermem lazımne yapacam ben de onu düşünüyorum nerede verecem bilmiyorum da
Kız vermem lazım ama ben de merak ediyorum çok sabırlı biri değilim ama tek seferde Dpo12 ye kadar bekledim gebelik testi yapmadanBekleyebiliyorsan sabırlıysan bekle çünkü sürekli kan vermek çok yorucu ve stres hepgörüyorsun şekil a
150-200 mü bekliyoruz99.3 çıkmıştı akşama doğru Dpo12 de 3 Aralık
200 ü geçsin bekliyorum inşallah gidebilirsem bugün150-200 mü bekliyoruz
Hahah okudum yazışmalarınızı evetKız vermem lazım ama ben de merak ediyorum çok sabırlı biri değilim ama tek seferde Dpo12 ye kadar bekledim gebelik testi yapmadanben bile şaşıyorum hep eşimin yüzünden oldu bekletti beni negatif zaten diye diye ben de ona kapak yaptım
Evet o da yorucu olmuşturHahah okudum yazışmalarınızı evetbenimkide ver ver diye acele ettirdi çok erken öğrenmiş oldum buda yorucu
![]()
Evet ya adet. Ağrısı gibi ama rahmim şiş yani sol taraftaki bir sızı gibiKarın ağrısı gibi mi
Evet ya adet. Ağrısı gibi ama rahmim şiş yani sol taraftaki bir sızı gibi
Git yavrum git iki gün önce verdin 48 saat olmuş oluyor bugünü kaçırma, yarın falan gitsen üç günlük olmuş olacak güzel hesap yapamayacaksın.200 ü geçsin bekliyorum inşallah gidebilirsem bugün
Kendisinin sadece video ve cizimini kullaniyorum sohbeti hic sarmiyor bana dakesinlikle. Yalnız arada farklı fikir de istiyorum o yüzden gemini ile de aram iyi yalan yok :)
Valla helal olsun nasıl dayanıyorsun ben asla dayanamazdım ben kanda görmeden hamile olduğuma bile inanamadımGit yavrum git iki gün önce verdin 48 saat olmuş oluyor bugünü kaçırma, yarın falan gitsen üç günlük olmuş olacak güzel hesap yapamayacaksın.
Yarın gidelim sabah diyor eşim de şimdi yarın benim diş randevusu var onun da sınavı giderken uğrarız diyoGit yavrum git iki gün önce verdin 48 saat olmuş oluyor bugünü kaçırma, yarın falan gitsen üç günlük olmuş olacak güzel hesap yapamayacaksın.
Millian baksana cg’nin betam hakkındaki yorumu;Kendisinin sadece video ve cizimini kullaniyorum sohbeti hic sarmiyor bana da![]()
Yarın vermeninde bir sakıncası yok canım 2 günde 2 katı artış bekleniyor ama 2 günde bir takibin olcak diye bir zorunluluk yok lekelenme falan olmadıkça ağrılarda normalYarın gidelim sabah diyor eşim de şimdi yarın benim diş randevusu var onun da sınavı giderken uğrarız diyo
Kim giriyor ki sonuçları sisteme? Pazar günü çalışmıyor bunlar. E nabıza düşer dedi ama girişi kimin yaptığını sormadım. Belki giderim bugün acileValla helal olsun nasıl dayanıyorsun ben asla dayanamazdım ben kanda görmeden hamile olduğuma bile inanamadımBen olsam çoktan koşmuştum acile beta takibide önemli bu arada kimyasal gebelik kendiğinden düşüyor zaten ama Allah korusun dış gebelikte o zamanlama çok önemli çünkü kendi sağlığın söz konusu oluyor herşeyden önce ve doktorlar bundan şüphelendiği anda yaklaşımları değişiyor tabiki stres falan olma ama bence imkanın varsa ertelemedem kanı ver pazar diyorlar ama muhtemelen pazartesi düşücek sisteme sağlık ocakları keyiflerine göre hareket ediyor ben ilk betamı direkt aile hekime gittim baktım çıkmıyor öyle öğrendim kan verdiğim tarihten 2 gün sonra düştü e nabıza ama halbuki kan sonucu çıkmış