- 31 Aralık 2024
- 255
- 141
- 18
- 31
Umarım guzel bir surec bekler siziRegl zamanım geçti evet ama bu ay geç yumurtladığımı düşünüyorum çok düzenli de değildi zaten bu aralar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım guzel bir surec bekler siziRegl zamanım geçti evet ama bu ay geç yumurtladığımı düşünüyorum çok düzenli de değildi zaten bu aralar
Evet canım 8 yaşında bir kızım varİnşallah. İkinci çocuk mu senin?
Sinir oldum şuan acildeki doktora ne sinir bozucu insanlar ya ama sen kendini üzme bulabildiğin ilk randevuyu al lekelenme falan görmedikçe strese girme herşey yolunda gidiyordur Allah’ın izniyle. Vardır bunda da bir hayır belki bulduğun ilk randevuda keseyi hatta bebeğini görceksinRandevu bulamadım cumaya kadar bir doktor var zaten şu an almadım ben de 1 haftaya kadar nasıl duracağım
Hayır çoktan vazgeçtimCanım kan verdin mi aklım sende
Allah bağışlasınEvet canım 8 yaşında bir kızım var
Kız niye vazgeçtinnnnnHayır çoktan vazgeçtimgurbetsele üzüldüm, bizimki de kaynıyordur şu an fokur fokur.
Evet de hiç mi vicdan yok insanlarda bunu anlamıyorum. Ben çok üzüldüm. Sgkya para öde ne kadar memur varsa maaşını öde ama bu şekilde davranılsın. Randevu bulama yok yalvar yakar. Ne ayıp yaSinir oldum şuan acildeki doktora ne sinir bozucu insanlar ya ama sen kendini üzme bulabildiğin ilk randevuyu al lekelenme falan görmedikçe strese girme herşey yolunda gidiyordur Allah’ın izniyle. Vardır bunda da bir hayır belki bulduğun ilk randevuda keseyi hatta bebeğini görceksin![]()
Hormonlarım yükselişte herhalde bu ara kararsızlığım boy gösteriyorKız niye vazgeçtinnnnn
Sendeki sabır da maşallahlık. Ben dayanamamıştım şimdiye kadarHormonlarım yükselişte herhalde bu ara kararsızlığım boy gösteriyor
Bu nasıl bir tavırdır gerçekten halden anlamaz biriymiş belli kiAğladım odada resmen yalvardım yok biz ona bakmıyoruz dedi keşke gelmeseydin dedi ben de keşke dedim
Sendeki sabır da maşallahlık. Ben dayanamamıştım şimdiye kadar![]()
Neyse kasma kendini verme kan direkt doktora git ultrasonda görsünbeta takip mi gerdi beni naptı ben de anlamadım cidden
![]()
Betayı acil kapsamına almaları lazım ve hatta özel sağlık sigortasını da bi kısım karşılamaları lazım. Kimse kimsenin umrunda değil. Sıra kalktı randevu ara dur.. stres yaBu nasıl bir tavırdır gerçekten halden anlamaz biriymiş belli ki
18’di ama önce özele gitmeye karar verdim. Devlet kaydım da olsun istemiştim ama 18 de geç ya. Eşi de sokmuyorlarmış. Onlarla uğraşamam çok halsizleştim, sizde de var mı bu durumNeyse kasma kendini verme kan direkt doktora git ultrasonda görsünne zamandı randevun
Sağlıkla gelsin inşallah ben lohusa sendromuna girmeye başladım he, yetebilecek miyim? Becerir miyim diye. HasbinallahhEvet planlı canım ilk ay denedik olmayınca ovulasyon testi ile takip ettim çünkü ilk gebelikte 8 ay denemiştik sonunda ovulastonda olmustu
Nööö . Benim enerjim tavan aksine. Ben resmen gebelik belirtilerinin tam zıttıyım kese yolk görmesem gebeciğim demem18’di ama önce özele gitmeye karar verdim. Devlet kaydım da olsun istemiştim ama 18 de geç ya. Eşi de sokmuyorlarmış. Onlarla uğraşamam çok halsizleştim, sizde de var mı bu durum
Ya normalde acil beta takibi yapmaz zaten bu kadın doğumun işi ama işte vicdanlısına merhametlisine denk gelince yapıyor ve ya kadın doğum aciller yapıyorEvet de hiç mi vicdan yok insanlarda bunu anlamıyorum. Ben çok üzüldüm. Sgkya para öde ne kadar memur varsa maaşını öde ama bu şekilde davranılsın. Randevu bulama yok yalvar yakar. Ne ayıp ya
Sistem olarak söyledim zaten düşünsene 40 dk mesafeden geliyorsun, randevu zaten yok. Sağlık ocağı geç çıkarıyor. 1-3 bakarsın abartırsa salarsın geri. Bizim özelde 700 lira beta hcg. Yarın yaptırıcam. Yazıl günah ama gerçekten. Hormonlarım sinirlendiriyor beni galiba. Ben de hangi işi yaparsam yapayım çözüme odaklıyım, ille de bi yol bulur yardımcı olurum. Neyse kafamızı dağıtalım naber nasıl geçti gününYa normalde acil beta takibi yapmaz zaten bu kadın doğumun işi ama işte vicdanlısına merhametlisine denk gelince yapıyor ve ya kadın doğum aciller yapıyor
maşşallah nazar değmesin aynen böyle devam etsin. Bugün börek içinden kalan patatesi bozmuşum. Kokusuna 5 saniye dayanamadım. Bende de bulantı olacak galiba öyle anladım bugün. Kedim var, sürekli ev temiz, kum 2/3 kez bakılıyor günde ama odaya giremiyorum. Hava 13 derece hafif yağmur var cam açıyorum. Zor geçecek gibi sanki ya.Nööö . Benim enerjim tavan aksine. Ben resmen gebelik belirtilerinin tam zıttıyım kese yolk görmesem gebeciğim demem