Yaaaa neden onu ne ilgilendiriyormuşKan verdirmedi doktor beni geri yolladı odadan ne dediysem ikna edemedim kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa neden onu ne ilgilendiriyormuşKan verdirmedi doktor beni geri yolladı odadan ne dediysem ikna edemedim kızlar![]()
Ben geçen yıl çok daha kolay veriyordum giriş yapıp direkt kana. Şimdi doktora çıkartıyorlar onlara diyorum beta vericem takipliyim diyorumKız nerede veriyorsun kanı ben veremedim ya acilde
12. Haftadaki ultrason yapılmalı bencede başka bir doktor demişti bana çok değerlidir bizim için fetal yapsanda ben onu yapmanı isterim diye ama kendi doktorum ne diyecek onu bilmiyorum. Fetal aslında ikili testten falan daha iyi 30 yaş üstü herkese bir risk çıkarıyorlar zaten ve bu da insanları boşuna strese sokuyor. Devlette renkli ultrason yapıyorlar mıTeşekkürlerhepimizin inşallah
❤
İkili test için gitmiyorum bende aslında detaylı ve renkli ultrason için aslında
Normalde hiç bişi yaptırmak istemiyorum kafamı onlarla bulandırmak istemiyorum sadece detaylı olsa yeter 12 ve 21. Hafta da yapılan
Etrafımdaki herkes oğlan gözüyle bakıyor bana.Yavrum göbüsü sevip konusmuyorum ama ben de habire biz diye konusmaya basladim.biz tuvalete gidiyoruz. Esime seni seviyorum degil seni seviyoruz diyoru. Bi bizlik sendromu var üstümde daha fol yok yumurta yokkenKızım kızım diyorum habire. Ama benim evde iki kedim var disi onlara da kizim dedigim icin agiz aliskanligi heralde
![]()
Gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin inşallahKızlar çok suku betam cıktı hamileyim
Evet sadece ultrason istiyorum testlere girmek istemiyorum hıc sonra bişi çıkar ufakta olsa ben cok takarım sitrese gırerım gerek yok12. Haftadaki ultrason yapılmalı bencede başka bir doktor demişti bana çok değerlidir bizim için fetal yapsanda ben onu yapmanı isterim diye ama kendi doktorum ne diyecek onu bilmiyorum. Fetal aslında ikili testten falan daha iyi 30 yaş üstü herkese bir risk çıkarıyorlar zaten ve bu da insanları boşuna strese sokuyor. Devlette renkli ultrason yapıyorlar mıay onun için özele giderim diyordum devlet renkli yapmıyor diye duymuştum sırf renkli görmek için ya yüzünü falan gösteriyorlar
![]()
Gozun aydin yavrum hos geldin tekrarKızlar çok suku betam cıktı hamileyim
Hangi şehirdesin canım senEvet sadece ultrason istiyorum testlere girmek istemiyorum hıc sonra bişi çıkar ufakta olsa ben cok takarım sitrese gırerım gerek yok
Perinatoloji de bakıyorlar bizim gelin baktırdı şehir hastanesinde bende kayıt açtırıp oraya almaya çalışıcam her hastane bakmıyor büyük hastaneler bakıyor muayeneye gittim devlet bakmıyor mesela bu gideceğim biraz uzak metro ile gidiliyor bende cok merak ediyorumözellerde ücret cok gerekmedikçe vermek istemiyorum mecbur kalırsam ozaman bakarım devlete randevu falan alamazsam çünkü ordada randevu düşürmek cok zor bakalım ne olacak
![]()
İstanbul canım senHangi şehirdesin canım sen![]()
Sende o zaman erkencisin benim gibi çok sabırsızlık eşime bile supriz yapmak istiyordum ama akşam kâğıda baba oluyorsun yazdim esim.ben kızım kör ebe oynarken kızımin gözünü bağlayınca eşime yazıyı gösterdim ve o arada video alıyordum adam şok oldu kızım öğrenmesin diye sus işareti de yaptım hala soktaAy maşallah tebrikler canım aynı değerle ögrenmişiz benimde 26.21 di![]()
Acil doktorları cins bende beta takibi için gittim bir kaç bahane uydurdum bana idrar ver gel sonra konuşuruz dedi kan dedim gerek yok şuan kana dedi bende döndüm eve gıcık olmuştum sanki ellerine yapısacakgurbetsel ben doktora sinir oldum, şikayet et
Evet biz rahime değdiği an tutmuşuz çocukları hazırda bekliyor muşuzSende o zaman erkencisin benim gibi çok sabırsızlık eşime bile supriz yapmak istiyordum ama akşam kâğıda baba oluyorsun yazdim esim.ben kızım kör ebe oynarken kızımin gözünü bağlayınca eşime yazıyı gösterdim ve o arada video alıyordum adam şok oldu kızım öğrenmesin diye sus işareti de yaptım hala sokta![]()
Ben de istanbul canım hangi hastaneye gidiyorsunİstanbul canım sen
Gözünaydın canım sağlıkla gelir inşallah. Belki kimyasal olmaz bu sefer kötü düşünme hemen sağlıkla ilerlesin inşallah.Kızlar değerim 14 çıktı biraz düşük geldi kimyasal daha önce yaşadım bu da mı öyle acaba
Kuzum Allahın isini bilemeyiz. Ama bu tarz örnekler çok olabiliyorEtrafımdaki herkes oğlan gözüyle bakıyor bana.
Kızlar benim yumurtladığım günün 1-2 sonrasında yanlış hatırlamıyorsam bi rüya gördüm. Oğlum oluyordu kucağımda küçücük bir kundakta çok güzel yenidoğan şapkası vardı. Sabah o kadar huzurlu uyandım ki rüyamı eşime anlatırken ağladım. Şimdi düşünüyorum da belki de tam o gün ruhuna can geldi tüylerim diken diken hala düşündükçe
Düsuk cikmasi muhim degil kuzum 2 gunluk artisina bak. Regl zamanini gecmis miydinKızlar değerim 14 çıktı biraz düşük geldi kimyasal daha önce yaşadım bu da mı öyle acaba
Erken öğrenmişsindir canım. Artışı iyiyse sorun yok hiçKızlar değerim 14 çıktı biraz düşük geldi kimyasal daha önce yaşadım bu da mı öyle acaba