- 9 Aralık 2014
- 421
- 524
- 303
- 38
Çok teşekkürler canım sende canını sıkma yani basit bir ilaç ile düşen bir değer ama mutlaka kontrolde sormalisinGeçmiş olsun D dilarazeynel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler canım sende canını sıkma yani basit bir ilaç ile düşen bir değer ama mutlaka kontrolde sormalisinGeçmiş olsun D dilarazeynel
En kısa zamanda aramızda görmek nasip olur insallahBen iyiyim kimyasal sonrası işte şuan tiroid şeker vitaminler bunları düzeltmeye çalışıyorum Şubat ayı gibi tekrar denemek istiyorum bakalım dua bekliyorum hamislerimden. Hep takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah teşekkür ederimEn kısa zamanda aramızda görmek nasip olur insallah
Yok büyük ihtimal beta 3 bin falandı vajinal ultrasonla bakılmadı hiç kanama kötü mü bilmiyorum ama duphaston verdiBeta 934 ken mi gözüktü
Vajinal ultrason mu
Kanama alanı kötü bir şey mi
Panik olduğunda eline bir buz alır mısın. Belirtilerin gayet normal kuzum. O oğne batma hissi bende de olmuştu. Ben daha eylül ayında 4 saatlik ameliyat oldum. Şuan karnımın içi morarmış gibi ağrıyor. Telaş etmeeeeKızlar merhaba kendimi iyi hissetmiyorum. Panik duygusu yayıldı yine tüm vücuduma. Bugün hissettiklerim
Kasık ağrısı
Sol tarafta gaz varmış gibi hafif sola kayık ağrı
2-3 kere vajinamın ilişki deliğinin oraya iğne batma hissi
Bu ağrılar çok sık bende günde 10 kere oluyordur herhalde ağrı şiddeti 10 üzerinden 1 den 4 e kadar değişiyor
Çok korkuyorum.
Tek taraflı olan ağrı korkutuyor. Hep oram ağrırdı öncekilerde de. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum o ağrılar şiddetliydi nefes kesici yürümekte zorlanıyordum. Ama işte biraz moralim bozuldu bugün çok zor bir şeyPanik olduğunda eline bir buz alır mısın. Belirtilerin gayet normal kuzum. O oğne batma hissi bende de olmuştu. Ben daha eylül ayında 4 saatlik ameliyat oldum. Şuan karnımın içi morarmış gibi ağrıyor. Telaş etmeeeeyarin da dayan pazartesi görucen insallah
Ay bu buz garip bir şekilde çok iyi geldi banaPanik olduğunda eline bir buz alır mısın. Belirtilerin gayet normal kuzum. O oğne batma hissi bende de olmuştu. Ben daha eylül ayında 4 saatlik ameliyat oldum. Şuan karnımın içi morarmış gibi ağrıyor. Telaş etmeeeeyarin da dayan pazartesi görucen insallah
Rabbim kolaylıkla nasip etsin sağlıkla kuzum. Yumurtlama destekleyici takviye kullanabilirsin o dönem. İyi gelirBen iyiyim kimyasal sonrası işte şuan tiroid şeker vitaminler bunları düzeltmeye çalışıyorum Şubat ayı gibi tekrar denemek istiyorum bakalım dua bekliyorum hamislerimden. Hep takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorum
Sen bilirsin yavrum sıra sistemi varsa bakarsın. Ya da özele gidiceksinÇok var be perşembeye benim o zamana kadar gitmem lazım bence
Beyni uyarıyor balım. Panik atak ve anksiyete kriz anında yoğun kaygı ya da nefes daraltacak kadar stres olduğunda buz tutduğun zaman beyin keskin bir sekilde baska bir seye uyarılıyor. Rahatlama yaratıyot.Ay bu buz garip bir şekilde çok iyi geldi bana
Nedir bunun anlamı![]()
Benim de tek taraflı sızlamalarım batmalarım oldu bu da çok normal. Ama senin aklın direkt kötü tecrubelere kayıyor. Ki bu da normal. Hafif agri hissetmen aksine çok iyi çunkü bir süreç var icinde suan hazırlık var buna yor o ağrıları daha dogrusu yormaya calisTek taraflı olan ağrı korkutuyor. Hep oram ağrırdı öncekilerde de. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum o ağrılar şiddetliydi nefes kesici yürümekte zorlanıyordum. Ama işte biraz moralim bozuldu bugün çok zor bir şey
Buzu denicem çok teşekkür ederim![]()
Ayyy inşallah rahat bi nefes alırım ben de sonrasında sadece bebeğimin ve kendi sağlığımı düşüneceğim. Bundan sonra buz yakın arkadaşımBenim de tek taraflı sızlamalarım batmalarım oldu bu da çok normal. Ama senin aklın direkt kötü tecrubelere kayıyor. Ki bu da normal. Hafif agri hissetmen aksine çok iyi çunkü bir süreç var icinde suan hazırlık var buna yor o ağrıları daha dogrusu yormaya calisbenim bicak saplaniyordu ben de o yuzden korkmustum. Hatirlarsin belki ben de kotkuyordum dış diye. Ama bak normalmis. Sende de öyle olacak insallah guzelim
![]()
Öncelik kendi sağlığın sonra bebis zaten saglikla gelirAyyy inşallah rahat bi nefes alırım ben de sonrasında sadece bebeğimin ve kendi sağlığımı düşüneceğim. Bundan sonra buz yakın arkadaşım![]()
Amin canım sağol. Kullanıyorum inositol OMEGA d vit folik asit tüm tuşlara basıyorumRabbim kolaylıkla nasip etsin sağlıkla kuzum. Yumurtlama destekleyici takviye kullanabilirsin o dönem. İyi gelir
Ben elenetal 1 kullanıyordum onun içinde folik asitte var seende hamilesin galiba şuan senin içinde iyi olabilir hem diğer vitaminlerde var içindeKızlar folik asit olarak hangi marka kullaniyorsunuz
Özel yok ki yaşadığım ilçedeSen bilirsin yavrum sıra sistemi varsa bakarsın. Ya da özele gidiceksin
Evet hamileyim galiba daha önceden de başlamıştım folicade marka ama şimdi iş ciddilesince sizlere de danışmak istedimBen elenetal 1 kullanıyordum onun içinde folik asitte var seende hamilesin galiba şuan senin içinde iyi olabilir hem diğer vitaminlerde var içinde