Yok yok içmiyorumm 10 aralık eşimin doğum günü nasip olursa ona sürpriz yapmak istiyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş sen de dua et lütfen çok teşekkür ederimİnşallah döllenmiştir ve sağlıkla tutunuyordur. Ağrı kesici falan içme yavrum dikkat et. Dua oku elini rahim kısmına koyup bol bol. Güzel haberleri alne demek yavrum hepimiz aynı yolun yoldaşlarıyız
Doğumgünlerinde bi hikmet var benceYok yok içmiyorumm 10 aralık eşimin doğum günü nasip olursa ona sürpriz yapmak istiyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş sen de dua et lütfen çok teşekkür ederim
Tamam direkt atarım burayaTeşekkür ederim kuzugörüşürüz
İnşallah verebilirsin kan bugün sen de değerini yaz verirsen bakalım nasıl gidiyor ben girince okurum bi ara inşallah
Günaydin canım inşallahGünaydınpazar sabahınız güzel geçsin kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın canlar
Nasılsınız
Güzel geçiyor, hazır kahvaltıya uyandım bugüm çok mutluyum şu anGünaydin canım inşallah❤ seninde ❤
Oy oy harika bende istiyorum hazır kahvaltıGüzel geçiyor, hazır kahvaltıya uyandım bugüm çok mutluyum şu ankan vericem 1-2 saate bakalım neler olacak. Nasılsın bugün
Bulantılar fena mı? Anneyle aynı yerde oturmak şansOy oy harika bende istiyorum hazır kahvaltımaşallah size Allahım nazardan esirgesin afiyet olsun
Bende bekliyorum belki canım anam arar kahvaltıya çağırır annemle aynı mahallede oturuyoruz
Ay cok heyecanlı bekliyorum sonucu
İyiyim cok şükür bulantılar dısında öyle agrım sızım pek yok hafif kasık larda olanları saymıyorum bulantı olmasa cok rahat geçecektisen nasılsın
Direkt cuma günü hamilelik şüphesiyle kan verdim doktor pazar günü tekrarla dedi dedim o kadar hemen tamam dedi açıklamaya da gebelik testi yazdı girdim doktora gidip verebilirsiniz kanınızı dedi bende sasirdimNe dedin peki beta baktırmak istiyorum mu? Sorun çıkmadığına sevindim canım. Artmıştır ben inanıyorum evde rutin işleri halledene kadar yüklenir
Ağustos ortası doğum olursa 4 ay doğum izni oluyor aralığa kadar ücretli izin sonra da 1 ay ücretsiz izin alıp ilk dönemi kapatabiliriz ben öyle düşünüyorum sonra da zaman ne gösterir bakacagiz@matmatt D dilarazeynel kızlar doğumunuz aynı aylara denk gelir, sezon başı okulunuz da tatil olur di mi öyle denk geliyor
Ben ilk doğumda özelde çalışıyordum bu kısımları pek bilmiyorum ama chatgbt bana yaza gelen doğum öncesi iznin doğum sonrasına aktarılır dedi öyle değil miTarih pek iyi değil aslında güzel ayarlanabilse doğum kasımda olsa öncesinde 2 ay izin sonrasında 2 ay izin 1. Dönemi kapatırdık.
Benim arkadaşım ağustosta doğurdu izni çok verimsizz oldu.
Allah o günleri göstersin de ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum nasip olursa
Ya masallah gunaydin bende 39 yasinday8. 13 aydir ugrasiyorum oolmuypr 5 yasinxa bir kizim var. Amh kac senin canimBenim 8 yaşında bir kızım var yas 39
Ben amg falan hiç batırmadım canım çünkü daha geçen ay karar verdim kadın doğuma gittim ultrason ile baktı gayet sagliklisin dedin kan değerlerime bakti sadece tah yüksekti ilacının dozunu yükseltti çarşamba kontrolüm vardı ama ben yine de ovulasyon testi aldim onunla ilerlerdim çok şükür ilk ayda oldu ilk gebeligimde 8 ay neler neler denemiştim kürler ovulasyon testleri ama ne zaman doktordan randevu alıp boşverdim o ay hamile kalmistimYa masallah gunaydin bende 39 yasinday8. 13 aydir ugrasiyorum oolmuypr 5 yasinxa bir kizim var. Amh kac senin canim
Tam tersi olmusuz benkmde ilki hemen olmustu bu ugrastiriyor. Doktor bana rezervin azalmis ama dogal yolla hamile kalabilirsin dedi. 13 ay ama bu 13 ayda ovu fakan hic dikkat etmemistim 3 aydir dikkat ediyorum bakalkm dpo 13 bugun.Ben amg falan hiç batırmadım canım çünkü daha geçen ay karar verdim kadın doğuma gittim ultrason ile baktı gayet sagliklisin dedin kan değerlerime bakti sadece tah yüksekti ilacının dozunu yükseltti çarşamba kontrolüm vardı ama ben yine de ovulasyon testi aldim onunla ilerlerdim çok şükür ilk ayda oldu ilk gebeligimde 8 ay neler neler denemiştim kürler ovulasyon testleri ama ne zaman doktordan randevu alıp boşverdim o ay hamile kalmistim
Bence ovulasyon testi önemli ya çünkü belli olmuyor yumurtanın ne zaman çatlayacaktı en azından ihtimalleri çoğaltiyoruz. Test yaptın mı bu arada hicTam tersi olmusuz benkmde ilki hemen olmustu bu ugrastiriyor. Doktor bana rezervin azalmis ama dogal yolla hamile kalabilirsin dedi. 13 ay ama bu 13 ayda ovu fakan hic dikkat etmemistim 3 aydir dikkat ediyorum bakalkm dpo 13 bugun.
:)) kaç bekliyorsun betaDirekt cuma günü hamilelik şüphesiyle kan verdim doktor pazar günü tekrarla dedi dedim o kadar hemen tamam dedi açıklamaya da gebelik testi yazdı girdim doktora gidip verebilirsiniz kanınızı dedi bende sasirdim
26ydi 49a çıkmış beta ben bayağı erken öğrendiğim icin:)) kaç bekliyorsun beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?