Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bebekleri çok küüçük kucağıma aldım ne yapacağımı bilemedim bi de hep ağladı eşimle birbirimize bakıp durduk ne halt yiyecez biz der gibiçok mu var gelmelerine. Benimkinin adı da şu an 3 susam
![]()
:) dilini zamanla çözeriz biz de, anlarız derdi ney. Komikmiş halinizAy bebekleri çok küüçük kucağıma aldım ne yapacağımı bilemedim bi de hep ağladı eşimle birbirimize bakıp durduk ne halt yiyecez biz der gibi![]()
Dikkat et kendine, yediğine içtiğine. Sağlıkla neşeyle güzel haberler al çiçeğimGerçekten miinşallah sorunsuz artar canım daha önce düşüğüm oldu o yüzden tedirginim salı tekrar bir kan vereceğim
![]()
Braun koltuk altı 5 10 saniyede ölçüyor alın içinde wee güzel kulakta var bende braun ama arada onun kalibresi oynuyor
Aminİnşallah canım
Tüm gün sürünce çok zorluyor gerçekten
Bulantı bebeğin varlığına işaret diye düşünüp sabrediyorum![]()
Aynen öyle canım bez de bile 1 numara fazla alma 2 ye cabuk geçiliyor kıyafette doğduktan sonra kiloya ihtiyaca göre alınır beşik bebek arabası bunları erken alabiliriz zamdan korunmak adınaZaten hemen büyüyormuş ki yeni doğan çok fazla almamak lazımmış
Cok fazla kafaya takıyorsun kendini hasta ediceksin psikolojinide bozucaksın yapma böyle cok fazla olumsuz düşünüyorsun kendine bunu yapma bebeğine de öyle olumlu düşün iyi düşün iyi olsun bak değerlerinde gayet güzel artmış cok şükür keseyide görüceksin inşallahKızlar merhaba, akşam üstü yine solumda ağrı oldu. Ben de sinir boşalması ağlama biraz da panik yaptım baya kötüydüm. Eşim yanımdaydı sakinleştirmeye çalışıyordu. Habire test yap diyordu ben de testlerimi göstermek zorunda kaldım pek sürpriz olmadı yani
Ben kötü olunca acile gittik beta bakalım diye
3 Aralık 208
5 Aralık 688
7 Aralık 1629 çıktı.
İdrar testi verdim normalmiş
Yarın da nasipse randevum var ve kese görmek istiyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen![]()
Selam canım hoşgeldin hayırlı olsun tebrik ederim gayet iyi bir değer önemli olan 2 günde 1 olan artışSelamlar öncelikle sağlıklı bebişler diliyorum herkeseBugün gebelik haberimi aldım dpo 13 beta 32 çıktı sizce düşük mü?
Evet haklısın valla bugün gidicem okul çıkışı biraz da onun stresi etkiledi beni. Lütfen kızlar dualarınızı esirgemeyin her şey yolundadır umarımCok fazla kafaya takıyorsun kendini hasta ediceksin psikolojinide bozucaksın yapma böyle cok fazla olumsuz düşünüyorsun kendine bunu yapma bebeğine de öyle olumlu düşün iyi düşün iyi olsun bak değerlerinde gayet güzel artmış cok şükür keseyide görüceksin inşallah
Ama bu şekilde kafaya takarak devam etme bu süreç cok uzun bir süreç önümüzde 9 aylık bir periyot var sakın kalmaya calıs lütfen ❤
Cok dua edicem merak etme herşey yolunda içini ferah tutEvet haklısın valla bugün gidicem okul çıkışı biraz da onun stresi etkiledi beni. Lütfen kızlar dualarınızı esirgemeyin her şey yolundadır umarım![]()
Bende bi kaç saate gideceğim o kadar korkuyorum ki olumsuz bişey söyler diye uyuyamadım inşallah güzel haberler alırız keseyi bebeği görürüzEvet haklısın valla bugün gidicem okul çıkışı biraz da onun stresi etkiledi beni. Lütfen kızlar dualarınızı esirgemeyin her şey yolundadır umarım![]()
Çok teşekkür ederim canım sağolCok dua edicem merak etme herşey yolunda içini ferah tut❤
![]()
Betan kaçtı en son ve ne zaman baktırmıştınBende bi kaç saate gideceğim o kadar korkuyorum ki olumsuz bişey söyler diye uyuyamadım inşallah güzel haberler alırız keseyi bebeği görürüz![]()
Cuma kan verdiğimde 1.571 çıktı normalde dün vermem gerekiyordu bugün gideceğim diye vermedim 4 falan olmuştur diye düşünüyoruz 48 saatten fazla oldu değerlerimde 3’e yakın artıyordu inşallah bir sıkıntı yokturBetan kaçtı en son ve ne zaman baktırmıştın
Eşim biraz 2-3 gün daha bekleyelim karından görür diyor da bekleyecek halim yok bi an önce görmek istiyorum. Sıkıntı olmuyormuş alttan muayene sanırım. Ya zaten sıkıntı yaratacak olsa doktorlar bunu yapmaz bence sizce kızlar
Ben dün verdim 1600Cuma kan verdiğimde 1.571 çıktı normalde dün vermem gerekiyordu bugün gideceğim diye vermedim 4 falan olmuştur diye düşünüyoruz 48 saatten fazla oldu değerlerimde 3’e yakın artıyordu inşallah bir sıkıntı yoktur
Bende öyle düşünüyorum sıkıntı olsa doktor neden oradan baksın ki
İnşallah güzel haberler alırızBen dün verdim 1600
Bugün 2500 civarı olmuştur diye düşünüyorum. İnşallah gözükür de en azından rahim içi gebeliğim olduğu anlaşılır böyle olursa ağrılarımdan da korkmam![]()