• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 18,4%
  • Kasım

OY: 24 63,2%
  • Aralık

OY: 7 18,4%

• Ankete Katılan
    38
Kızlar özelde istediğim doktor vardı, ona da 16’sında randevu var. Kısmet böyle benim herhalde :D Özeldeki 16, devletteki 18.
Arkadaşımla da konuştum devlette kıza kalp atışı dinletmiş 2 saniye. Tamam duydun herhalde deyip hemen çekmiş :) Allah Allahh ya. Bi de örtü mörtü de vermemiş bi peçete vermiş kapaması için, elbise varmış o gün üzerinde rezaletti diyor :D son durum bu şekilde

Kızlar özelde istediğim doktor vardı, ona da 16’sında randevu var. Kısmet böyle benim herhalde :D Özeldeki 16, devletteki 18.
Arkadaşımla da konuştum devlette kıza kalp atışı dinletmiş 2 saniye. Tamam duydun herhalde deyip hemen çekmiş :) Allah Allahh ya. Bi de örtü mörtü de vermemiş bi peçete vermiş kapaması için, elbise varmış o gün üzerinde rezaletti diyor :D son durum bu şekilde

kontrol ve dogumunu ozelde tahlıllerını devlette yaptır :)

Ben iki ayrı özel hastaneye gidiyorum, kalp atışını çok uzun dinletmiyorlar canım
2 saniyeden uzun tabii de, dakikalarca değil 😄
Biraz dinletip kapatıyorlar
Özele gittiğinde 6+5 olacaksın, kalp atışını duyabilirsin

Ona benzer bir şeyler yapacağım ben de bakalım tabii ki zaman ve durumlar ne gösterecek :)

doktorun anlayıslı biri cıkarsa kabul ediyor cogu doktor devlet has. yapılan sonuclara bakmayı bazıları da illa kendı hastanesinde istiyor. inşallah karsınıza anlayıslı guzel bır doktor cıkar:*

Ben iki ayrı özel hastaneye gidiyorum, kalp atışını çok uzun dinletmiyorlar canım
2 saniyeden uzun tabii de, dakikalarca değil 😄
Biraz dinletip kapatıyorlar
Özele gittiğinde 6+5 olacaksın, kalp atışını duyabilirsin
Ben hallederim onu sen merak etme uzun da dinlerim kısa da dinlerim video da çekerim yaparım bir şeyler :D her seferinde tabii izin vereceklerini ben de zannetmiyorum da inşallah ya inşallah gittiğin zaman kalp atışını da duyabilirim işte o zaman var ya tadından yenmez gerçekten. Hem kese görürüm hem yol görürüm hem kalp atışı duyarım inşallah bakalım o zaman daha kolay ilerler artık süreç. Bugün nasılsın keyifler nasıl

doktorun anlayıslı biri cıkarsa kabul ediyor cogu doktor devlet has. yapılan sonuclara bakmayı bazıları da illa kendı hastanesinde istiyor. inşallah karsınıza anlayıslı guzel bır doktor cıkar:*
Yani benim doktorun namını ben biliyorum ya dışarıda yaptırıyor herkes tahlilleri ve ona götürüyorlar sıkıntı yapmıyormuş öyle şeyleri. Sadece bu kan tahlili için zaman geçmiş falan derler mi diye söyledi benim arkadaşlar onu da yakın zamanda bir kere daha tekrarlatayım sağlık ocağına o şekilde gideceğim.

Back
X