Ay inşallah ya sınavdan önce kalsam bile okeyim sınav zamanına denk galmesindeBence KPSS çalış. Bebek sonra da olabilir fakat sınavın tarihi belli. Atanma hediyen olur belki de bebeğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah ya sınavdan önce kalsam bile okeyim sınav zamanına denk galmesindeBence KPSS çalış. Bebek sonra da olabilir fakat sınavın tarihi belli. Atanma hediyen olur belki de bebeğin
AminnnDuygusal ve romantikhayalini yaşamak da nasip olsun
Evet bende oluyor. Kendini çok yormamaya çalış, bir noktadan sonra artıyorKızlar çok yürüyünce yorulunca kasığınızda ağrı oluyor mu tek taraflı falan
Kuzumm unutmamışsın beni. Ben çalışıyorum ya maalesef pek giremiyorum buralara nasıl gidiyor henüz yazılarınızı okuyamadımO orguseverkiz nerelerdesin?
Unutmam çünkü sen pozitif fotoğraf ve yerleşme belirtilerini sayınca test yapmıştımKuzumm unutmamışsın beni. Ben çalışıyorum ya maalesef pek giremiyorum buralara nasıl gidiyor henüz yazılarınızı okuyamadım
Kız ben uyumuşum ya akşam. Aa aa ne tuhaf. Sabah 5’te de dikildim ayağa. Sana yazacakkenselogi bugün senim dpo 10 mu 11 mi? Sen hiç ovulasyon yapmış mıydın gebelik öğrenince. Elinde varsa bi yapar mısın
![]()
Ya bu ay tutsa da doğum tarihi de garanti mi. Şimdi ban ağustos çıkıyor. Bu at tutanlara eylül sanırım. Belki başı belki sonu. Nasip her şey. Gönlünce olsunÇok doğru bu ay bi kere girdik ilişkiye olmaz diye güveniyorum bir yıldan fazladır dlmuyodu zaten acıkçası aklımdüki şubat mart gibi aşılama cok teşekkür ederim birilerinin fikrine ihtiyacım vardı
Bugün baya avm gezdik en son takatim kalmadı karnım ağrıdı çok aşırı yoruldum. Eşim de Sen hiç gezmekten yorulmazdın hayırdır diyor. Karnım ağrıyor diye geçiştirdim.
Sürprizi kendi kendine vermiş o zaman enişte. Keyfin nasıl iyi hissediyor musun bugünYa ben cok şüphe edince eşime dedim kesin var oda yoktur falan dedi biraz iddalasma oldu sonra test almıştım sabah yapcam dedim şimdi yap dıe ısrar edince öğrenmiş oldu![]()
Gözün aydınnnSelamlarrr ben de 29 yaşındayım, 1,5 yıllık evliyim. Balıkesir’de yaşıyorumdaha yolun başındayım hamileyim diyemiyorum bile kesinleşmiş gibi gelmiyor
Sat 29 ekim, Bat 29 kasımdı o gün beta 93 çıktı 2 gün sonra (yani dün) 197 çıktı. Dün devlet hastanesine gittim tahlillerimi yaptı haftaya cuma gel görürüz dedi. Çok uzun geldi bana. Keseyi en erken ne zaman görürüm ki
![]()
Yavrum sen ne zaman öğrendin, hoş geldinEvet bende oluyor. Kendini çok yormamaya çalış, bir noktadan sonra artıyor
Amin canım bugün nasılsın bakimm :) anne adayıAaa üçünüzede diyince insan kendini değişik hissediyormuş henüz kimse bilmiyor eşim ve burdaki kızlaramin herkesin sağlıklı huzurlu bir hamilelik dönemi olsun inşallah hiç üzülmeyelim kontrollerimizden hep gülerek çıkalım hepimiz inşallah
![]()
Evet sanırım arkadaşım da ağrılarından bahsediyordu. Regl dönemi çok ağrı çekiyormuş. Migreni de olduğunda baya zorluyormuş o da çıkarttırdı artık. Demek ki hissedilmiyor. Ben demir gibi hissiyat olarak düşünmüşüm hepBendede spiral vardı 15 ekimde çıkardım 5 yıldır takılıydı enfeksiyon yaptı oyüzden çıkarmıştım üstüne gebe kaldım ama hiç hissetmiyordum ben adet dönemi yada sonrasında da hissedilen birşey deilki sadece agrısı cok oluyor regl dönemi kanamayı arttırıyor bide adet düzenini bozuyor uzatıyor yada kısaltıyor benim mesela 9 gün sürüyordu ve adet düzenim cok uzamıştı 30 40 gün arası oluyordum
1. De yılbaşı zamanıydı ağaç süslemiştik altında hediyeler vardı. Dedim her gün bir hediye açalım. Küçük bir kutuya testimi koymuştum. 2. De kasabadaydık biber topladım sabah 3-5 tane onları gösteriyordum sırayla en son testi çıkardım.ya kıyamammm. Nasıl söyleyeceksin peki
Canım kaset test yaptın mı dün ya da bugünHaklı haklı dünki kan sonucum beta 198rakamları tahmin ediyor hepsinide biliyor maşallah artık kaçıncı hissi kuvvetliyse
![]()
Bu normal çekim. Flaşla çekince daha da belli oluyor.Döngümün 33. Günü bat bugün ya da yarın
3 gündür sabah yapıyorum sırayla yazdım. Nasıl sizce kızlar ?
Testi böyle olup kan verince beta kaç çıktı. Bana göre 80-90 a yaklaştı gibi geliyor.
Döngümün 33. Günü bat bugün ya da yarın
3 gündür sabah yapıyorum sırayla yazdım. Nasıl sizce kızlar ?
Testi böyle olup kan verince beta kaç çıktı. Bana göre 80-90 a yaklaştı gibi geliyor.