• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 10 66,7%
  • Aralık

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
1. De yılbaşı zamanıydı ağaç süslemiştik altında hediyeler vardı. Dedim her gün bir hediye açalım. Küçük bir kutuya testimi koymuştum. 2. De kasabadaydık biber topladım sabah 3-5 tane onları gösteriyordum sırayla en son testi çıkardım.
allahım nasip ederse sağlıklı olursa Salı günü yıldönümümüz kitabın arasına koyucam kese ultrasonunu. Tabii gözükürseeee 🥹🥹🥹
Kız seni yerim ben ya romantik romantik şeyler yapmış, ay inşallah kese görünür de çok güzel olur. Bana da fikir versene

Döngümün 33. Günü bat bugün ya da yarın
3 gündür sabah yapıyorum sırayla yazdım. Nasıl sizce kızlar ?
Testi böyle olup kan verince beta kaç çıktı. Bana göre 80-90 a yaklaştı gibi geliyor.
Yavrum güzel görünüyor maşallah beta’dan ben anlamam

Kızlar günaydın sabah beşte uyandım biraz zaman geçirip yine uyumuşum aman Allah’ım ben de bir rüyalar bir rüyalar, odamın camini açıyorum belediye çalışanları var kocaman bir havuz yapıyorlar ama havuz da bizim şişme havuzlar var ya aynı ondan ama boyu da çok büyük. Belediye diyorum neden plastikten yapıyor acaba diyorum, neyse diyorum evim daha da değerlenecek iki katına çıkar artık diyorum fiyatı :))) sonra neyse Müge Anlı açıktı arkada yeniden bir uyandım dalmışım bu sefer de stüdyoda reklam vermişler ben de konuk olan misafirler var ya onlarla beraber stüdyo’nun en altına iniyorum, onları dinliyorum :D tam konuşmak istiyorum ama beni görmediklerini fark ediyorum sonra yine orada da yorgan yastık varmış orada da uyuyorum yorganın altına geçiyorum :)) bir tanesinde de yine odamın camini açıyorum bu sefer de çok güzel çiçekler dikili bir toprak görüntüsü var, sıra sıra biraz uzun boylu lavanta gibi ama rengi lavanta değil. Bunların hepsini 1 saat içinde gördüm. Sürekli uyandigimi sanıp aslında uyuyormuşum. 🪷🌷🪻

Kızlar günaydın sabah beşte uyandım biraz zaman geçirip yine uyumuşum aman Allah’ım ben de bir rüyalar bir rüyalar, odamın camini açıyorum belediye çalışanları var kocaman bir havuz yapıyorlar ama havuz da bizim şişme havuzlar var ya aynı ondan ama boyu da çok büyük. Belediye diyorum neden plastikten yapıyor acaba diyorum, neyse diyorum evim daha da değerlenecek iki katına çıkar artık diyorum fiyatı :))) sonra neyse Müge Anlı açıktı arkada yeniden bir uyandım dalmışım bu sefer de stüdyoda reklam vermişler ben de konuk olan misafirler var ya onlarla beraber stüdyo’nun en altına iniyorum, onları dinliyorum :D tam konuşmak istiyorum ama beni görmediklerini fark ediyorum sonra yine orada da yorgan yastık varmış orada da uyuyorum yorganın altına geçiyorum :)) bir tanesinde de yine odamın camini açıyorum bu sefer de çok güzel çiçekler dikili bir toprak görüntüsü var, sıra sıra biraz uzun boylu lavanta gibi ama rengi lavanta değil. Bunların hepsini 1 saat içinde gördüm. Sürekli uyandigimi sanıp aslında uyuyormuşum. 🪷🌷🪻
böyle durumda genelde .... açık kalmış deriz ama :D:D:D hayır olsun diyelim:D

böyle durumda genelde .... açık kalmış deriz ama :D:D:D hayır olsun diyelim:D
Sağ ol canım çok teşekkür ederim tatlı yorumun için sana da günaydın nasılsın bugün :D

Sağ ol canım çok teşekkür ederim tatlı yorumun için sana da günaydın nasılsın bugün :D

hahaha hiç sakin progeston fitilden herhalde memelerim patlıcak ama olsun yine de iyim kgmşglfh:Dsen nasılsın kuzum bugun kız sen eşine demedin mi daha.

hahaha hiç sakin progeston fitilden herhalde memelerim patlıcak ama olsun yine de iyim kgmşglfh:D
Asıl sana hayrolsun o zaman :D Yan etki mi belirti mi göriciiiz :) Yoğun mu işler bugün

Kız seni yerim ben ya romantik romantik şeyler yapmış, ay inşallah kese görünür de çok güzel olur. Bana da fikir versene
instagramda akım videoları var challange gibi onu yapalım derdim kamera karşısında. Video başladıktan sonra ilk yapardık sonra bi anda testi çıkartabilirsin çok romantik olur. Ben kamerayı açtığım an anlar öncekilerde hep video çekmiştim çünkü 😼
Tam 1 yıl olacak o videoları açıp izleyemedim bile cesaret edemedim silmeye de kıyamamdım

instagramda akım videoları var challange gibi onu yapalım derdim kamera karşısında. Video başladıktan sonra ilk yapardık sonra bi anda testi çıkartabilirsin çok romantik olur. Ben kamerayı açtığım an anlar öncekilerde hep video çekmiştim çünkü 😼
Tam 1 yıl olacak o videoları açıp izleyemedim bile cesaret edemedim silmeye de kıyamamdım
kız sen yengeç balık burcu falan mısın ya:D

Üzülme be canım ❤️‍🩹 çok kırıcı ve yorucu olduğunun farkındayım, silme de zaten onlar da yine çok güzel anılar sonu kötü bitse de. Hayatta zaten hep mutluluk yok hüznü birlikte yaşamak da güzel.

Ben biraz duygusalım kızlar. Özellikle sürekli gittiğim kadın doğumcu var. Afedersiniz her odaya girdiimde gözüm doluyor bazen ağlıyorum. Adam da diyor sen hep ağlıyorsun. Dedim hep kötü haber veriyorsunuz çünkü diye 🥺
Yani resmen travmam tetikleniyor. İlk olayda o kadar travma yaşadım ki bir de ülkemizde kürtaj çok kötü lanse ediliyor. Memleketten uzaktayız sadece eşim vardı. Bi anda kürtaj dendi. Ondan sonra 1-2 ay travma sonrası stres bozukluğu yaşadım. Zeka geriliği falan oldu sandım sudoku çözdüm bol bol ahahaha 😂

Canım kaset test yaptın mı dün ya da bugün
Ben ilk kan verdiğim gün test yaptım 2 tane kan testim ilk 13,14 çıkmıştı ama testlerim negatifti çünkü testler 25 üstünü algılıyormuş
Sonra bi daha yapmadım bu akşam kan vereceğim 48 saat olacak

Sürprizi kendi kendine vermiş o zaman enişte. Keyfin nasıl iyi hissediyor musun bugün
Evet öyle oldu 😂 hislerime guvenmeliydi 😂 keyfim iyi aslında agrı sızı yok sadece bulantılar benı mahvetti kusuyorum yine aynı suandada felaket bulantım var ögürmekten içim dısıma çıktı ama miğde boş kusamıyorum
Sen nasılsın ❤

Evet sanırım arkadaşım da ağrılarından bahsediyordu. Regl dönemi çok ağrı çekiyormuş. Migreni de olduğunda baya zorluyormuş o da çıkarttırdı artık. Demek ki hissedilmiyor. Ben demir gibi hissiyat olarak düşünmüşüm hep :D pardonn
Yok canım öyle küçük birseyki nasıl hissediceksin bide rahim agzında hissetmek imkansız gibi bişi 😂 sadece ağrılar ve adet düzeni değiştiği için biliyorsun spiral var ordan belli edio kendini😂

alsimist alsimist yavrum günaydın. Lh sormuştun, ekliyorum. Dpo13

Eklentiler

• IMG_2527.webp
    IMG_2527.webp
    117 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2525.webp
    IMG_2525.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 17
Back
X