• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 21,4%
  • Kasım

OY: 9 64,3%
  • Aralık

OY: 2 14,3%

• Ankete Katılan
    14
Evet öyle oldu 😂 hislerime guvenmeliydi 😂 keyfim iyi aslında agrı sızı yok sadece bulantılar benı mahvetti kusuyorum yine aynı suandada felaket bulantım var ögürmekten içim dısıma çıktı ama miğde boş kusamıyorum
Sen nasılsın ❤
Başladı mı bulantılar? Eyvah eyvah. Koku hassasiyeti nasıl? Geçmiş olsun, kolaylık olsun diyeyim :))) aynı ben de çok şükür iyiyim. Akşam erken uyumuşum, erken uyandım. Değişti uykum. Kahvaltı yapıyorum tek başıma :D

Döngümün 33. Günü bat bugün ya da yarın
3 gündür sabah yapıyorum sırayla yazdım. Nasıl sizce kızlar ?
Testi böyle olup kan verince beta kaç çıktı. Bana göre 80-90 a yaklaştı gibi geliyor.
Maşallah gayet güzel koyulasmıs 🥰 benim üstteki 2 kasım alttaki 31 Ekim'de yapmıştım 31 Ekim'de aynı gün kanda verdim 26.21 çıkmıştı 4 kasımda da sabah kan vermiştim 437.9 du 2 kasım hemen hemen 200 e yakın o civarladdaydı büyük ihtimal seninde tahmin ettiğin gibi olabilir şuanda 🥰

Eklentiler

• IMG_20251102_100737.webp
    IMG_20251102_100737.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 18
aa bak koyu oluyor ama geçen birinde de böyleydi ama regli olmuştu demekkı herkeste aynı olmuyor. selogi Dop 9 dayım bende:D
İnşallah bebeğin seninledir 💜 Bir kaç güne öğrenip bize de güzel haberleri verirsin. Heyecan var mı azıcık 🤏🏼 :))) Kız lh koyu görüp regl olanlar ya üstüne görüyorsa, ya da kimyasalsa? Beta mı vermek lazım acaba bilemedim. Testte pozitif görüp regl olan da var. Aynı güven :))

Maşallah gayet güzel koyulasmıs 🥰 benim üstteki 2 kasım alttaki 31 Ekim'de yapmıştım 31 Ekim'de aynı gün kanda verdim 26.21 çıkmıştı 4 kasımda da sabah kan vermiştim 437.9 du 2 kasım hemen hemen 200 e yakın o civarladdaydı büyük ihtimal seninde tahmin ettiğin gibi olabilir şuanda 🥰
Kasetten beta okuyor alfalar yaa M matmatt
:KK28:

İnşallah bebeğin seninledir 💜 Bir kaç güne öğrenip bize de güzel haberleri verirsin. Heyecan var mı azıcık 🤏🏼 :))) Kız lh koyu görüp regl olanlar ya üstüne görüyorsa, ya da kimyasalsa? Beta mı vermek lazım acaba bilemedim. Testte pozitif görüp regl olan da var. Aynı güven :))
valla bu ay bir sakinim ben cok heyecanlı değilim alıştı bunye ama rgli gunum geçerse kesin heyecanlanırım:D reglin 3 4 gun gecsın beta oyle ver bence ya sonra da beta kovalama derdine düşme diye o ara cok stres olanlar oldu burda boşver bekle modunda iyi testinde pozitif hiç kendini kasma :*

Başladı mı bulantılar? Eyvah eyvah. Koku hassasiyeti nasıl? Geçmiş olsun, kolaylık olsun diyeyim :))) aynı ben de çok şükür iyiyim. Akşam erken uyumuşum, erken uyandım. Değişti uykum. Kahvaltı yapıyorum tek başıma :D
Baslamamızmı 2 haftadan fazladır var daha da arttı 🥴 sağol canım ❤ oda fena normalde koku alma biri değilim pek şuan her koku geliyor
Bende erken yattım baş agrısından dayanamadım ilaçta içmedim şuanda hala hafif agrı var ama şükür daha iyiyim
Hamilelikte öyle oluyor 😂 afiyet olsun benim eşim evde bugün beraber yapıcaz hazırlıyoruz 🤭

Ben biraz duygusalım kızlar. Özellikle sürekli gittiğim kadın doğumcu var. Afedersiniz her odaya girdiimde gözüm doluyor bazen ağlıyorum. Adam da diyor sen hep ağlıyorsun. Dedim hep kötü haber veriyorsunuz çünkü diye 🥺
Yani resmen travmam tetikleniyor. İlk olayda o kadar travma yaşadım ki bir de ülkemizde kürtaj çok kötü lanse ediliyor. Memleketten uzaktayız sadece eşim vardı. Bi anda kürtaj dendi. Ondan sonra 1-2 ay travma sonrası stres bozukluğu yaşadım. Zeka geriliği falan oldu sandım sudoku çözdüm bol bol ahahaha 😂
Tamam ama artık olumsuzu çağırma lütfen. Hislerin düşüncelerin duyguların, şu an bebeğin için çok önemli bu şekilde düşünmemelisin. Acil buna çözüm bul. Herhangi bir sağlık sorunun yok çok şükür demek ki yaşaman gerekiyordu bunları yaşadın geldi geçti. Senin hormonlar da duygusal olmaya zorluyordur seni şu an :D sudoku iyiyimiş. Stres bozukluğu belirtileri neydi kuzum

Baslamamızmı 2 haftadan fazladır var daha da arttı 🥴 sağol canım ❤ oda fena normalde koku alma biri değilim pek şuan her koku geliyor
Bende erken yattım baş agrısından dayanamadım ilaçta içmedim şuanda hala hafif agrı var ama şükür daha iyiyim
Hamilelikte öyle oluyor 😂 afiyet olsun benim eşim evde bugün beraber yapıcaz hazırlıyoruz 🤭
Ne zaman geçecek bakalım bulantıların. Koku hassasiyeti bende hep ama hep var. Hormonlarla ne hale gelir bilmiyorum. Korona da olmuştum bana mısın demedi. Millette kalıcı koku yoksunluğu oldu, benim arttı :D O yüzden tehlikeli sular oralar :))
Teşekkür ederim canım 🙏🏼 Sizin de ellerinize sağlık, afiyet bal olsun. 🕯️ Romantik romantik yapın :)))

valla bu ay bir sakinim ben cok heyecanlı değilim alıştı bunye ama rgli gunum geçerse kesin heyecanlanırım:D reglin 3 4 gun gecsın beta oyle ver bence ya sonra da beta kovalama derdine düşme diye o ara cok stres olanlar oldu burda boşver bekle modunda iyi testinde pozitif hiç kendini kasma :*
Sağlık ocağına kendimi bildiriyorum :D yarın beta hcg alır. Öbür gün sonuç çıkar. Takviye falan verir. Benim sağlık ocağı doktorum da çok iyi nazar değmesin adama. Bat günümde gitmiş oluyorum bakalım kaç çıkacak

Sağlık ocağına kendimi bildiriyorum :D yarın beta hcg alır. Öbür gün sonuç çıkar. Takviye falan verir. Benim sağlık ocağı doktorum da çok iyi nazar değmesin adama. Bat günümde gitmiş oluyorum bakalım kaç çıkacak

haydin hayırlısı kız benim sağlık ocagında cok komık anım var vallahi cahillik daha iyi :D:D benevde idrar yaptım pozitif ama o kadar hastaydım kı grip allah ne verdiyse içiodum onceden:D sağlık ocagına gittim baya hastayım doktor ilaç yazarken gebelik ihtimali var mı dedi bende idrar yaptım pozitifdi ama daha kaıdn doğuma gitmedim dedim neyse ilaç yazmadı kan verdim yarın gel dedi neyse gittim adam hayırlı olsun dedi bende niye dedim beta 3000lerde dedi o ne dedim ay hamilesin işte dedi jkhfkjhglkjhg:D benim kabullenmeyiş kız o kadar hastaydım kı gozum bırsey gormuyırdu korona falan vardı o zamanlar:D

Unutmam çünkü sen pozitif fotoğraf ve yerleşme belirtilerini sayınca test yapmıştım:D yoksa battan 2 gün yapacaktım. Kolay gelsin, arada bakın da sen buralara :)) yarın sağlık ocağına, 14’ünde de kadın doğuma gideceğim heyecanlıyım biraz. Sen nasılsın
Benim bugün bat günüm adet olacağım diye ödüm patlıyor erken öğrenmek hiç iyi olmadı ya 😂 bende 22sinde gitmeyi düşünüyorum doktora. Belirtilerin ne durumda? Ben dün gece hiç uyuyamadım her yerim ağrıyo sanki bugün özellikle sağ bacağıma ve kalçama vuruyo. Aklımdan sürekli ya kimyasal gebelikse diye geçirmeden duramıyorum 😔

haydin hayırlısı kız benim sağlık ocagında cok komık anım var vallahi cahillik daha iyi :D:D benevde idrar yaptım pozitif ama o kadar hastaydım kı grip allah ne verdiyse içiodum onceden:D sağlık ocagına gittim baya hastayım doktor ilaç yazarken gebelik ihtimali var mı dedi bende idrar yaptım pozitifdi ama daha kaıdn doğuma gitmedim dedim neyse ilaç yazmadı kan verdim yarın gel dedi neyse gittim adam hayırlı olsun dedi bende niye dedim beta 3000lerde dedi o ne dedim ay hamilesin işte dedi jkhfkjhglkjhg:D benim kabullenmeyiş kız o kadar hastaydım kı gozum bırsey gormuyırdu korona falan vardı o zamanlar:D
O anki hastalığındandır o şapşiklik seviyesi diye düşünüyorum :D diğer ihtimali düşünmek istemiyorum:))) 3000 beta kaçıncı günlere denk geliyor sahi

O anki hastalığındandır o şapşiklik seviyesi diye düşünüyorum :D diğer ihtimali düşünmek istemiyorum:))) 3000 beta kaçıncı günlere denk geliyor sahi

regli gecıkmesı 7 ya da 8. gundü. hahahahaha bende düşünmek istemiyorum:D

Back
X