- 8 Eylül 2021
- 645
- 372
- 53
@alsimist yavrum günaydın. Lh sormuştun, ekliyorum. Dpo13
aa bak koyu oluyor ama geçen birinde de böyleydi ama regli olmuştu demekkı herkeste aynı olmuyor. selogi Dop 9 dayım bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@alsimist yavrum günaydın. Lh sormuştun, ekliyorum. Dpo13
Başladı mı bulantılar? Eyvah eyvah. Koku hassasiyeti nasıl? Geçmiş olsun, kolaylık olsun diyeyim :))) aynı ben de çok şükür iyiyim. Akşam erken uyumuşum, erken uyandım. Değişti uykum. Kahvaltı yapıyorum tek başımaEvet öyle olduhislerime guvenmeliydi
keyfim iyi aslında agrı sızı yok sadece bulantılar benı mahvetti kusuyorum yine aynı suandada felaket bulantım var ögürmekten içim dısıma çıktı ama miğde boş kusamıyorum
Sen nasılsın ❤
Maşallah gayet güzel koyulasmısDöngümün 33. Günü bat bugün ya da yarın
3 gündür sabah yapıyorum sırayla yazdım. Nasıl sizce kızlar ?
Testi böyle olup kan verince beta kaç çıktı. Bana göre 80-90 a yaklaştı gibi geliyor.
İnşallah bebeğin seninlediraa bak koyu oluyor ama geçen birinde de böyleydi ama regli olmuştu demekkı herkeste aynı olmuyor. selogi Dop 9 dayım bende![]()
Kasetten beta okuyor alfalar yaa M matmattMaşallah gayet güzel koyulasmısbenim üstteki 2 kasım alttaki 31 Ekim'de yapmıştım 31 Ekim'de aynı gün kanda verdim 26.21 çıkmıştı 4 kasımda da sabah kan vermiştim 437.9 du 2 kasım hemen hemen 200 e yakın o civarladdaydı büyük ihtimal seninde tahmin ettiğin gibi olabilir şuanda
![]()
valla bu ay bir sakinim ben cok heyecanlı değilim alıştı bunye ama rgli gunum geçerse kesin heyecanlanırımİnşallah bebeğin seninledirBir kaç güne öğrenip bize de güzel haberleri verirsin. Heyecan var mı azıcık
:))) Kız lh koyu görüp regl olanlar ya üstüne görüyorsa, ya da kimyasalsa? Beta mı vermek lazım acaba bilemedim. Testte pozitif görüp regl olan da var. Aynı güven :))
Baslamamızmı 2 haftadan fazladır var daha da arttıBaşladı mı bulantılar? Eyvah eyvah. Koku hassasiyeti nasıl? Geçmiş olsun, kolaylık olsun diyeyim :))) aynı ben de çok şükür iyiyim. Akşam erken uyumuşum, erken uyandım. Değişti uykum. Kahvaltı yapıyorum tek başıma![]()
Uzmanlık alanımız oldu
Tamam ama artık olumsuzu çağırma lütfen. Hislerin düşüncelerin duyguların, şu an bebeğin için çok önemli bu şekilde düşünmemelisin. Acil buna çözüm bul. Herhangi bir sağlık sorunun yok çok şükür demek ki yaşaman gerekiyordu bunları yaşadın geldi geçti. Senin hormonlar da duygusal olmaya zorluyordur seni şu anBen biraz duygusalım kızlar. Özellikle sürekli gittiğim kadın doğumcu var. Afedersiniz her odaya girdiimde gözüm doluyor bazen ağlıyorum. Adam da diyor sen hep ağlıyorsun. Dedim hep kötü haber veriyorsunuz çünkü diye
Yani resmen travmam tetikleniyor. İlk olayda o kadar travma yaşadım ki bir de ülkemizde kürtaj çok kötü lanse ediliyor. Memleketten uzaktayız sadece eşim vardı. Bi anda kürtaj dendi. Ondan sonra 1-2 ay travma sonrası stres bozukluğu yaşadım. Zeka geriliği falan oldu sandım sudoku çözdüm bol bol ahahaha![]()
Ne zaman geçecek bakalım bulantıların. Koku hassasiyeti bende hep ama hep var. Hormonlarla ne hale gelir bilmiyorum. Korona da olmuştum bana mısın demedi. Millette kalıcı koku yoksunluğu oldu, benim arttıBaslamamızmı 2 haftadan fazladır var daha da arttısağol canım ❤ oda fena normalde koku alma biri değilim pek şuan her koku geliyor
Bende erken yattım baş agrısından dayanamadım ilaçta içmedim şuanda hala hafif agrı var ama şükür daha iyiyim
Hamilelikte öyle oluyorafiyet olsun benim eşim evde bugün beraber yapıcaz hazırlıyoruz
![]()
Sağlık ocağına kendimi bildiriyorumvalla bu ay bir sakinim ben cok heyecanlı değilim alıştı bunye ama rgli gunum geçerse kesin heyecanlanırımreglin 3 4 gun gecsın beta oyle ver bence ya sonra da beta kovalama derdine düşme diye o ara cok stres olanlar oldu burda boşver bekle modunda iyi testinde pozitif hiç kendini kasma :*
Günaydın kuzum nasılsınGünoooooooo kızlar
Aman daha iyiyok bitti ben artık yatış moduna geçtım![]()
Sağlık ocağına kendimi bildiriyorumyarın beta hcg alır. Öbür gün sonuç çıkar. Takviye falan verir. Benim sağlık ocağı doktorum da çok iyi nazar değmesin adama. Bat günümde gitmiş oluyorum bakalım kaç çıkacak
Benim bugün bat günüm adet olacağım diye ödüm patlıyor erken öğrenmek hiç iyi olmadı yaUnutmam çünkü sen pozitif fotoğraf ve yerleşme belirtilerini sayınca test yapmıştımyoksa battan 2 gün yapacaktım. Kolay gelsin, arada bakın da sen buralara :)) yarın sağlık ocağına, 14’ünde de kadın doğuma gideceğim heyecanlıyım biraz. Sen nasılsın
İyiyim teşekkür ederim kuzum sen nasılsınGünaydın kuzum nasılsın
O anki hastalığındandır o şapşiklik seviyesi diye düşünüyorumhaydin hayırlısı kız benim sağlık ocagında cok komık anım var vallahi cahillik daha iyibenevde idrar yaptım pozitif ama o kadar hastaydım kı grip allah ne verdiyse içiodum onceden
sağlık ocagına gittim baya hastayım doktor ilaç yazarken gebelik ihtimali var mı dedi bende idrar yaptım pozitifdi ama daha kaıdn doğuma gitmedim dedim neyse ilaç yazmadı kan verdim yarın gel dedi neyse gittim adam hayırlı olsun dedi bende niye dedim beta 3000lerde dedi o ne dedim ay hamilesin işte dedi jkhfkjhglkjhg
benim kabullenmeyiş kız o kadar hastaydım kı gozum bırsey gormuyırdu korona falan vardı o zamanlar
![]()
Aynennn
O anki hastalığındandır o şapşiklik seviyesi diye düşünüyorumdiğer ihtimali düşünmek istemiyorum:))) 3000 beta kaçıncı günlere denk geliyor sahi