• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 21,4%
  • Kasım

OY: 9 64,3%
  • Aralık

OY: 2 14,3%

• Ankete Katılan
    14

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    91,6 KB · Görüntüleme: 7
Folik yazıyor da folat hali mi sentetik hali mi anlamadım. Güzelmiş içeriği. Yalnız burda folik değil folat halini kullanın diye öneri almıştım. Sorayım bunu da yarın doktora

🎯 Hangisi Daha İyi?

"Daha iyi" kavramı, tamamen sizin ve bebeğinizin kişisel ihtiyaçlarına bağlıdır:

1. Folik Asit İhtiyacı: Eğer doktorunuz sizde folik asidi metilfolata çevirmede zorlanma olabileceğini düşünüyorsa veya bu konuda endişeniz varsa, Metafolin® içeren Elenatal 2 bir adım öne çıkabilir.

2. Omega-3 Kalitesi: Eğer Omega-3'ün saflığı, ağır metal testleri ve tazeliği sizin için öncelikliyse, IFOS 5 yıldızlı onayına sahip Ocean Mummy öne çıkabilir.

3. Diğer İçerikler: Bazı vitamin ve minerallerin miktarları ve ek içerikler (örneğin Ocean Mummy'deki D3 vitamini miktarının yüksek olması veya ek mineraller) markadan markaya değişebilir. Hangi bileşenin sizin için daha kritik olduğunu doktorunuz belirleyecektir.

selogi selogi

G gmzgm

🎯 Hangisi Daha İyi?

"Daha iyi" kavramı, tamamen sizin ve bebeğinizin kişisel ihtiyaçlarına bağlıdır:

1. Folik Asit İhtiyacı: Eğer doktorunuz sizde folik asidi metilfolata çevirmede zorlanma olabileceğini düşünüyorsa veya bu konuda endişeniz varsa, Metafolin® içeren Elenatal 2 bir adım öne çıkabilir.

2. Omega-3 Kalitesi: Eğer Omega-3'ün saflığı, ağır metal testleri ve tazeliği sizin için öncelikliyse, IFOS 5 yıldızlı onayına sahip Ocean Mummy öne çıkabilir.

3. Diğer İçerikler: Bazı vitamin ve minerallerin miktarları ve ek içerikler (örneğin Ocean Mummy'deki D3 vitamini miktarının yüksek olması veya ek mineraller) markadan markaya değişebilir. Hangi bileşenin sizin için daha kritik olduğunu doktorunuz belirleyecektir.

selogi selogi

G gmzgm
Henüz doktora gitmediğim için ne tam ihtiyacımı karşılayabilir bilmiyorum açıkcası 😅

🎯 Hangisi Daha İyi?

selogi selogi

G gmzgm
Anladım bu folat ve folik ayrımı daha önemli sanırım. Ben de o zaman kafama göre değil de doktora danışıp alayım

Bugün 2 buçukta çiçeğim. Bütün tahlillerle birlikte gidicem her şeyi anlatıcam
Ay iyi az kalmış randevu saatine inşallah ve inşallah çok çok güzel bir doktordur ya inşallah. 🙏🏼 tüm isteklerini beklentilerini ve umutlarını karşılayabilen bir doktor olması için dua ediyorum

Ay iyi az kalmış randevu saatine inşallah ve inşallah çok çok güzel bir doktordur ya inşallah. 🙏🏼 tüm isteklerini beklentilerini ve umutlarını karşılayabilen bir doktor olması için dua ediyorum
Amin aşkım o kadar umudum kalmadı ki önceden ağlardım ağlayamıyorum bile 😒

Günaydın bugün dünden daha hamile olan ve bugün dünden daha hamileliğe yakın olan kızçelerim 😍 bizde hiç kese gören oldu mu ? Hepimiz yumurta takip ya da beta takipte miyiz ❣️

Back
X