• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 10 66,7%
  • Aralık

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
:D ne hissi gız daha analık hisleri yüklendi mi, çıkar mı hislerin. bende de hissetsene bi şey
2 cocugumda kuzenimde ve gelinimiz de hislerim nokta atısı tuttu 😂 genelde bu konularda çıkar bir kaç arkadasımıda bilmiştim bunda cok ikilemde kaldım başta kız gibi geldi sonra net olarak erkek hissetmeye başladım bakalım bu kez tutacakmı eşimde annemde gelinde bende erkek hissediyor 😂
Senden kız hissettim şuanlık bakalım ne olacak 🥰 hayırlısı olsun sağlıklı olsun tabi öncegiligimiz ❤🤲

2 cocugumda kuzenimde ve gelinimiz de hislerim nokta atısı tuttu 😂 genelde bu konularda çıkar bir kaç arkadasımıda bilmiştim bunda cok ikilemde kaldım başta kız gibi geldi sonra net olarak erkek hissetmeye başladım bakalım bu kez tutacakmı eşimde annemde gelinde bende erkek hissediyor 😂
Senden kız hissettim şuanlık bakalım ne olacak 🥰 hayırlısı olsun sağlıklı olsun tabi öncegiligimiz ❤🤲
Ay ben daha hamile bile değilim ama bende ne hissederdiniz 🐣

Bizim eve kargo gelmiyor ki canım şehirde değiliz ben normal söyleyeceğim herhalde sen daha söylemedin mi
yok çiçeğim daha söylemedim ben de. test gördü.. çift bu dedi.. :D Yok ama koyu değil dedim. koyu olması lazım, onu takip ediyorum dedim bla bla :)) bugün yarın söylemiş olurum

daha embriyonun bile haberi yok kendi cinsiyetinden bizdeki muhabbet :)) :21:en hayırlısı neyse o olsun valla bakalım ben de meraktayım hemen :D

yok çiçeğim daha söylemedim ben de. test gördü.. çift bu dedi.. :D Yok ama koyu değil dedim. koyu olması lazım, onu takip ediyorum dedim bla bla :)) bugün yarın söylemiş olurum
Karar verdin mi ne yapacağına 😂

Ay hadi hayırlı sonuçlar😍 ben de yarın kontrole bi gidicem arkadasim cagirdi dış mı değil mi bakalim diye. Umarım dış çıkmaz🤍
Ooffff inşallah en korktuğum şey o. İnsan ondan sonra korunmayı da bırakamıyor uzun süre

daha embriyonun bile haberi yok kendi cinsiyetinden bizdeki muhabbet :)) :21:en hayırlısı neyse o olsun valla bakalım ben de meraktayım hemen :D
Hahahhaa valla başka uğraş kalmadı bunlara sardık napalım vakit öldürüyoruz işte 😂 ay o haftalara gelince günler geçmiyor oda ayrı bir heyecan 😍 benim de en az 6 haftam var cinsiyete 14 lerde görünüyor genelde oğlumda 14+2 de öğrenmiştim bayada net göstermişti hıc utanmadı 😂

Karar verdin mi ne yapacağına 😂
yoook ama en son pastasının içine testi bırakayım hahahhaha :D yüzük oluyo da bu neden olmuyor. şaka bi yana netleşen fikrim yok ya maalesef

Umarım güzel çıkar da ben de bir nefes alırım. Öyle bir şey olursa zaten bi 6 ay iliski yasak olur heralde. Neyse bakalim artik 😅
Umarım normal ve sağlıklı gebeliktir. Sağlıkla al haberleri bugün

Aynen öyle bence cok şanslı aralarında 2 buçuk yas olacak 2 kız kardeş olarak büyüyecekler arkadaş gibi bende tek kızım 1 abim 1 erkek kardeşim var kızım yanlız kalsın istemıyorum gönlüm kız istiyor ama hissiyat erkek 🥴
Ay benimde öyle ya bi kızım var bi de kız kardeşi olsun istiyorum biz kız kardeşimle çok iyi anlaşırız allah yokluğunu aratmasın insanın ömrü boyunca arkadaşa ihtiyacı olmuyo ama içimden bi ses erkek diyor eşim adını bile koymuş 😂

yoook ama en son pastasının içine testi bırakayım hahahhaha :D yüzük oluyo da bu neden olmuyor. şaka bi yana netleşen fikrim yok ya maalesef
Hahahah 😂 hımmm benim de aklıma hicbir sey gelmiyor. Ama nasil yaparsan yap bir video cek istersen gizliden . Hatira kalir 😍

Ay benimde öyle ya bi kızım var bi de kız kardeşi olsun istiyorum biz kız kardeşimle çok iyi anlaşırız allah yokluğunu aratmasın insanın ömrü boyunca arkadaşa ihtiyacı olmuyo ama içimden bi ses erkek diyor eşim adını bile koymuş 😂
Ya gerçekten abla kız kardeş büyük nimet ben yanlızım cok üzülüyorum mesela keşke olsaydı 🥺
Amin amin 🤲
Aynı durum bizdede var işte annem gelin eşim hepsi erkek dio geçen misafirliğe gittik annemin arkadasına oda yüzüme bakar bakmaz senin oğlun olcak dedi ama gönlümden geçen kız Rabbim biliyor ama tabi önce sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah 🤲❤ ah bu erkekler 😂😂

Back
X