- 25 Ekim 2025
- 834
- 593
- 18
- 32
beta verdin mi? doktor falan ne zaman istiyorsunAminnteşekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beta verdin mi? doktor falan ne zaman istiyorsunAminnteşekkür ederim canım
2 cocugumda kuzenimde ve gelinimiz de hislerim nokta atısı tuttune hissi gız daha analık hisleri yüklendi mi, çıkar mı hislerin. bende de hissetsene bi şey
Ay hadi hayırlı sonuçlarBen beta vericem çıkışta
Ay ben daha hamile bile değilim ama bende ne hissederdiniz2 cocugumda kuzenimde ve gelinimiz de hislerim nokta atısı tuttugenelde bu konularda çıkar bir kaç arkadasımıda bilmiştim bunda cok ikilemde kaldım başta kız gibi geldi sonra net olarak erkek hissetmeye başladım bakalım bu kez tutacakmı eşimde annemde gelinde bende erkek hissediyor
Senden kız hissettim şuanlık bakalım ne olacakhayırlısı olsun sağlıklı olsun tabi öncegiligimiz ❤
![]()
yok çiçeğim daha söylemedim ben de. test gördü.. çift bu dedi..Bizim eve kargo gelmiyor ki canım şehirde değiliz ben normal söyleyeceğim herhalde sen daha söylemedin mi
daha embriyonun bile haberi yok kendi cinsiyetinden bizdeki muhabbet :))2 cocugumda kuzenimde ve gelinimiz de hislerim nokta atısı tuttugenelde bu konularda çıkar bir kaç arkadasımıda bilmiştim bunda cok ikilemde kaldım başta kız gibi geldi sonra net olarak erkek hissetmeye başladım bakalım bu kez tutacakmı eşimde annemde gelinde bende erkek hissediyor
Senden kız hissettim şuanlık bakalım ne olacakhayırlısı olsun sağlıklı olsun tabi öncegiligimiz ❤
![]()
Karar verdin mi ne yapacağınayok çiçeğim daha söylemedim ben de. test gördü.. çift bu dedi..Yok ama koyu değil dedim. koyu olması lazım, onu takip ediyorum dedim bla bla :)) bugün yarın söylemiş olurum
İnşallah tez zamanda olur canım sağlıklı şekildeAy ben daha hamile bile değilim ama bende ne hissederdiniz![]()
Evet aşkım en sağlıklısı doktorun tavsiye ettiği benceAnladım bu folat ve folik ayrımı daha önemli sanırım. Ben de o zaman kafama göre değil de doktora danışıp alayım
Ooffff inşallah en korktuğum şey o. İnsan ondan sonra korunmayı da bırakamıyor uzun süreAy hadi hayırlı sonuçlarben de yarın kontrole bi gidicem arkadasim cagirdi dış mı değil mi bakalim diye. Umarım dış çıkmaz
![]()
Hahahhaa valla başka uğraş kalmadı bunlara sardık napalım vakit öldürüyoruz iştedaha embriyonun bile haberi yok kendi cinsiyetinden bizdeki muhabbet :))en hayırlısı neyse o olsun valla bakalım ben de meraktayım hemen
![]()
Hayırlısıyla sağlıkla inşallah çok teşekkür ederim cevapladığınız içinİnşallah tez zamanda olur canım sağlıklı şekildebirden sorunca heyecan yaptım ama erkek olur gibi sanki
![]()
Umarım güzel çıkar da ben de bir nefes alırım. Öyle bir şey olursa zaten bi 6 ay iliski yasak olur heralde. Neyse bakalim artikOoffff inşallah en korktuğum şey o. İnsan ondan sonra korunmayı da bırakamıyor uzun süre
yoook ama en son pastasının içine testi bırakayım hahahhahaKarar verdin mi ne yapacağına![]()
Amin ne demekHayırlısıyla sağlıkla inşallah çok teşekkür ederim cevapladığınız için![]()
Umarım normal ve sağlıklı gebeliktir. Sağlıkla al haberleri bugünUmarım güzel çıkar da ben de bir nefes alırım. Öyle bir şey olursa zaten bi 6 ay iliski yasak olur heralde. Neyse bakalim artik![]()
Ay benimde öyle ya bi kızım var bi de kız kardeşi olsun istiyorum biz kız kardeşimle çok iyi anlaşırız allah yokluğunu aratmasın insanın ömrü boyunca arkadaşa ihtiyacı olmuyo ama içimden bi ses erkek diyor eşim adını bile koymuşAynen öyle bence cok şanslı aralarında 2 buçuk yas olacak 2 kız kardeş olarak büyüyecekler arkadaş gibi bende tek kızım 1 abim 1 erkek kardeşim var kızım yanlız kalsın istemıyorum gönlüm kız istiyor ama hissiyat erkek![]()
Hahahahyoook ama en son pastasının içine testi bırakayım hahahhahayüzük oluyo da bu neden olmuyor. şaka bi yana netleşen fikrim yok ya maalesef
Umarim guzelim. Yarin ögrenicez bakalim. Yazarim buraya daUmarım normal ve sağlıklı gebeliktir. Sağlıkla al haberleri bugün
Ya gerçekten abla kız kardeş büyük nimet ben yanlızım cok üzülüyorum mesela keşke olsaydıAy benimde öyle ya bi kızım var bi de kız kardeşi olsun istiyorum biz kız kardeşimle çok iyi anlaşırız allah yokluğunu aratmasın insanın ömrü boyunca arkadaşa ihtiyacı olmuyo ama içimden bi ses erkek diyor eşim adını bile koymuş![]()