• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 10 66,7%
  • Aralık

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
:)) ee tabi orası doğru da dur bunu araştırıcaö biraz :D normal olursa kolaylıkla olsun diye. Biliyo musun ablam 4. Ve 5.yi evde doğum yaptı kendisi :) hem de 3 numara sezaryen olduğu halde.
😂 araştır bakalım
Ya inşallah cok kolay olur 1 ıkınmada gelir cok dua edicem ozaman sizlere 🤲
Ama cok riskli sezeryan sonrası normal doğum helede evde bir basına gözlem altına girmeden şükür sıkıntı yaşamamış bende düşündüm evde çekiyim sancıyı öyle gidiyim tam doğum anı ama doktorumla konuştum ssvd yi önermiyorum diyip riskleri konuşunca vaz geçtim sezeryan olsun ne kaybedicem zaten 1 kere kesildim

selogi selogi gelecekti bize başlıklı bir video çekmek istediğini söyle videoyu çekerken de güzel haberi verirsin testi gösterirsin falan biz eşimle arada çekeriz böyle video mesela tarih şu şuan bunları hissediyoruz ve yaşıyoruz falan diye sana da fikir olsun istedim :) kısmet olur da gebelik olursa ben bu tarz bir şey yapmayı planlıyorum
Oyş çok duygusal bi an 🥲 herkes çok güzel fikirler verdi. Toparlayıp güzel bir şey yapacağım hepinize çok teşekkür ederim ☺️ ❤️‍🔥❤️

😂 araştır bakalım
Ya inşallah cok kolay olur 1 ıkınmada gelir cok dua edicem ozaman sizlere 🤲
Ama cok riskli sezeryan sonrası normal doğum helede evde bir basına gözlem altına girmeden şükür sıkıntı yaşamamış bende düşündüm evde çekiyim sancıyı öyle gidiyim tam doğum anı ama doktorumla konuştum ssvd yi önermiyorum diyip riskleri konuşunca vaz geçtim sezeryan olsun ne kaybedicem zaten 1 kere kesildim
Tabi ki canım sezaryen sonrası tehlikeli, ablamın birden suyu geldi ve doğum başladı. Ambulans hemşireleri bile yetişemedi :D kordon kestiler gelip. Artık 5. cide de kordonu eniştem kesmiş :D sağlık konusunda çok şükür sorun olmadı. Herkesin kolaylıkla olsun valla. Gözümde büyütüyorum şu an ama kesin kolay olacak.

Tabi ki canım sezaryen sonrası tehlikeli, ablamın birden suyu geldi ve doğum başladı. Ambulans hemşireleri bile yetişemedi :D kordon kestiler gelip. Artık 5. cide de kordonu eniştem kesmiş :D sağlık konusunda çok şükür sorun olmadı. Herkesin kolaylıkla olsun valla. Gözümde büyütüyorum şu an ama kesin kolay olacak.
Oh maşallah ne güzel bir nefeste 🤭
Çocuk sayısıda cok olunca alışmış rahim geleni salmış maşallah 🤭
Cok sükür 🤲aynen öyle canım öyle olacak inşallah hayırlısını dile dua et 1 nefeste olup bitecek inşallah 🤲 o günlere gelelim hele hayırlısı ile🤲

Oh maşallah ne güzel bir nefeste 🤭
Çocuk sayısıda cok olunca alışmış rahim geleni salmış maşallah 🤭
Cok sükür 🤲aynen öyle canım öyle olacak inşallah hayırlısını dile dua et 1 nefeste olup bitecek inşallah 🤲 o günlere gelelim hele hayırlısı ile🤲
Herhalde öyle oluyor bi yerden sonra pat pat sal gitsin :D Karın altı sızılar başladı. Rahim yukarı büyüyor zağar

Herhalde öyle oluyor bi yerden sonra pat pat sal gitsin :D Karın altı sızılar başladı. Rahim yukarı büyüyor zağar
Evet benim kuzenimin eşide 4 tane doğurdu mesela sonuncuyu yetişememiş merdivenlerde doğurmuş eşi yardım etmiş 😂 şok olmuştum duyunca gerçi eskiler nasıl yapıyormuş neden sasırıyorsam 😂
Tabiki canım ondan başlarda cok oluyor agrı bende şuan cok fazla yok bu ara azaldı ara ara olup geçicek bebişler büyüdükce

Evet benim kuzenimin eşide 4 tane doğurdu mesela sonuncuyu yetişememiş merdivenlerde doğurmuş eşi yardım etmiş 😂 şok olmuştum duyunca gerçi eskiler nasıl yapıyormuş neden sasırıyorsam 😂
Tabiki canım ondan başlarda cok oluyor agrı bende şuan cok fazla yok bu ara azaldı ara ara olup geçicek bebişler büyüdükce
Yavrum ben bile evde doğumum biliyor musun 😂 ablam, kardeşim hastanede ama bende çok yağmur varmış sokağa adım atılmıyormuş öyle bir şiddetli. Bizde genetik midir nedir evde doğurmak. Evde doğurmak da ciddi cesaret eskileri tebrik ediyorum.

Yavrum ben bile evde doğumum biliyor musun 😂 ablam, kardeşim hastanede ama bende çok yağmur varmış sokağa adım atılmıyormuş öyle bir şiddetli. Bizde genetik midir nedir evde doğurmak. Evde doğurmak da ciddi cesaret eskileri tebrik ediyorum.
Haha aynen bende tebrik ediyorum valla Maşallah 😂 sizde hobi gibi olmuş hehe 🤭 benim annem 3 müzüde sezeryan yapmıs yengelerim de sezeryan hepsi bizdede kesilmek genetik galiba 😂 gerçi benim zorunlu sezeryana dondü yoksa geliyordu oğlan yarı yolda bıraktı beni 😂

Haha aynen bende tebrik ediyorum valla Maşallah 😂 sizde hobi gibi olmuş hehe 🤭 benim annem 3 müzüde sezeryan yapmıs yengelerim de sezeryan hepsi bizdede kesilmek genetik galiba 😂 gerçi benim zorunlu sezeryana dondü yoksa geliyordu oğlan yarı yolda bıraktı beni 😂
Aa evet bak olabilir he sezaryen sebebi kordon falan mı hepsinin yoksa 😅

Naptın canım kan verdin mi

Naptın canım kan verdin mi
Ay kızlar verdim çıktı çıkasıya kadar mahvoldum.
Fikir olsun diye hatırlatıyorum. Sat 1 Kasım bat 3-4-5 aralıktı
Üç gündür kaset test uyguluyorum silik çizgi ile aşama aşama artıyordu hafiften . 5 gün önce negatifti.
Bugün beta 208 🥹 ilk defa 200 lü değer ile öğrendim. Öncekiler 106 ve 120 ile öğrenmiştim.

Üç gündür kaset test uyguluyorum silik çizgi ile aşama aşama artıyordu hafiften . 5 gün önce negatifti.
Bugün beta 208 🥹 ilk defa 200 lü değer ile öğrendim. Öncekiler 106 ve 120 ile öğrenmiştim.
Ay gözün aydın canım çok şükür. Ağız tadıyla sevinebildin mi artık 😂

Annem de beni evde doğurmuş ilk çocuğum ben hastaneye gitmeye korkmuş 😟

Gözün aydın canımmm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏❤️

Aa evet bak olabilir he sezaryen sebebi kordon falan mı hepsinin yoksa 😅
Yok yengemin biri korkmuş sezeryan istemiş diğeri çatısı darmıs bide onun gebelikleri hep riskliymis 2 düşük 1 ölüsü var ölüsü doğuma 2 hafta kala hemde ölmüs oyüzden annemin de çatısı dar normal yapamamış hiç ben anneme cekmemişim ama bişi değişmedi 2.de aynı kaderi yasadım 😂

Kan verdim bu akşam ki kan sonucum 569,19 çıktı chatgbp’ye göre 5-7 gün içerisinde kese görünürmüş

Back
X