- 13 Temmuz 2025
- 166
- 141
- 18
Ama normal, gebelikte tüm hormonlar değişiyor seninde inşallah vardır güzel haber alırsın zaten duygusal varlıklarınız iyice dengemiz şaşıyorben daha çok psikolojim bozuldu diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama normal, gebelikte tüm hormonlar değişiyor seninde inşallah vardır güzel haber alırsın zaten duygusal varlıklarınız iyice dengemiz şaşıyorben daha çok psikolojim bozuldu diye düşünüyorum
Tamam yavrum ya kafama göre almayayım demiştim ama doktor da şimdi yarın gel deyince alacağım akşam ya eczaneden.Sen sata göre 6 haftaysan lütfen folik asit geçiktirmeden başla lütfen bak
Ben 1. Dış gebelikten sonra sürekli doktora çıkmaya başladım. Kabullenememiştim. En son bir tane doktor dedi. Senin kadın doğuma değil psikoloğa çıkman gerek obsesiflik takıntıların seni panik atak yapıyor diye psikolojim bozulmuştu cidden ahahahahben daha çok psikolojim bozuldu diye düşünüyorum
İnşallah allah hepimize nasip etsin çokkkk aminnnnAma normal, gebelikte tüm hormonlar değişiyor seninde inşallah vardır güzel haber alırsın zaten duygusal varlıklarınız iyice dengemiz şaşıyor![]()
Zaten alanları olmadığı için çok fazla detaya sahip değiller de, o yüzden doktoru bekle çok kendini yormadan ama normal diye düşünüyorum çünkü bizde de var baksanaAy evet evet. Sağlık ocağına gitsem mi diyorum ben de ama ne dicek ki normal der herhalde
Yarın tekrar kan vereceğim
Pazartesi de doktora inşallah![]()
Çok etkiliyor çooookkkk psikolojik olarak da fiziksel olarak daBen 1. Dış gebelikten sonra sürekli doktora çıkmaya başladım. Kabullenememiştim. En son bir tane doktor dedi. Senin kadın doğuma değil psikoloğa çıkman gerek obsesiflik takıntıların seni panik atak yapıyor diye psikolojim bozulmuştu cidden ahahahah
Hayır hayır al geciktirme zaten ilk aylar sadece folik asit kullanmamızı istiyorlar başka bir vitamin vs mecburi bir durum olmadıkca almamızı istemiyorlar ısrar etmemin sebebi gerçekten önemli olması yanlış anlamaTamam yavrum ya kafama göre almayayım demiştim ama doktor da şimdi yarın gel deyince alacağım akşam ya eczaneden.
Çok istediğin bir gebelikti sanırım korku ve panikle kaybetme kendini bak bebeğini de üzme böyle.Ben 1. Dış gebelikten sonra sürekli doktora çıkmaya başladım. Kabullenememiştim. En son bir tane doktor dedi. Senin kadın doğuma değil psikoloğa çıkman gerek obsesiflik takıntıların seni panik atak yapıyor diye psikolojim bozulmuştu cidden ahahahah
Evet ya kendimi dinliyorum maalesefbu kadar kendını dınleme kuzucum daha yeni yerleşiyor cok normal kanama olmazsa sıkınytı yapma kanama olsa bile stres olma bazı gebelıklerde oluyor. cok cok rahatsız hisserdersende doktora gıtmekten cekınme :*
Ben kendimi bildim bileli çok severim bebekleri. Anne olmak en büyük hayalimdi. Baya bi yıkım oldu benim için o yüzden çok etkilendimÇok istediğin bir gebelikti sanırım korku ve panikle kaybetme kendini bak bebeğini de üzme böyle.
9’da silikti anlaşılır şekilde. 8 akşamı zor görmüştüm flaşla. Şu an yerleşiyorsa 2 günü bulur hcgnin idrara geçmesi gibi geldi.Pekiiiiselogi cimm dpo kaçta test yaptın sen ne zaman yapmamızı önerirsin
Çok haklısın canım hemen ikna oldumZaten alanları olmadığı için çok fazla detaya sahip değiller de, o yüzden doktoru bekle çok kendini yormadan ama normal diye düşünüyorum çünkü bizde de var baksana
Cumartesi günü bi yapyım o zaman9’da silikti anlaşılır şekilde. 8 akşamı zor görmüştüm flaşla. Şu an yerleşiyorsa 2 günü bulur hcgnin idrara geçmesi gibi geldi.
Tamam canım aralık ayı boyu yetecek kadar alacağım. Farkettim onuHayır hayır al geciktirme zaten ilk aylar sadece folik asit kullanmamızı istiyorlar başka bir vitamin vs mecburi bir durum olmadıkca almamızı istemiyorlar ısrar etmemin sebebi gerçekten önemli olması yanlış anlama
ŞüpheliÇok haklısın canım hemen ikna oldum![]()
Valla çıkarsa sen benden önce beta paylaşırsın burdaCumartesi günü bi yapyım o zaman
Sınavlar da en enlerimizden geliyor zaten. Sakin ol derin nefes al tadını çıkar ve kendini dinlemeBen kendimi bildim bileli çok severim bebekleri. Anne olmak en büyük hayalimdi. Baya bi yıkım oldu benim için o yüzden çok etkilendim