- 25 Ekim 2025
- 1.038
- 699
- 38
- 32
Aynı bahaneyi yine uydur git bir şey olmaz iki günde takip lazım demiş ya en azından ikinci takibini yap aksatma onu200 falan olmadı lazım herhalde ama kan vermeye gidebilirsem randevu da bakmadım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı bahaneyi yine uydur git bir şey olmaz iki günde takip lazım demiş ya en azından ikinci takibini yap aksatma onu200 falan olmadı lazım herhalde ama kan vermeye gidebilirsem randevu da bakmadım ben
Tüm gözyaşınız mutluluktan olsun. Tanımasam da sizi mutluluğunuzu çok içten paylaşıyorum, hepimiz de paylaşıyoruzdurHe bi de durdu ben bi şükür namazı kılayım deyip abdest aldı namaz kıldıtam tahmin ettiğim gibi oldu her şey canım kocam ya
bi çıktı odadan gözleri kızarık hafif
Sen çok duygusallaştın hayrolsun bakalımBen de hicbise yok ben nie ağlıyorum yaamaşallah maşallah Allah daim etsin muhabbetinizi arttırsın birlikte sağlıklı hayırlı ömürler versin
bebişinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
(böyle bir kendimi hayal ettim benim eşim de öyle yapardı muhtemelen) inşallah rabbim bize de gösterir dua beklerim sizden de
![]()
Askim çökkün bi dönemimdeyim yaa böyle bir mucizeye çok ihtiyacım var ailevi kisisel sağlık vs vsSen çok duygusallaştın hayrolsun bakalım![]()
Hahahha mahcubiyetin en saf haliAskim çökkün bi dönemimdeyim yaa böyle bir mucizeye çok ihtiyacım var ailevi kisisel sağlık vs vskardiyoloji doktoru hemen gebelik planla dedi ilacı kesti hamile kalamadıkça mahcup oluyorum
![]()
Ayyyy Allah razı olsun selogicim kiz profildeki sen misin nasıl güzelsin maşallah çiçeksin çiçek maşallah maşallah tü tü tüHahahha mahcubiyetin en saf haliallahım bu kızı perisan etme yarabbim nolur kardiyoloji doktoruna güzel haber versin bu ay.
çok kibarsın hanımefendiAyyyy Allah razı olsun selogicim kiz profildeki sen misin nasıl güzelsin maşallah çiçeksin çiçek maşallah maşallah tü tü tü![]()
Evet bebis bana da kardiyoloji doktorum zaten demişti mutlaka şimdiden kullan diye benim kullandığım inositolün içinde 400 var ekstra almıyorum o yüzden şimdilik ocean polysitol kullanıyorumçok kibarsın hanımefenditeşekkür ederim. nazar yasını da gectik yavv
sen de cok guzelsin eminim gormesem de. kalbinden belli. sen folik kullanıyor muydun
Baksana ben de bunları sipariş ettim. Hem folat, hem folik karışık takviyeEvet bebis bana da kardiyoloji doktorum zaten demişti mutlaka şimdiden kullan diye benim kullandığım inositolün içinde 400 var ekstra almıyorum o yüzden şimdilik ocean polysitol kullanıyorumçook tişkürler bu arada söylediklerin için o senin güzel kalbin şekerim
![]()
Pcosun ileri mi hafif miEvet bebis bana da kardiyoloji doktorum zaten demişti mutlaka şimdiden kullan diye benim kullandığım inositolün içinde 400 var ekstra almıyorum o yüzden şimdilik ocean polysitol kullanıyorumçook tişkürler bu arada söylediklerin için o senin güzel kalbin şekerim
![]()
Askim chat gbt ye sordum plus aboneliğim var diye dedi ki sadece folik asit olanı b12 eksikliği vs varsa doktoruna danışsın ama mummy için iyi dedi onu kullanabilir dedi, mummy kullanırsa ek demir vs kullanırsa çakışabilir dediBaksana ben de bunları sipariş ettim. Hem folat, hem folik karışık takviye
Hafif canım, hatta sadece ultrasonda görülüyor 2 yıl kadar önce doktor uygun yumurta olduğunu da söylemişti ultrasonda ama görünüm direkt polikistik tüm hormonlarım da normal bu arada döngüm de 30 günü geçiyor ama düzenli bu ay yumurtlama olmuş mu diye kontrolr gidicem bakalımPcosun ileri mi hafif mi
Benim de döngü 3 aydır 35’ti. Normal ya. Yumurtlama pcos olmayanda bile her ay görmeyebilirmiş. İhmal etme yine zaman önemli bebek kıyafetlerine zaman gelecekHafif canım, hatta sadece ultrasonda görülüyor 2 yıl kadar önce doktor uygun yumurta olduğunu da söylemişti ultrasonda ama görünüm direkt polikistik tüm hormonlarım da normal bu arada döngüm de 30 günü geçiyor ama düzenli bu ay yumurtlama olmuş mu diye kontrolr gidicem bakalım![]()
Folik dediğin sade folat olan mı? B12 de kullan diyor. Ya foliği ihmal etmiyim dedim de bi gün o diğer gün diğeri olur muymuş sor asistana bakiimAskim chat gbt ye sordum plus aboneliğim var diye dedi ki sadece folik asit olanı b12 eksikliği vs varsa doktoruna danışsın ama mummy için iyi dedi onu kullanabilir dedi, mummy kullanırsa ek demir vs kullanırsa çakışabilir dedi
Benimde sizin gibi sadece ultrasonda görünüm var tek yumurtalıkta ama hormonlarda hic bir problem yok sadece fazla kilo alınca etkiliyor hormonları inşallah olmuştur merak etme cok ileri seviye olmadıkca yumurtlama da sorun olmuyor oğlum da ovulasyon testi yapıyordum düzenli aynı zamanda da doktora gidiyordum 5.denemede tutmuştu ama ben ozaman fazla kilo vermiştim reglim yeni düzene girmişti hamile kalmadan önceki ay 2 kez yumurtlamıstım 4 gün arayla hamile kaldıgım ayda 2 taraftan yumurtlamıstım toplam 4 yumurtam vardı çatlamaya hazır ovu testinde de görüp değerlendirmiştik o ay gebe kalmıstım pko da birden fazla yumurta olma ihtimali ikiz olma ihtimali daha fazla demişti hatta doktor bende korkmuştum başta pko deyince ki kızıma da ilk ay gebe kalmıstım korkucak bişi yok aslında biz cok takıyoruz bu gebeligimde ilk ay tek ilişkide tuttu hiç ihtimal vermemiştim tutacagına çünkü spirali 15 Ekim'de çıkardım enfeksiyondan dolayı ilaç fitil kullandım tek ilişkim 21 Ekim'de oldu ogunde akşam yoğun sol kasık ağrısı yasadım dayanılmaz bir agrıydı 22 sinde doktora gittim yunurtlamissin onun ağrısıdır demişti 30 Ekim'de de test yapmıştım evde silik çizgi çıkmıştı tek ilişki tam gününe tutturmusuz Allahın takdiri oldu pkodan korkmaya gerek yokHafif canım, hatta sadece ultrasonda görülüyor 2 yıl kadar önce doktor uygun yumurta olduğunu da söylemişti ultrasonda ama görünüm direkt polikistik tüm hormonlarım da normal bu arada döngüm de 30 günü geçiyor ama düzenli bu ay yumurtlama olmuş mu diye kontrolr gidicem bakalım![]()
Yaaa canımsınBen de hicbise yok ben nie ağlıyorum yaamaşallah maşallah Allah daim etsin muhabbetinizi arttırsın birlikte sağlıklı hayırlı ömürler versin
bebişinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
(böyle bir kendimi hayal ettim benim eşim de öyle yapardı muhtemelen) inşallah rabbim bize de gösterir dua beklerim sizden de
![]()
Her yerde farklı demekki bizim burda 10.30 a kadar kan alınıyor randevu şart aynı gün gidince hemen alıyorlar kanıÇok yarım akıllıyım ya. Gittim ilk randevuyu aldım hem de. Ama kan veremedim. Çünkü sabah 8.30da randevusuz veriliyormuş. Elime kâğıt verdi. İstediği tahlilleri, yarın sabah alacaklar. Boşuna da aç bekledimpıhtılaşma oluyormuş bekleyince kanda falan filan ama hormonlarımdan herhalde üzüldüm
Yaa saçmalama niye öyle dedinTüm gözyaşınız mutluluktan olsun. Tanımasam da sizi mutluluğunuzu çok içten paylaşıyorum, hepimiz de paylaşıyoruzdurÇok tatlısınız. Benim eşim de kesin ağlar, arkq sokaklar sahnelerine bile ağlıyor. Ağlamazsa küserim zaten milletin kocaları duygulanıyormuş deyip
şaka bi yana anlamasın diye regl oldum dedim. Çok üzüldü.
Allah inşallah o mucizeyi nasip etsin yüzünü güldürsün sağlık ailevi tüm problemlerin çözülür Allah’ın izniyle kendini mahçup falan hissetme hiçbirimizin elinde olan şeyler değil bunlar malesef. İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın sendeAskim çökkün bi dönemimdeyim yaa böyle bir mucizeye çok ihtiyacım var ailevi kisisel sağlık vs vskardiyoloji doktoru hemen gebelik planla dedi ilacı kesti hamile kalamadıkça mahcup oluyorum
![]()