• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 4 18,2%
  • Kasım

OY: 13 59,1%
  • Aralık

OY: 5 22,7%

• Ankete Katılan
    22
valla diyetli denedim olmadı diyetsiz denedim olmadı bu seferde olmazsa sıkı diyete girip salıcam sanırım...
benim sıkı diyet max 1 ay jhfjhfhjg
Ah ahh bu kilolar. Doğuma tostop giricem ben çok çabuk kilo alıyorum. Zeyno zayıflama iğnesi duydum topikte 10 bin lira aklında olsun o da

Ah ahh bu kilolar. Doğuma tostop giricem ben çok çabuk kilo alıyorum. Zeyno zayıflama iğnesi duydum topikte 10 bin lira aklında olsun o da
ben öyle şeylerden korkuyorum canım ya yan etki yapar veya bırakınca daha beter olur falan. çünkü doktorun verdiği hapı kullanmıştım o bana iyi gelmemişti

Benimde sizin gibi sadece ultrasonda görünüm var tek yumurtalıkta ama hormonlarda hic bir problem yok sadece fazla kilo alınca etkiliyor hormonları inşallah olmuştur merak etme cok ileri seviye olmadıkca yumurtlama da sorun olmuyor oğlum da ovulasyon testi yapıyordum düzenli aynı zamanda da doktora gidiyordum 5.denemede tutmuştu ama ben ozaman fazla kilo vermiştim reglim yeni düzene girmişti hamile kalmadan önceki ay 2 kez yumurtlamıstım 4 gün arayla hamile kaldıgım ayda 2 taraftan yumurtlamıstım toplam 4 yumurtam vardı çatlamaya hazır ovu testinde de görüp değerlendirmiştik o ay gebe kalmıstım pko da birden fazla yumurta olma ihtimali ikiz olma ihtimali daha fazla demişti hatta doktor bende korkmuştum başta pko deyince ki kızıma da ilk ay gebe kalmıstım korkucak bişi yok aslında biz cok takıyoruz bu gebeligimde ilk ay tek ilişkide tuttu hiç ihtimal vermemiştim tutacagına çünkü spirali 15 Ekim'de çıkardım enfeksiyondan dolayı ilaç fitil kullandım tek ilişkim 21 Ekim'de oldu ogunde akşam yoğun sol kasık ağrısı yasadım dayanılmaz bir agrıydı 22 sinde doktora gittim yunurtlamissin onun ağrısıdır demişti 30 Ekim'de de test yapmıştım evde silik çizgi çıkmıştı tek ilişki tam gününe tutturmusuz Allahın takdiri oldu pkodan korkmaya gerek yok
Allah nasip ederse gerçekten oluyor evlatlarınız sağlıkla büyüsün, ben de diyete ve kilo vermeye başladım, aslında sürecin çok başındayım ekimden beri deniyoruz ama hem insan sabırsız oluyor hem de benim bir an önce doğurup kalp için ilaç kullanmam gerekiyor 😂😂

Askim sen en iyisi düz folat olanı iptal et chat gbt onu sevmemiş ahahah
Allah onu bildiği gibi yapsın. Bi şeyime de olumlu cevap versin artık. Manita gibi her şeyime terslik çıkarıyor

ben öyle şeylerden korkuyorum canım ya yan etki yapar veya bırakınca daha beter olur falan. çünkü doktorun verdiği hapı kullanmıştım o bana iyi gelmemişti
Neyse ki ben hiç korkmam öyle şeylerden :D ben bi kez 12 gün sadece su içtim kahveyle. 9 kilo verdim, 2’sini geri aldım. :D

Valla bilmiyorum regl gibi kasık ağrılarım oluyor ara ara alt karın tarafında yumuşak bir şişlik var böyle şeyler senin var mı ?
yumurtlamadan sonra göğüs ucu ağrım vardı yanii sadece dokununca hissedilen ama dokunmazsam sorun olmayacak bir şeydi. 2-3 gün sürdü sonra geçti o. özellikle geceleri bazen kasıkk ağrısı gibi hissediyordum hatta adet olmadan önceki ağrıma çok benziyor ondan bir korktum acaba mı diye. şu an o ağrıyı da hissetmiyorum ama. dün ve ondan önceki günde losyon kıvamında akıntı geldi biraz. tabii bunların hepsi adet öncesi belirtiler de olabilir zaten benzer şeyler. ama bugün zerre bir şeyim yok turp gibiyim ne ağrı ne sızı ne bir şey

Allah onu bildiği gibi yapsın. Bi şeyime de olumlu cevap versin artık. Manita gibi her şeyime terslik çıkarıyor
Ahahahhah hicbiseyi beğenmiyo hayta ama diyor ki b12 eksikliği varsa tek basına folat iyi olmaz diyo o yüzden öyle söyledim diyoo aynı sey gibi kızım ben senş düsündüğümden böyle arıza çıkarıyorum diyen manita:)

yumurtlamadan sonra göğüs ucu ağrım vardı yanii sadece dokununca hissedilen ama dokunmazsam sorun olmayacak bir şeydi. 2-3 gün sürdü sonra geçti o. özellikle geceleri bazen kasıkk ağrısı gibi hissediyordum hatta adet olmadan önceki ağrıma çok benziyor ondan bir korktum acaba mı diye. şu an o ağrıyı da hissetmiyorum ama. dün ve ondan önceki günde losyon kıvamında akıntı geldi biraz. tabii bunların hepsi adet öncesi belirtiler de olabilir zaten benzer şeyler. ama bugün zerre bir şeyim yok turp gibiyim ne ağrı ne sızı ne bir şey
benim akıntım olmadı hiç bahsettiğim kasık ağrıları falan da dediğin gibi bende de regl öncesi haberci sancılar oluyor ya onun gibi bir de artı olarak karnım çok hassas bu sabah yanlışlıkla ufacık bir baskı uyguladım ani can yakacak bir şey değildi ama saniyelik öyle bir acıdı ki anlatamam

Amin amin aminnn 🌸♥️ ben bu grubu hep okuyorum ya çok tatlış geliyor bana bu grupta bebek kokusu var arkadaşlar miss gibi 🌺🐣
Ya sen niye duygulandırıyosun bizi. Sen de güzel haberler alacaksın, bebek eşyaları bakcaksın, ilk 3 ay saklasam mı herkeste. dertlerine gireceksin. Sadece senin sıran geçen ay değildi. Bu ay :D

K
geçen yolda hamile bir kedi gördüm onu sevdim dedim belki enerjisi geçer jjkbhkj benim tuşlar yine online civciv ahahahah
kızlar bu doğru olabilir. Birden bire bebek mevlütleri arka arkaya oldu, gittiğim yerde birden anlaşmış gibi herkes bebek sormaya başladı. 2 aya hamile geldim. Bu bulaşma doğru.

benim akıntım olmadı hiç bahsettiğim kasık ağrıları falan da dediğin gibi bende de regl öncesi haberci sancılar oluyor ya onun gibi bir de artı olarak karnım çok hassas bu sabah yanlışlıkla ufacık bir baskı uyguladım ani can yakacak bir şey değildi ama saniyelik öyle bir acıdı ki anlatamam
yükselen hormonlardan dolayı gaz falanda oluyor canım inşalalh bu hormon gebelik hormonudur da adet hormonu değildir :dua:

yükselen hormonlardan dolayı gaz falanda oluyor canım inşalalh bu hormon gebelik hormonudur da adet hormonu değildir :dua:
İnşallah değildir ama hiç öyle gaz falan gibi değildi kendimi avutmak için söylemiyorum hee sadece ilk defa yaşadım bu ağrıyı

K

kızlar bu doğru olabilir. Birden bire bebek mevlütleri arka arkaya oldu, gittiğim yerde birden anlaşmış gibi herkes bebek sormaya başladı. 2 aya hamile geldim. Bu bulaşma doğru.
bana henüz bu bulaşma geçmedi selo çevremde iki arkadaşım peş peşe hamile kaldı hatta 1 ay arayla doğurdular bile hala bulaşan bir şey yok :skandal:

Back
X