Benimde sizin gibi sadece ultrasonda görünüm var tek yumurtalıkta ama hormonlarda hic bir problem yok sadece fazla kilo alınca etkiliyor hormonları inşallah olmuştur merak etme cok ileri seviye olmadıkca yumurtlama da sorun olmuyor oğlum da ovulasyon testi yapıyordum düzenli aynı zamanda da doktora gidiyordum 5.denemede tutmuştu ama ben ozaman fazla kilo vermiştim reglim yeni düzene girmişti hamile kalmadan önceki ay 2 kez yumurtlamıstım 4 gün arayla hamile kaldıgım ayda 2 taraftan yumurtlamıstım toplam 4 yumurtam vardı çatlamaya hazır ovu testinde de görüp değerlendirmiştik o ay gebe kalmıstım pko da birden fazla yumurta olma ihtimali ikiz olma ihtimali daha fazla demişti hatta doktor bende korkmuştum başta pko deyince ki kızıma da ilk ay gebe kalmıstım korkucak bişi yok aslında biz cok takıyoruz bu gebeligimde ilk ay tek ilişkide tuttu hiç ihtimal vermemiştim tutacagına çünkü spirali 15 Ekim'de çıkardım enfeksiyondan dolayı ilaç fitil kullandım tek ilişkim 21 Ekim'de oldu ogunde akşam yoğun sol kasık ağrısı yasadım dayanılmaz bir agrıydı 22 sinde doktora gittim yunurtlamissin onun ağrısıdır demişti 30 Ekim'de de test yapmıştım evde silik çizgi çıkmıştı tek ilişki tam gününe tutturmusuz Allahın takdiri oldu pkodan korkmaya gerek yok