• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 20,8%
  • Kasım

OY: 14 58,3%
  • Aralık

OY: 5 20,8%

• Ankete Katılan
    24
bana henüz bu bulaşma geçmedi selo çevremde iki arkadaşım peş peşe hamile kaldı hatta 1 ay arayla doğurdular bile hala bulaşan bir şey yok :skandal:
Dur geliyor be yolda amma sabırsızsın aneeeyy diye gelecek sana :D

selogi selogi selo sen eşine söylemedin mi regl oldum falan demişsin sanırım yanlış mı okumuşum yoksa öyle dediysen bile neden söylemedin garanti olsun hayal kırıklığına uğramasın diye mi

selogi selogi selo sen eşine söylemedin mi regl oldum falan demişsin sanırım yanlış mı okumuşum yoksa öyle dediysen bile neden söylemedin garanti olsun hayal kırıklığına uğramasın diye mi
Kız testlere bakıp duruyor kaynanam gibi anlamasın sürpriz olsun dedim :D kaynanam bele değilll kocam felfena

İnşallah değildir ama hiç öyle gaz falan gibi değildi kendimi avutmak için söylemiyorum hee sadece ilk defa yaşadım bu ağrıyı
olabilir canım her şey olabilir hepsi ihitmal dahilinde inşallah güzel haberler alırız. ben aslında yarın yapacaktım test ama dayanamayıp bugün yaptığım için yarınkini iptal ettim. cumartesi mi yapacaksın sende

olabilir canım her şey olabilir hepsi ihitmal dahilinde inşallah güzel haberler alırız. ben aslında yarın yapacaktım test ama dayanamayıp bugün yaptığım için yarınkini iptal ettim. cumartesi mi yapacaksın sende
Ben de erken yaptım çıkmasa da çıkana kadar biriktiririm fotoğraf çekerim dedim. Yabancı bi formda görmüştüm. Cidden de silikten koyuya doğru gitti. O da güzel anı. Atma yine de testini

Ben de erken yaptım çıkmasa da çıkana kadar biriktiririm fotoğraf çekerim dedim. Yabancı bi formda görmüştüm. Cidden de silikten koyuya doğru gitti. O da güzel anı. Atma yine de testini
valla testte çizgi görmek için biraz ameliyat etmiş olabilirim o çubuğu :KK70:

ahahahah güldürdün fffgjkg napsın adam hvesli demek ki ... ayy büyük sürpriz olur ona şimdi hee
Beta kağıdı versem onu hayatta anlamaz da bebek kıyafetini anca anlar. O sırada annesi de arasın oğlum baba oluyormuşsun diye. O sırada ben de hediyeyi veririm tabi video da lazım :D

dpo7 bana çok erken diyorsun dpo8 de sende ilk testini yapmıştın selooo şimdi aklıma geldi bak

Beta kağıdı versem onu hayatta anlamaz da bebek kıyafetini anca anlar. O sırada annesi de arasın oğlum baba oluyormuşsun diye. O sırada ben de hediyeyi veririm tabi video da lazım :D
ayyy inşallah hayallerindeki gibi olur hayatımm :KK200:

valla testte çizgi görmek için biraz ameliyat etmiş olabilirim o çubuğu :KK70:
:D ay zeyno ben astroloji sayfasında gördüm akrep makrep vardı gebelik gökyüzü pozitif destek diye. Çıktı he. Oğlaklar için de yeni düzen diyor. Eşim de oğlak. Akrep de oğlak da tuttu

geçen yolda hamile bir kedi gördüm onu sevdim dedim belki enerjisi geçer jjkbhkj benim tuşlar yine online civciv ahahahah
Bende ekim ayında kuzenimi rüyamda hamile görmüştüm testini gösteriyordu bana falan rüyamda sonrasında kendisine onu hamile gördüğümü söyleyince başkasını görünce kendi hamile kalırmışssın dedi gerçekten kasımda kendi gebeliğimi öğrendim. Yani kedinin enerjiside geçebilir rüyalarında geçebilir hamilelerin duasıda tutabilir inşallah Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda güzel haberi al🥰

dpo7 bana çok erken diyorsun dpo8 de sende ilk testini yapmıştın selooo şimdi aklıma geldi bak
Aşşşırı silikti 8deki senin demen gibi ameliyatlıktı garibim. Bi de akşamdı düşün. Sen hem 7 hem de sabah. Dur yeni yerleşiyor ufaklık

:D ay zeyno ben astroloji sayfasında gördüm akrep makrep vardı gebelik gökyüzü pozitif destek diye. Çıktı he. Oğlaklar için de yeni düzen diyor. Eşim de oğlak. Akrep de oğlak da tuttu
aa bende hamilelik astrolojisi diye bir sayfayı takip ediyorum instagramdan orda da paylaşmıştı kadın belki aynı sayfadan bahsediyoruzdur. yeni yıla girmeden son iki ay gökyüzü onları destekliyor diye. boğa burcu da vardı içlerinde. bende boğa burcuyumm

Cumartesi yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem ama bir bakmışsın arın sabah yapmışım kendime çok güvenemiyorum evde sadece 3 tane awox testim var

Bende ekim ayında kuzenimi rüyamda hamile görmüştüm testini gösteriyordu bana falan rüyamda sonrasında kendisine onu hamile gördüğümü söyleyince başkasını görünce kendi hamile kalırmışssın dedi gerçekten kasımda kendi gebeliğimi öğrendim. Yani kedinin enerjiside geçebilir rüyalarında geçebilir hamilelerin duasıda tutabilir inşallah Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda güzel haberi al🥰
amin canım inşalalh dualarınıza talibimm :dua:

Back
X