• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 20,8%
  • Kasım

OY: 14 58,3%
  • Aralık

OY: 5 20,8%

• Ankete Katılan
    24
:D sağlıklı besleniyor diye üzülmek :))) akdenizde neler var menüde
Askim haftada 1 2 gün balık 1 2 gün beyaz et 1 kez 90 gram kırmızı et yiyebilirsin öğlen genellikle ara öğün gibi ama çok acıkırsan düşük porsiyon ev yemeği yiyebilirsin pirinç vb basit karbonhidratlar minimal mantı vs benimm şimdilik hayal paketli hicbi gıda yok sağlıklı olanlar züber noutus vs ayda 2 paketi geçmiyo bol bol yeşillik bol sebze ve liften zengin kuruyemiş otluyoruz yani haftada 3 4 gün sebze şart bi de 🥹 benim eskiden proteinsiz akşamım olmazdı börek çörek çok severdim her çeşit hamur işi yasak canım çok çekerse minimal kızartma yok fırında zeytinyağı ile 😢

ben gebe kalsaydım fetal dna yaptırırdım canım çünkü ben panik bir insanım. netlik isterim ihtimal dahilinde hareket etmek beni huzursuz eder. maddiyatın elveriyorsa fetal mutlaka öneriririm. yaşınızı veya genetik bozukluk var mı bilmiyorum ama bu gibi ihitmallerde fetal yüzde yüz yapın diyor doktorlar hatta maliyeti olmasa bütün doktorlar hastalarına yaptırırdı direkt onu öyle düşünüyorum.
Evet bende istiyorum ama güvenilirlik önemli sikayet var okudum biraz maddiyattan çok güvenilirlik istiyorum maddiyat zaten çıkıcak cepten hiç değilse değsin beni boş streslere daha çok sokmasın

18 inde kalp atisi bile duyabilirsin kuzum. Hastane uzak mi sana yoksa hepsi bir anda aradan ciksin diye mi hic hastaneye gitmedin
Randevuyu geç baktım, geç buldum. Devlette de kaydım olsun diye önce oraya gitmek istemiştim :)) bat bugün ya acele etmiyim demiştim :D

Evet bende istiyorum ama güvenilirlik önemli sikayet var okudum biraz maddiyattan çok güvenilirlik istiyorum maddiyat zaten çıkıcak cepten hiç değilse değsin beni boş streslere daha çok sokmasın
gittiğin doktordan memnunsan ve güveniyorsan onun önereceği yerleri araştırabilirsin. nerede oturuyorsun bilmiyorum ama bazı üniversite hastanelerinde daha cüzi miktara fetal yapıyorlar. mesela eskişehirdeki yapıyor. araştır bir istersen gidip gelme durumun varsa sana yakın olanlardan yapabilirsin

Arkadasim intergende yaptirdi o memnundu. Ben de orada yaptiricam ama baska referansim yok bu arada tek referansim arkadasim. Yorumları, mağduriyetleri bilmiyorum varsa
Şu anki kurla kaç tl ki maddiyattan bahsedildi

Ya bir şey sorabilir miyim vajinal muayene olunca bir şey mi oldu gebeliğinde
Hayır canım benim gebeliğim 18 hafta sürdü ve sürekli kanamalı lekelenmeli geçti sürekli vajinal muayne oldum bazen haftada bir kaç kez ultrason değil ama hani önce sert şeffaf birşeyle açılıyorlar ya rahmi bakıyorlar adını bilmiyorum böyle tarif ettim ama o can yakıyor en azından benim canımı yakıyor sürekli muayne olunca bir travma gibi birşey oldu kaçıyorum bende zorunda kalmadıkça olmayacağım doğuma kadar inşallah

gittiğin doktordan memnunsan ve güveniyorsan onun önereceği yerleri araştırabilirsin. nerede oturuyorsun bilmiyorum ama bazı üniversite hastanelerinde daha cüzi miktara fetal yapıyorlar. mesela eskişehirdeki yapıyor. araştır bir istersen gidip gelme durumun varsa sana yakın olanlardan yapabilirsin
İstanbul canım evet önerdi oraya bakıyorum henüz görüşmedim ama doktorlarında kendi anlaşmaları oluyor sanırım o yüzden bir araştırma içerisindeyim öncesinde teşekkür ederim❤️

Askim haftada 1 2 gün balık 1 2 gün beyaz et 1 kez 90 gram kırmızı et yiyebilirsin öğlen genellikle ara öğün gibi ama çok acıkırsan düşük porsiyon ev yemeği yiyebilirsin pirinç vb basit karbonhidratlar minimal mantı vs benimm şimdilik hayal paketli hicbi gıda yok sağlıklı olanlar züber noutus vs ayda 2 paketi geçmiyo bol bol yeşillik bol sebze ve liften zengin kuruyemiş otluyoruz yani haftada 3 4 gün sebze şart bi de 🥹 benim eskiden proteinsiz akşamım olmazdı börek çörek çok severdim her çeşit hamur işi yasak canım çok çekerse minimal kızartma yok fırında zeytinyağı ile 😢
E 5 gün et yiyosun bu hesapla :D nasıl bi et tüketişin vardı senin hayal edemedim :D sebze iyidir. Güzelmiş beslenme şekli keskin kısıtlar yok. Paketli zaten tüketmiyorum da kb zorlar beni. Pilav makarna değil de beyaz ekmek.

Randevuyu geç baktım, geç buldum. Devlette de kaydım olsun diye önce oraya gitmek istemiştim :)) bat bugün ya acele etmiyim demiştim :D
Yani sabredebiliyorsan harika 😂😂😂 önden gidince daha stres oluyor. Senin zamanın cok daha iyi

Şu anki kurla kaç tl ki maddiyattan bahsedildi
Ben yaptirana kadar yilbasini gececegi icin hic fiyat sormadim. Arkadasima da sormamistim diye hayirliyorum. Ama burada duyduklarim 20 25 16 duyuyorum. Ben diger taramalari yaptirmak istemiyorum ne kadarsa bayılcaz artık😅 fiyatları yılbasindan sonra sorar buraya da yazarim

Bursada yaşayan varmı benim gittiğim doktor jimer ve hayatla çalışıyor

E 5 gün et yiyosun bu hesapla :D nasıl bi et tüketişin vardı senin hayal edemedim :D sebze iyidir. Güzelmiş beslenme şekli keskin kısıtlar yok. Paketli zaten tüketmiyorum da kb zorlar beni. Pilav makarna değil de beyaz ekmek.
Yok aslında şöyle ki balık ikisiyle tavuk 1 mesela ve kırmızı et 1 hafta var 1 hafta yok onun yerine tavuk-hindi var , mutlaka tam buğday ekmeği hatta yüzde 60 70 in üzerinde olması lazim. Makarna çok severim en son 4 5 ay oldu yemeyeli 🥲 yani haftada 4 gün sebze geri kalanlar kendi aralarında bölüsüyor 1 1 1 diye , bir de mesela baklagilde olsa yanına sebze atıyorsun kuru fasulye yaptın diyelim ki yanına buharda haşlanmış brokoli vs 🥲

Back
X